Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts pasaules rekordu Maskavā nesola

Jānis Pārums

Bolts pasaules rekordu Maskavā nesola
Useins Bolts pie Jēzus statujas
Foto: AFP/Scanpix

Seškārtējais olimpiskais čempions un pasaules rekordists 100 un 200 metru distancēs, jamaikietis Useins Bolts pasaules čempionātā, kas no 10. līdz 18. augustam notiks Krievijas galvaspilsētā Maskavā, cer uz veiksmīgu sniegumu.

"Nekad nesolu un neprognozēju savus gaidāmos startus. Nezinu vai spēšu sasniegt pasaules rekordu Maskavā. Mana sportiskā forma tagad ir pietiekami laba un es pacentīšos nostartēt sekmīgi. Mēģināšu iepriecināt visus vieglatlētikas fanus," sacīja Bolts.

"Protams, atgriezt titulu [100 metros] man ir svarīgi," uzsvēra jamaikietis, kurš pirms diviem gadiem Tegu (Dienvidkoreja) tika diskvalificēts, bet čempionu kļuva viņa tautietis Johans Bleiks, kurš Maskavā savainojuma dēļ nestartēs. "Pilnībā esmu koncentrējies čempionātam, pašsajūta ir lieliska. Esmu gatavs."

"100 un 200 metru fināli Maskavā būs vissvarīgākie starti šajā sezonā," piebilda pasaules rekordists šajās distancēs.

Izmantotie resursi:
Itar Tass

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-08-05 19:28, pirms 11 gadiem
Bolt, atzīsties!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 19:33, pirms 11 gadiem
Tas vai viņš kko neatļautu rij (par ko man lielas šaubas nav) pat īstenībā nav būtiski - tāpat arī pārējie viņa konkurenti rij, un tāpt viņš ir pierādījis, ka ir ātrākais. Principā līdzīgi kā Ārmstronga gadījumā - visi rija, bet tāpat beigās 7reizes pēc kārtas stiprākais izrādījās Ārmstrongs...

  +3 [+] [-]

, 2013-08-05 19:57, pirms 11 gadiem
Paturi manas medaļas.