Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Tartu septītā uzvara, septiņās spēlēs

Jānis Celmiņš

Tartu septītā uzvara, septiņās spēlēs
Austris Štāls, "Tartu Pere leib"

Par "Schenker" volejbola līgas līderiem šodien kļuvuši "Tartu Pere Leib" volejbolisti, kas savā laukumā ar 3:1 visai līdzīgā cīņā guva virsroku pār "Parnu" VK. Tartu volejbolisti izcīnījuši septiņas uzvaras septiņās sezonas spēlēs.

Spēli Tartu šodien veiksmīgāk iesāka viesi no Pērnavas un izcīnīja uzvaru pirmajā setā ar 25:19. Kā vēlāk izrādījās tas arī bija viss uz ko viesi bija spējīgi. Otrajā un trešajā setā mājinieki uzvarēja visai pārliecinoši 25:17 un 25:19, bet trašajā bija pārāki galotnē - 34:32 (!).

Tādejādi latvieša Austra Štāla (attēlā) pārstāvētā "Tartu Pere leib" komanda izcīnījusi jau septīto uzvaru septiņās sezonas spēlēs un kļuvusi par "Schenker" līgas vienīgo līderi.

Otrā sestdienas spēlē VK "Biolars / Ozolnieki" savā laukumā mērojas spēkiem ar VK "Ezerzeme / DU" volejbolistiem. Šīs spēles sākums pulksten 18.00.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv