Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" cieš pirmo zaudējumu, DU piekāpjas TTU volejbolistiem

Jānis Celmiņš

"Lāse" cieš pirmo zaudējumu, DU piekāpjas TTU volejbolistiem
Vitālijs Cinne
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

„Lāse-R/Rīga” volejbolisti šovakar Pērnavā piedzīvojuši pirmo zaudējumu šīs sezonas „Schenker” līgas regulārajā turnīrā. Raimonda Vildes vadītā komanda viesos ar 1:3 atzina vietējās „Parnu” vienības pārākumu.

Līdzšinējās četrās spēlēs „Lāses” volejbolisti bija izcīnījuši četras uzvaras un šodien pirmo reizi šosezon mēroja ceļu uz Igauniju, kur samēroja spēkus ar „Parnu” volejbolistiem. Rīdziniekiem arī šovakar nācās iztikt bez Mārča Gulbja un Artūra Sivicka, kuri ārstē savainojumu. Neskatoties uz to pirmie divi seti aizritēja līdzīgā cīņā, taču uzvaras tajos prata svinēt laukuma saimnieki – 25:21 un 26:24. Trijos setos Igaunijas komandai uzvarēt šovakar netika atļauts. Trešo setu rīdzinieki uzvarēja ar 25:23, pagarinot cīņu līdz ceturtajam setam. Tajā gan atkal nācās zaudēt (19:25) un piekāpties mājiniekiem arī visā mačā – 1:3.

„Parnu” labā 20 punktus guva Andruss Rādiks, bet Sīms Poluārs pievienoja 14. Rīdziniekiem rezultatīvākie bija Toms Vanags un Edvarts Buivids, kuri katrs guva pa 17 punktiem, bet 16 pievienoja Toms Vanags.

Mačā Daugavpilī DU volejbolisti tikmēr trijos setos piekāpās TTU komandai – 0:3 (22:25, 21:25, 19:25). Šis daugavpiliešiem bija jau piektais zaudējums sešos turnīra mačos, kamēr TTU jau piektais panākums septiņās spēlēs. Arī šovakar TTU rindās rezultatīvākie bija Marts Tīsārs un Deniss Sintovs, kuru kontā attiecīgi 15 un 14 gūti punkti. Daugavpiliešu rindās ar 12 punktiem izcēlās Vitālijs Cinne, bet pa deviņiem katrs guva Rihards Puķītis un Edgars Točs.

Šobrīd izteikts turnīra tabulas līderis ar 19 gūtiem punktiem 7 spēlēs ir "Parnu", otrajā vietā "Biolars/Jelgava" ar 13 punktiem un 7 aizvadītām spēlēm, bet 3. vietā ar 13 punktiem un 7 aizvadītām spēlēm ir TTU volejbolisti.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja