Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam 16 punkti, Hotuļevs atgriežas

Jānis Celmiņš

Celitānam 16 punkti, Hotuļevs atgriežas
"Cannes" kluba latvieši - Vladislavs
Hotuļevs un Gundars Celitāns

Kārtējo uzvaru Francijas volejbola čempionātā izcīnījusi divu latviešu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā komanda "Cannes", kas izbraukumā sagrāva "Ajaccio" klubu ar 3:0.

18. uzvaru Francijas čempionātā Latvijas izlases spēlētāju pārstāvētā komanda izcīnīja ļoti pārliecinoši. "Cannes" klubs izbraukumā tikās ar Francijas čempionāta pastarīti "Ajaccio" klubu un izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0 (25:13, 25:22, 25:9). Šāds rezultāts pa setiem volejbolā (īpaši trešā) nav bieža parādība.

Gundars Celitāns spēli aizvadīja "no zvana līdz zvanam" un guva 16 punktus, bet Hotuļevs atgriežoties laukumā pēc savainojuma ārstēšanas spēles protokolā atzīmējās ar sešiem gūtiem punktiem.

"Cannes" klubs Francijas čempionāta turnīra tabulā joprojām saglabā pirmo vietu, tuvākos sekotājus "Paris Volley" volejbolistus apsteidzot par četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
lnv.fr

     [+] [-]

, 2008-04-02 09:56, pirms 17 gadiem
Var redzēt, ka ir ļauts spēlēt arī citiem.. pietaupot Gunču..

     [+] [-]

, 2008-04-04 11:36, pirms 16 gadiem
nu ir labs,hotuļevs atpakaļ!tagad būs Gunčam vieglāk!otrs līderis būs laukumā!