Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Maratona kluba 4. skriešanas sezona noslēgta

Andrejs Siliņš

Maratona kluba 4. skriešanas sezona noslēgta
Foto: maratonaklubs.lv

23. novembrī Ventspilī norisinājās Maratona kluba sezonas noslēguma skrējiens, kurā uzvaras svinēja Reinis Hartmanis un Inna Poluškina, ziņo organizatori.

Uz starta izgāja vairāk kā 100 dalībnieki, un sacensības bija tiešām nopietnas – puišu konkurencē par uzvaru bija gatavi cīnīties jaunais un talantīgais kuldīdznieks Kristaps Bērziņš, mūsu jaunā zvaigzne Reinis Hartmanis, jau vecmeistars Māris Ābele no Rīgas, mūsu pašu Guntis Grīnvalds un citi. Kristaps un Reinis izrāvās priekšā visiem, un 9 km noskrēja soli solī. Tikai kilometru līdz beigām Reinis Hartmanis aizgāja garām Kristapam un noturēja uzvaru, par divām sekundēm apskrienot Kristapu Bērziņu. Trešais Uldis Briedis no Rīgas.

Meiteņu konkurence arī nopietna – rīdzinieces Inna Poluškina, Jeļena Ābele, mūsu Baiba Muzikante, Iveta Pūpola no Aizputes. Meiteņu konkurencē Jeļena Innas ātrumu izturēja tikai 2-3 kilometrus, un lepnā vienatnē Inna Poluškina izcīnīja uzvaru, otrā Jeļena Ābele, savukārt Baiba Muzikante izcīnīja trešo vietu, nekādas iespējas Ivetai Pūpolai sevi apskriet. Iveta Pūpola finišē pārliecinoši ceturtā.

Sakarā ar skumīgajiem notikumiem Latvijā tika nolemts, ka dalības maksa sacensībām ir brīvprātīgā, un visa dalības maksa tiks ziedota kādam labdarības pasākumam.

Plašāks sacensību apraksts un rezultāti šeit: 4.Maratona Kluba skriešanas sezona noslēgta ::...