Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kozmušs un Rateja – gada vieglatlēti Slovēnijā

Jānis Pārums

Kozmušs un Rateja – gada vieglatlēti Slovēnijā
Martina Rateja un Primožs Kosmušs
Foto: STA

Nosaukti 2012.gada labākie vieglatlēti Slovēnijā – vīriešu konkurencē par labāko atzīts vesera metējs Primožs Kozmušs, bet dāmām šis gods ticis šķēpmetējai Martinai Ratejai.

Londonas olimpiskajās spēlēs Kozmušs izcīnīja sudraba medaļu, piekāpjoties tikai ungāram Kristiānam Paršam. Jāatgādina, ka Kozmušs pirms četriem gadiem Pekinā kļuva par olimpisko čempionu, bet pēc tam negaidīti paziņoja par karjeras beigām, tomēr vēlāk atgriezās, izcīnot sudraba medaļu arī 2011.gada pasaules čempionātā. Par gada vieglatlētu Slovēnijā Kozmušs atzīts jau otro reizi.

Savukārt Martina Rateja Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja septīto vietu. Ar to bija pietiekami, lai viņa iegūtu labākās vieglatlētes titulu. Šāds gods viņai ticis jau otro gadu pēc kārtas, jo par labāko viņa tika atzīta arī pērn.

Izmantotie resursi:
Posavje - novice, info, napovednik, galerija -...