Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izslēgšanas spēles VK "Mārupe" iesāk pārliecinoši

Jānis Celmiņš

Izslēgšanas spēles VK "Mārupe" iesāk pārliecinoši
Uzbrukumā VK "Mārupe" spēlējošais treneris Māris Martuzāns
Foto: www.zz.lv

Pārliecinoši Latvijas čempionāta 1. līgas “play-off” spēles otrdienas vakarā sāka VK “Mārupes” komanda, kas izbraukumā ar 3:0 pieveica VK “Ozolnieki”.

Pirmajos divos setos “ozīši” guva attiecīgi 19 un 17 punktus, trešais bija nedaudz sīvāks, taču arī tā galotnē uzvaru svinēja “Mārupe” – 25:20.

"Sīvāka spēle būtu sanākusi, ja mēs vairāk piesegtu savus uzbrucējus. Pēdējā setā šie daži punkti tāpēc arī pietrūka," sacīja Jānis Leitis, Jelgavas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs un "Jelgava/LU" dāmu komandas treneris, kas Ozolnieku komandā uzteicami darbojās saspēles vadītāja lomā.

Atbildes spēle jau šo sestdien “Tīraines” sporta centrā, tās sākums pulksten 14.00. Otrajā “play-off” turnīra kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. VK “Mārupes” komandai atbildes spēlē nepieciešams uzvarēt tikai vienā setā, taču VK “Ozolnieku” vienībai jācer uz uzvaru trijos setos un pēc tam vēl jāuzvar arī tā sauktajā “zelta setā”…

Šī pāra uzvarētāju nākamie pretinieki būs “RTU-UPS” komanda.

Foto no abu komandu pirmās savstarpējās spēles meklējiet šeit - zz.lv: zz.lv

Izmantotie resursi:
flavors.me: VK MARUPE : Flavors.me
zz.lv