Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Štumpels: ''Kontrolējām spēles gaitu''

Štumpels: ''Kontrolējām spēles gaitu''
Slovākijas hokejisti
Foto: Getty Images/Scanpix

Slovākijas izlases hokejists Jozefs Štumpels pēc izcīnītās uzvaras 2010.gada olimpisko spēļu hokeja turnīra B apakšgrupas spēlē pret Latviju ar 6:0 atzina, ka komanda aizvadījusi labu spēli.

Zināms, ka šonakt Slovākija pārliecinoši ar 6:0 pārspēja Latvijas izlasi, izcīnot otro uzvaru B apakšgrupā. Latvijai šis bija trešais zaudējums trijās spēlēs un tā ieņēma pēdējo vietu B apakšgrupā.

Slovāku uzbrucējs Jozefs Štumpels pēc spēles atzina, ka komanda labi iesākusi spēli: ''Šodien nospēlējām labi. Izdevās veiksmīgi iesākt spēli, nedodot pretiniekiem iespējas izvirzīties vadībā. Paši guvām vārtus un turpmākajā spēles gaitā centāmies nosargāt uzvaru. Uzvara pret Krieviju deva mums lielu ticību pār saviem spēkiem, bet jau pirms spēles bijām pārliecināti, ka Latviju mums jāuzvar. Centāmies kontrolēt spēles gaitu. Mums ir ļoti laba komanda ar spēcīgu uzbrukumu. Mēs vēl varam šeit sagādāt kādu pārsteigumu.''

Tikmēr Miroslavs Šatans uzslavēja komandas vārtsargu Jaroslavu Halaku: ''Mums nav bijis tik meistarīgs vārtsargs kā Halaks pēdējos turnīros. Vārtsarga veiksmīgā spēle dod mums pārliecību. Arī pats sāku atlabt no savainojuma un varu jau spēlēt. Mūs neuztrauc, pret ko nāksies spēlēt astotdaļfinālā.''

Izmantotie resursi:
iihf.com

1 2 39 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2010-02-21 10:30, pirms 14 gadiem
Kādēļ baltkrieviem sanāk cienīgāk spēlēt?

 +17 [+] [-]

, 2010-02-21 10:36, pirms 14 gadiem
ex-clusive9 rakstīja: Kādēļ baltkrieviem sanāk cienīgāk spēlēt?
Viņiem nav tādu pretinieku , bet nu tāds attaisnojums vien ir!!

  +5 [+] [-]

, 2010-02-21 10:38, pirms 14 gadiem
kāda kontole...!!!saki kā ir ,ka latvija ir visvājākā komanda šajāsOS,un tāpēc ir 3 bezcerīgi zaudējumi... ko var runat,ka pret čehiem kaut kadu bridi spēl;ējām aktīvi,pret krieviem....sviests....
drīz jau lai attaisnotu latvijas vājo sniegumu,pateicoties ļoti,ļoti viduvējam trenerim, mēs uzskaitisim cik reizes ieslidojām pretinieku zonā,cik uzmetām un pārejos sīkumus...
un to vēl jo vairak apliecina kulda,tas spēlē lieliski tieši OS laikā...norādot uz znaroka ,kā trenera līmeni....
bija jābūt ņuham par kuldu,bet tāda nav....normāls treneris atzītu kau kur savu vainu.....mūsu ''speciālists'' nē...

 +20 [+] [-]

, 2010-02-21 10:38, pirms 14 gadiem
Mani māc lielas šaubas, vai mūsu hokejistiem atliks spēks un emocijas priekš pēdējā izbraukuma KHL ? Kaut arī esam ar 6 punktiem priekšā, viss var ātri mainīties.. No play-off un OS nebūs sanācis nekā.

     [+] [-]

, 2010-02-21 10:38, pirms 14 gadiem
Nu veiksmi turpmak, negaiditi labu sniegumu Slovakija demonstre.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-21 11:16, pirms 14 gadiem
ex-clusive9 rakstīja: Kādēļ baltkrieviem sanāk cienīgāk spēlēt?
Interesanti kurā vietā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-21 11:55, pirms 14 gadiem
vetal7 rakstīja: pret Zviedriju 4:2
Vaaciju vinneja ar 5:2
zviedri spēlē ļoti nepārleicinoši, toties somiem zaudēja bez variantiem! par vāciešiem, tas nu nav slovākijas, čehijas un krievijas līmenis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-02-21 12:13, pirms 14 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: zviedri spēlē ļoti nepārleicinoši, toties somiem zaudēja bez variantiem! par vāciešiem, tas nu nav slovākijas, čehijas un krievijas līmenis.
Vāciešiem arī Zaudētu!
Šodien pēc pusspēles ar Slovākiem,es aizgāju gulēt, jo tadu speli vienkārši negribēju redzēt!!

