Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: "Daugavas" stadions Liepājā gatavs uzņemt olimpiešus

Galvenā Latvijas olimpiādes arēna būs "Daugavas" stadions Liepājā. Un ne tikai tādēļ, ka 6. jūlija vakarā te notiks svinīgā olimpiādes atklāšana, bet arī tādēļ, ka tieši šajā stadionā spēkiem mērosies Latvijas labākie vieglatlēti. Tostarp liepājnieki, kuri ir lepni par iespēju aizstāvēt savas pilsētas godu.

, 2012-07-03 20:58, pirms 12 gadiem
Liepājas vai Latvijas olimpiādē?
, 2012-07-03 21:56, pirms 12 gadiem
Stiflerss rakstīja: Liepājas vai Latvijas olimpiādē?
liepājnieki nav kautrīgi
, 2012-07-03 22:13, pirms 12 gadiem
Tas tik bus kautkas, turpat blakus stadionam, taja pat laika, ies valja summer sound festivals nez vai to svinigo atklasanu vares dzirdet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Valters Kriešs. Foto: Guntis Bērziņš

Reklinghauzenes tirgus laukumā Kreišs pārvar 5,50 metru augstumā novietoto latiņu

LETA. Latvijas vieglatlēts Valters Kreišs piektdien Vācijā uzvarēja kārtslēkšanas sacensībās Reklinghauzenes tirgus laukumā.
Valters Kreišs. Foto: Guntis Bērziņš.

Arkādiešiem Kreišam un Mauriņai medaļas starptautiskās vieglatlētikas sacensībās Ziemeļvalstīs

Sporta skolas "Arkādija" vieglatlēti un šī gada Latvijas čempioni telpās - Valters Kreišs un Invida Mauriņa - sekmīgi nostartējuši starptautiskās sacensībās Ziemeļvalstīs, izcīnot godalgotas vietas. Kreišs šodien Norvēģijā izcīnīja otro vietu kārtslēkšanā, bet Mauriņa bija trešā 800 metru skrējienā Somijā.
Agate Caune. Foto: Guntis Bērziņš

Caune izcīna uzvaru Rīgas maratona programmā iekļautajā 5km skrējienā otro gadu pēc kārtas

Divkārtējā 2023. gada Eiropas junioru čempione Agate Caune svētdien izcīnīja pirmo vietu "Rimi" Rīgas maratona programmā iekļautajā piecu kilometru skrējienā, tādējādi svinot uzvaru otro gadu pēc kārtas.