Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Olijare saņem prestižu Eiropas vieglatlētikas asociācijas apbalvojumu

Jānis Celmiņš

Olijare saņem prestižu Eiropas vieglatlētikas asociācijas apbalvojumu
Ludmila Olijare
Foto: prezidentabalva.lv

Vairāku vieglatlētu trenere un menedžere Ludmila Olijare saņēmusi Eiropas vieglatlētikas asociācijas (EAA) apbalvojumu par nopelniem sporta veida attīstībā.

Latvijas vieglatlētikas federācijas bijusī valdes locekle Ludmila Olijare "Plaque of Merit" balvu, kas ir EAA augstākais apbalvojums, saņēmusi Maķedonijā (Skopjē) notikušajā federācijas kongresa laikā. Apbalvojums piešķirts par ieguldījumu Eiropas vieglatlētikas attīstībā, kuras valdes locekle Olijare bija astoņus gadus (2003. – 2011. g.).

Līdz šim šādas balvas bija piešķirtas 20 dažādiem cilvēkiem, kuri veikuši ievērojamu ieguldījumu sporta veida attīstībā, bet šogad šo sarakstu papildinājuši vēl trīs, kuru vidū arī Olijare.

Izmantotie resursi:
Home

     [+] [-]

, 2013-04-14 17:38, pirms 11 gadiem
"Apbalvojums piešķirts par ieguldījumu Eiropas vieglatlētikas attīstībā, kuras valdes locekle Olijare bija astoņus gadus (2003. – 2011. g.).""

vai tiešām vieglatlētikas attīstībai ir valde? manuprāt, kaut kas ir izlaists

     [+] [-]

, 2013-04-14 18:44, pirms 11 gadiem
Ieguldījums Eiropas vieglatlētikas attīstībā varbūt ir, sava dēla panākumos noteikti ir, bet ar Latvijas vieglatlētiem iet uz leju. LVS valde guļ ziemas miegā.