Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Dželimo baidās, ka Magiso var liegt viņai Londonas zeltu

Jānis Pārums

Dželimo baidās, ka Magiso var liegt viņai Londonas zeltu
Romā Pamela Dželimo (fonā) zaudēja Fantu Magiso
Foto: AP/Scanpix

Olimpiskā čempione 800 metru skrējienā, kenijiete Pamela Dželimo par savu nopietnāko konkurenti Londonas olimpiskajās spēlēs uzskata Etiopijas uzlecošo zvaigzni Fantu Magiso, kura kenijieti šosezon jau reizi ir uzvarējusi.

"Ir interesanti redzēt viņu skrejceļā. Jūs paši redzējāt, kas notika Romā," sacīja Dželimo, kas Dimanta līgas posmā Romā finišā kapitulēja etiopietei. "Tāpēc es atgriezos dzimtenē un skrienu 400 metru distanci, lai uzlabotu savu finiša ātrumu. Zaudējums Magiso man lika saprast, ka jātrenējas vēl smagāk, lai gan kopumā esmu labā formā. Es koncentrēšos uz savu skrējienu [Londonas olimpiādē], taču mēs nevaram ignorēt to, ka arī viņa [Magiso] būs skrejceļā."

"Mēs nevaram nenovērtēt viņas bīstamību, tāpēc vienkārši jāturpina cītīgi trenēties. Londonā gribu būt vislabākajā formā, taču vispirms man nākamnedēļ jāpārvar Kenijas izlases atlases sacensības Londonas olimpiādei. Esmu gatava aizstāvēt savu titulu un sasniegt jaunu personisko rekordu," uzsvēra Dželimo, kuras personiskais rekords ir 1:54.01 un sasniegts 2008.gadā. Tas ir arī pasaules junioru rekords.

20 gadus vecās Magiso, kura ir nepilnus trīs gadus jaunāka par Dželimo, personiskais un vienlaikus Etiopijas rekords ir 1:57.48, kas sezonas rangā dod trešo pozīciju aiz Dželimo (1:56.94) un amerikānietes Alīsijas Džonsones Montano (1:57.37). Jāuzsver, ka Magiso šogad labo personisko rekordu lielākajā daļā sacensību, kurās startē.

Izmantotie resursi:
allAfrica.com: Home

  +1 [+] [-]

, 2012-06-16 11:10, pirms 12 gadiem
LMAO ir nu gan vinai atklajums, treneties jatrenejas vienmeer cik vien kvalitativi to var izdarit...