     [+] [-]

, 2010-02-21 12:26, pirms 14 gadiem
man tieši liekas ka labi ka mūsu grupā visi stipri, var spēlēt kā idiotiem(īpaši spēļu sākumus, vai tiešām kāds uzskata par normu ka nopietnus spēka paņēmienus mūsējie sāk taisīt tikai pirmā perioda vidū kā pret rusiem!?), nu ja nav trenera izlasei tad nav arī noskaņojuma, spēlē tizli un vel neko nemaina, brrr. tik saka ka visi ir labāki, stiprāki, nu bļin, vismaz cīnies, acis lai deg, par ledus graušanu es klusēju, tur labākā gadienā saldējuma laizīšana ir mūsu komandas izpildījumā.

vai nu mūsējie brauca uz vienas spēles čempi(nākamā), kurā mēģīnās visu rādīt, jeb aizbrauca tūrisma braucienā piedalīties, man tagad bail iedomāties kas notiks dinamo pēdējā izbraukumā...un kauns skatīties uz spēli savā aizsardzībā - piespēlēm un kļūdām uz līdzenas vietas, patiesībā ja piespēles iet slidās partneriem tad uzreiz skaidrs ka noskaņošanās spēlei ir neparieza jo koncentrācija ir ļoti vāja, vot arī atruajamies par to.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-21 12:40, pirms 14 gadiem
No shit Sherlock!!! Kad tad tu pamanīji ka kontrolējat? Pie 0:3 vai 0:5 varbūt?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-21 12:47, pirms 14 gadiem
ex-clusive9, 10:30, pirms 2 stundām, citēt
Atcelt Ziņot
Kādēļ baltkrieviem sanāk cienīgāk spēlēt?

Tādēļ,ka baltkrievi šobrīd hokeja attīstībā mums ir priekšā par solīti.Viens no kritērijiem manu prāt,lai izlase labi spēlētu ir labs savs valsts čempionāts.Šo punktu salīdzinot ,mēs esam jaņos!(pat piedalāmies viņu čempī).Otrs no nosacījumiem būtu tas,ka izlases spēlētājiem jāspēlē labos klubos un spēcīgās līgās.Nu nav mums šobrīd izlasē tāda līmeņa uzbrucēji,kā baltkrieviem brāļi Kosticini,Grabovskis,Kaluznijs.Tiesa, diemžēl traumu ,dēļ divi no viņiem šobrīd nevar spēlēt.Augstas klases spēlētājs,kurš to ir pierādījis ar savu sniegumu pasaules stiprākā līgā mums ir tikai viens-Kārlis Skrastiņš un prieks ,ka viņa vietā jau aug aizvietotāji Bārtulis un Kulda,bet viņīem tas būs vēl jāpierāda diena no dienas.Belariem līdzvērtīgs spēlētājs ir aizsardzībā Salejs Ruslans un no jauniem Detroitas sistēmā esošais Sergejs Kolosovs.Nu un trešais varbūt pats svarīgākais punkts hokeja attīstībai valstī ir tieši VALSTS atbalstīta hokeja attīstības programma.Nezinu,ka Baltkrievijā ir ar to programmu,bet zinu ,ka valsts iegulda milzīgu naudu hokejā un šeit mēs esam zoles valodā runājot BEZSTIĶĪ!!!Protams ar to negribu teikt ,ka šobrīd mēs nevaram uzvarēt baltkrievus.Ar pašatdevi un cīņassparu šobrīd vēl varam uzvarēt arī stiprākas komandas,bet tas jau nerāda hokeja attīstību valstī.Un ar katru nākošo gadu mums būs vēl grūtāk uzvarēt pat Baltkrievijas līmeņa hokejistus.Šobrīd mūs glābj
KHL un varbūt nākošsezon arī MHL,ja krievi dos naudu,jeb paši to atradīsim.Bet principā mums kārtība jāieved savās mājās,bet kamēr ekanomika ir dziļa d....,arī tas nav iespējams.Tādēļ iesaku visiem
uztvert to saprotoši un priecāties par to kas mums ir un neprasīt to ko neesam PELNĪJUŠI un nevaram izdarīt.Varbūt kāds tam nepiekrīt,lai pierāda ar saviem argumentiem,kāpēc mums būtu jāuzvar
kaut vai slovāki,nerunājot par čehiem un krieviem.

