Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sirmais: "Tartu sasniegtais rezultāts man dos pārliecību"

Jānis Pārums

Sirmais: "Tartu sasniegtais rezultāts man dos pārliecību"
Zigismunds Sirmais
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pasaules junioru rekordists šķēpmešanā Zigismunds Sirmais (84.69), kurš vakar ar augstvērtīgu rezultātu (84.06) uzvarēja Igaunijas Zelta līgas sacensību posmā Tartu, sarunā portālam Sportacentrs.com atzina, ka sezonas turpinājumā cer uz stabilitāti savā sniegumā.

"Esmu apmierināts ar to rezultātu, ko aizmetu Tartu, jo tieši tas man bija vajadzīgs, lai gūtu pārliecību par saviem spēkiem, kas pirms tam nebija. Nebiju gan domājis, ka metīšu tik tālu, biju rēķinājies ar metienu varbūt nedaudz pāri 80 metriem," sacīja Sirmais. "Pirms tam startu daudz nebija bijis, tāpēc bija būtiski, lai pirms nozīmīgajiem startiem iegūtu ticību sev. Arī pērn, kad aizmetu 84 metrus, pēc tam stabili metu pāri 80 metriem."

"Šobrīd galvenais, kas pietrūkst, ir stabilitāte. Tehniskais izpildījums bija vairāk vai mazāk kārtībā, arī trenere [Valentīna Eiduka] teica, ka viss bijis labi. Protams, arī tehnikā šī man nav gala robeža, jo vienmēr var pielikt." norādīja 20 gadus vecais šķēpmetējs, kuram Tartu trīs metieni netika ieskaitīti, viens bija 84.06 metrus tāls, bet pārējie divi vien 75.67 un 71.01.

Tāpat Sirmais atklāja, ka pēc dalības "Rīgas kausos" šķēpmetēji varētu doties uz nometni ārzemēs, lai gatavotos jūnija beigās gaidāmajam Eiropas čempionātam Helsinkos. Sirmais nemācēja skaidri pateikt vai piedalīsies arī "Prezidenta balvā" Valmierā, uzsverot: "Pirms tam praktiski nebija sacensību, bet tagad uzreiz varētu būt 2-3 starti īsā laikā. Tieši tāpēc pagaidām starts Valmierā ir uz jautājuma zīmes."

  +2 [+] [-]

, 2012-05-30 16:00, pirms 12 gadiem
Lai veicas arī turpmāk...

  +1 [+] [-]

, 2012-05-30 16:26, pirms 12 gadiem
Olimpiskās spēleles tuvojas.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-30 18:19, pirms 12 gadiem
vajadzetu jau gan uz walmieru, gribetu redzeet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja