Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2529, Did:0, useCase: 3

Vieglatlētikas spēles prognozētājiem nākamgad NEBŪS!

Vieglatlētikas spēles prognozētājiem nākamgad NEBŪS!
Kaut kad beidzas viss. Prognozētāji VPS šobrīd ir finišā. Vismaz starpfinišā.
Foto: Scanpix/AFP

Pretēji iepriekš ziņotajam, ka arī nākamgad Vieglatlētikas prognožu spēle notiks sportistu un prognozētāju konkurencē, spēles vadītāji pagaidām lēmuši par VPS turpināšanu tikai sportistu konkurencē. Tāpēc balsošana par decembri nenotiks.

Vispirms LIELS PALDIES visiem prognozētājiem, kuri aizpildīja anketu par spēles turpmāko likteni un palīdzēja saprast, vai spēles vadītāji var piedāvāt prognozētājiem to, ko viņi labprāt redzētu, un vai prognozētājiem ir pievilcīgs tas, ko spēles autori var piedāvāt! Atbildes ir ļāvušas secināt, ka abu pušu vēlmes šobrīd ir patālu vienas no otrām. Tāpēc tika nolemts pagaidām šo konkursu apturēt.

Der atgādināt, ka šī ir VPS trešā sezona un prognozētāju vērtējumā lielo balvu abās pirmajās sezonās ir ieguvusi portāla sportacentrs.com lietotāja auguste256, kura saglabā izredzes uzvarēt lielās balvas vērtējumā arī trešo sezonu pēc kārtas.

Turpināsim jūs informēt par sportistu panākumiem VPS ietvaros, un varbūt kādu dienu atgriezīsies arī konkurss vieglatlētikas līdzjutējiem.

Lai mums visiem veicas!