Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Bērziņš par "Dinamo" un "Prizmu", "silto" Baltkrieviju un "auksto" Franciju

Andris Liepa
Andris Liepa
Hokeja fani droši vien atceras Latvijas hokeja izlases uzbrukuma trijnieku Rēdlihs – Bērziņš – Dārziņš. Znaroka trenēšanas pirmajos gados tas bija viens no vadošajiem trijniekiem. Abi malējie uzbrucēji joprojām ir dinamieši, bet centra uzbrucējs Armands Bērziņš profesionāļa slidas mazliet nolicis malā, atgriežoties tur, kur sācis, - “Prizmā”.

Aiz muguras astoņi pasaules čempionāti un trīs olimpiskās spēles – Turīna, Vankūvera un Soči. Kā pats smejas: esot hokejists – tūrists, spēlējis KHL, Baltkrievijā, Čehijā, Francijā, Vācijā, Somijā, Kazahstānā, Slovākijā, Ukrainā, Itālijā. Austrumeiropas Hokeja līgā, arī Austrumos, bet Amerikā (ECHL), Kvebekas junioru līgā. Bijis Minesotas “Wild” draftā, taču NHL komandā nospēlējis tikai vienu pārbaudes spēli. Jaunībā diezgan daudz salauzis hokeja nūju, bet nu ir loģistikas speciālists autopārvadājumu firmā “Prizma”. Kur kopā ar “Prizmas” tagadējo partneri Ediju Brahmani kopā spēlējis arī pirms 20 gadiem. Cer pavasarī pacīnīties par Latvijas zeltu. Un savam dēlam neliegs spēlēt hokeju.

Sarunas ilgums: 59 minūtes
Vērtējums: +3
restorāni Rīgā - saņem atlaides