Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

EK čempione Mūze: "Pirmoreiz metu apstākļos, kad biju pilnībā izmirkusi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

EK čempione Mūze: "Pirmoreiz metu apstākļos, kad biju pilnībā izmirkusi"
Līna Mūze ar treneriem. Foto: European Throwing Cup / @lina.muze

Iepriekšējā nedēļā Portugāles pilsētā Leirijā risinājās "European Throwing Cup" jeb Eiropas metēju kausa sacensības stadionā, kur šķēpmetēja Līna Mūze izcīnīja zeltu. Mūsu atlēte atklāj, ka labākos rezultātus vēlas sasniegt lielajos mačos, vēstīts Latvijas Vieglatlēkas savienības video.

Kā jau ziņots, aizvadītajās sacensībās Mūze uzrādīja 58.12 m, izcīnot pirmo vietu.

"Nepaveicās ar laikapstākļiem. Pirmoreiz metu tādos apstākļos, kad biju pilnībā izmirkusi. Un arī celiņš netika līdz galam sakārtots, tur izveidojās piecu centimetru [dziļa] peļķe. Tas bija izaicinājums saņemties, es nesatraucos, taču labākos laikapstākļos būtu mazliet vieglāk mest. Tas nebija noteicošais, bet gan viena nianse," atklāj Līna Mūze, kura pagājušajā gadā izcēlās 64.81 m tālu raidījumu un izvirzījās kā Latvijas sezonas līdere.

Vai šogad būsi gatava uzlabot personīgo rekordu [64.87 m]? "Jāiet uz personīgo rekordu. Galvenais, lai tas krīt lielajos mačos, nevis komercsacensībās. Pie tā ir tiešām jāstrādā - gan ar psihologiem, gan pareizi jāsakārto treniņu darbs līdz pat pēdējai dienai pirms lielajiem mačiem," saka šķēpmetēja. "Strādājam, lai rezultāts būtu tieši lielajos mačos Eiropas čempionātā Minhenē un pasaules čempionātā Oregonā."

"Ieguldu ļoti lielu darbu, jo gribu redzēt augļus un būt starp labākajām šķēpmetējām," informē mūsu sportiste. "Pēc divarpus gadiem sevi redzu olimpiskajās spēlēs, bet pēc tam būs jāskatās no dienas uz dienu, jo būšu jau pieklājīgā vecumā."


Izmantotie resursi:
Latvijas Vieglatlētikas savienība

     [+] [-]

, 2022-03-17 09:57, pirms 2 gadiem
Nu tā sexīgi skan..