Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Romas posmā Dimanta līgā pirmoreiz šosezon – arī Bolts

Jānis Pārums

Romas posmā Dimanta līgā pirmoreiz šosezon – arī Bolts
Kristofs Lemetrs un Useins Bolts
Foto: Reuters/Scanpix

Dimanta līgas trešajā posmā, kas 31.maijā notiks Romā (Itālija), pirmoreiz šosezon Dimanta līgas sacensībās startēs arī pasaules rekordists 100 un 200 metru skrējienos, jamaikietis Useins Bolts.

Viņš savu dalību Romā bija apstiprinājis jau iepriekš, bet pirmajos divos Dimanta līgas posmos nepiedalījās. Romā viņam konkurenci sastādīs tautieši Asafa Pauels un Lerons Klārks, Eiropas sprinta karalis, francūzis Kristofs Lemetrs, pieredzējušais Kims Kolinss un citi. Jāpiebilst, ka tieši Bolts šobrīd ir sezonas līderis (9.82).

Romā startēs arī amerikāņu barjersprinteres Lolo Džonsa un Mišela Perija, trīssoļlēcējas Olga Saladuha (pašreizējā pasaules čempione, Ukraina) un Tatjana Lebedeva (Krievija), divkārtējais pasaules čempions diska mešanā, vācietis Roberts Hartings, titulētie kaimiņi Gerds Kanters un Virgīlijs Alekna, šķēpmetējas Marija Abakumova, Barbora Špotakova un citi.

Provizoriskos dalībnieku sastāvus Dimanta līgas posma organizatori publiskos nākamajā nedēļā. Latvija tika pārstāvēta tikai Dimanta līgas pirmajā posmā Dohā, kur sieviešu šķēpmešanā Latvijas rekordiste Madara Palameika ar 58.01 metrus tālu metienu ierindojās astotajā vietā.

Izmantotie resursi:
Benvenuti al Compeed Golden Gala!, 31 maggio...