Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ikauniece-Admidiņa atgriežas ar personīgo rekordu lodes grūšanā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ikauniece-Admidiņa atgriežas ar personīgo rekordu lodes grūšanā
Laura Ikauniece-Admidiņa
Foto: Ilmārs Znotiņš, Latvijas Olimpiskā komiteja

Divkārtējā Latvijas labākā sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa aizvadītajā nedēļas nogalē Tallinā sasniedza personisko rekordu lodes grūšanā - 14.03 metri.

Latviete nebija startējusi kopš pērna gada augusta, kad pasaules čempionāta septiņcīņas pirmajā disciplīnā guva guva savainojumu.

Sacensībās Tallinā latviešu labākā vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa piecos mēģinājumos grūda tālāk par 13 metriem. Trešajā mēģinājumā atkārtoja personīgo rekordu, bet nākamajā piegājienā to uzlaboja par vienu centimetru - 13.85, 13.29, 14.02, 14.03, 13.70, X. Mūsējā ieguva otro vietu, bet uzvarētāja Ketlina Pīrimē (Igaunija) noformēja 15.89.

Interesanti, ka pagājušā vasarā tur risinājās ļoti līdzīgi notikumi - latviete sasniedza personīgo rekordu (14.02) un bija otrā, bet minētā igauniete uzvarēja ar 15.66.

Sezonas turpinājumā Ikauniece-Admidiņa piedalīsies 28.-29. jūlija Latvijas čempionātā, startējot lodes grūšanā un šķēpmešanā.

7.-12. augustā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē risināsies Eiropas čempionāts vieglatlētikā. Patlaban normatīvu izpildījuši 24 mūsu vieglatlēti. Kā zināms, septiņcīņniece Ikauniece-Admidiņa šoreiz nestartēs, jo nav pilnībā atguvusies pēc kājas augšstilba aizmugurējā muskuļa savainojuma.

Atgādinām, ka 2015. gada pasaules čempionātā septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa nopelnīja bronzas godalgu un pēcāk ieguva Latvijas labākās sportistes titulu. Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs jūrmalniece izcīnīja augsto ceturto vietu un vēlreiz tika atzīta par valsts gada atlēti. Pēc olimpiādes par latvietes treneri kļuva igauņu speciālists Andrejs Nazarovs.

Izmantotie resursi:
ekjl.ee

  +3 [+] [-]

, 2018-07-23 12:35, pirms 6 gadiem
Lai Laurucis ārstējas, kā nekā nākamgad jau Olimpisko normatīvu jāpilda, un jāizārstē visas traumas laicīgi (tas ir šogad). Veselību un ar perspektīvu nākotnes skatījumā.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-23 13:30, pirms 6 gadiem
Novēlu atrast normālu vīru!!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-23 13:40, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Novēlu atrast normālu vīru!!
pēc uzvārda spriežot, tāds jau ir atrasts
PS
smieklīgi, ka bildē ir Ikrauniece - Admidiņa

     [+] [-]

, 2018-07-23 14:49, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Novēlu atrast normālu vīru!!
katrs pats to lemj, nav tava darīšana.....taču vīrs bija kļuvis par personīgo masieri un tā gan bija kļūda, jo tā trauma jau pirmajā disciplīnā 100m/b varētu būt dēļ kļūdainas fizioterapijas...nav vīrs tur speciālists un iespējams sataisīja skādi Laurai ...lielajā sportā nav sīkumu

  +1 [+] [-]

, 2018-07-23 19:36, pirms 6 gadiem
Izskatās, ka Ādmīdiņš tur ir uzkundzējies par lielu spečuku! Kur Laurai sava galva? Trenera nomaiņa nav nākusi labumā, un uzvārda salikums tāds, ka neviens ārzemnieks skaidrā prātā nevar izrunāt. Bet jau 26 gadi un laiks skrien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-24 09:38, pirms 6 gadiem
fans54 rakstīja: Izskatās, ka Ādmīdiņš tur ir uzkundzējies par lielu spečuku! Kur Laurai sava galva? Trenera nomaiņa nav nākusi labumā, un uzvārda salikums tāds, ka neviens ārzemnieks skaidrā prātā nevar izrunāt. Bet jau 26 gadi un laiks skrien.
Trenera maiņa ir nākusi labumā,jo pie Austrupa meitēns dzīvoja, kā niere taukos.Bez lieka stresa un ar pareizām slodzēm!
Bet par vīra kunga -masiera darbu, gan viņai vajadzētu padomāt.Tas darbs nav mīcīt ķermeni.Tas darbs ir zināt katru cīpslu, muskuli un kaulu. Kur tas atrodas ,kas ar ko ir kopsaistē,un kā tas skan latīniski!!! Ar trīs dienu kursiem ir pamaz, lai ķertos pie elites sportistiem.
Dzīve iet uz priekšu,un jau tagad Austrupa audzēknes rāda labākus rezultātus nekā Ikauniece savos jaunības gados!