Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" drāmā pieveic TTU, DU salauž "Poliuru"

Jānis Pārums

"Biolars" drāmā pieveic TTU, DU salauž "Poliuru"
Vitālijs Cinne
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šovakar "Schenker" volejbola līgā tika aizvadītas trīs spēles, divās no kurām piedalījās arī Latvijas klubi. Abas Latvijas klubu spēles noslēdzās piecos setos, pie panākumiem tiekot "Biolars/Jelgava" un Daugavpils Universitāte (DU).

Zemgales olimpiskajā centrā "Biolars/Jelgava" uzņēma turnīra tabulas kaimiņu TTU, kam pirms šī mača bija par trim punktiem vairāk un ceturtā vieta. Pirmo setu jelgavnieki zaudēja ar 22:25, taču nākamajā spēja atspēlēties, uzvarot ar 25:23. Trešajā setā iniciatīva atkal pārgāja igauņu pusē (20:25), bet "Biolars" atbilde bija vēl pārliecinošāka – ar 25:17 uzvarēts ceturtais sets un panākums arī piektajā setā ar 15:13, kas visā mačā deva uzvaru ar 3:2.

Uzvarētāju rindās 18 punktus guva Reinis Pekmanis, 15 punkti Edgaram Baikam, bet pa 10 – Pēterim Aukmanim un Andrejam Jamrovskim.

Vēl vienā spēlē tikās divi Latvijas klubi – "Poliurs/Ozolnieki" un DU. Arī šīs komandas pirms mača atradās blakus – DU ar 31 punktu bija septītā, bet "Poliurs" ar 28 punktiem – astotā. Daugavpilieši sīvā cīņā uzvarēja pirmajā setā (28:26), taču atzina pretinieku pārākumu nākamajā (22:25). Pēc tāda scenārija aizritēja arī nākamie divi seti – DU tika pie panākuma trešajā (25:23), bet bez variantiem zaudēja ceturtajā (14:25). Izšķirošajā, piektajā, setā "Poliurs" bija vadībā ar 14:13 un 15:14, taču neizmantoja mačbumbas. Turpinājumā pie mačbumbām tika tikai daugavpilieši, kas ar sesto piegājienu beidzot pielika punktu spēlei – 22:20.

DU sastāvā 21 punktu guva Vitālijs Cinne, 18 punkti Ērikam Voroņko, bet 15 – Vladislavam Hotuļevam. Savukārt zaudētājiem 30 punkti Gatim Garklāvam, 22 – Armandam Āboliņam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-03 10:50, pirms 11 gadiem
interesanti, ka Tu volejbolu nosauc par fagbumbu, jo paskatoties uz Tavu bildi, redzu kā melnais grābsta Valteru un tad īsti nezinu, kur īsti fag`i ir meklējami
Mežonīgie_Rietumi rakstīja: fagbumba