     [+] [-]

, 2010-02-21 12:48, pirms 14 gadiem
Te nav runa, par to, cik labi spēlē Slovāki, bet cik sūdīgi spēlēja mūsējie. Un SLO vārtusargam no dīkstāves, izskatījās, ka pat muskuļi sāka sāpēt. Nu katrā ziņā šīs trīs spēles par cienīgiem zaudējumiem nenosauksi!!!
Izskatās pēc U20 varianta.
Šīs zaudēšanas ar 0:3,0:4 jau pašā sākumā ož pēc Dinamo gājieniem, ņemot vērā, ka kodols nāk no DR, skaidrs, kas notiek. Ar steigu Šupleru prom no Latvijas, viņš ir reāli sad***** mūsu spēlētājus - psiholiģiski. Pašiem hokejistiem līmenis ir pietiekošs, lai cīnītos ar šīm mūsu grupas komandām. Es pat īsti nevainotu Znaroku. Viņam tāda "traumēta smadzenēs" komanda ir iedota, pa pāris dienām viņš tās rokrakstu izmainīt vienkārši nav spējīgs.
Kā komentētājs teica, steidzīgi lielāko daļu spēlētāju jāsūta pie psihologa. Šī komanda šogad nav lietojama, 4-tā spēle būs tieši tāda pati!!!! Labāk nebojāt savu veselību un kārtīgi izgulēties. Un komanda, lai neiedzīvotos traumās, labāk lai atzīst tehnisko zuadējumu un brauc mājās. Žēl ka tā.
Bezjēdzīga skaidīšana pa laukumu, nekādas aizsardzības, pat pirmo piespēli nevaram iedot precīzi......
Un ja es nekļūdos, Slovākijas izlase arī līdz tik zemam līmenim(visi iepriekšējie gadi) tika nolaista pateicoties Šupleram. Šobrīd jauns treneris, cita aršana. Kāpēc mūsu federācija kaut reizi nevar izdarīt kaut ko pareizi, dabūt kārtīgu treneri ar labu pagātni, no kā tiešām kaut ko pozitīvu var sagaidīt.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-21 12:52, pirms 14 gadiem
visi zin kā labāk vajag psc, nu tak vajag samierināties, ka mēs nevelkam šo līmeni! mums nekad nav un nekad nebūs komanda, kas var cīnīties ar NHL zvaigznēm! atveriet acis un izbeidziet sapņot.

     [+] [-]

, 2010-02-21 12:56, pirms 14 gadiem
rekur paklausieties, ko runā Paste, te ir viss skaidrs kā diena ru.sportacentrs.com: Видео: Большой разговор с Гунтарам Пасте
P.S. nesaproti valodu- nav mana problēma

  +1 [+] [-]

, 2010-02-21 13:04, pirms 14 gadiem
to zumm-zumm
Pašiem hokejistiem līmenis ir pietiekošs, lai cīnītos ar šīm mūsu grupas komandām.

Ar ko tu vari argumentēt šos savus vārdus.Es saprotu tā,ka meistarības līmeni nosaka pirmkārt tas,cik spēcīgā līgā un klubā spēlētājs spēlē?Vai ne tā?Tikai nepiemini KHL,ja tur nebūtu Rīgas Dinamo,tad paskaties kādos klubos un līgās spēlēja pirms tam lielākā daļa mūsu izlases spēlētāji.Ja uzskati KHL līdzvērtīgu NHL,tad turpmākai diskutijai neredzu jēgu.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-21 13:38, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Nu veiksmi turpmak, negaiditi labu sniegumu Slovakija demonstre.
Negaidīti??? Ar tādiem spēlētājiem kādi ir viņu komandā vājāks sniegums būtu katastrofa! Viņiem liekas, ka šajā sastāvā pat ir vairāk NHL spēlētāju kā krieviem -13 kamēr krieviem bija puse uz pusi NHL/KHL! Bet nu te jau laikam daudzi ir sadomājušies, ka LV ir nez kāda hokeja lievalsts un mūsējiem te visus vajadzēja apspēlēt bezmaz vai ar 5 vārtu starpību .... Grupa mums ir vissmagākā un rezultāts ir likumsakarīgs.... būtu Slovāku vietā Šveice, belari , norges vai friči, tad visdrīzākais nebūtu nekāds 0:6.... bet nu ir kā ir, jo arī šodien pretī nebija ne belari, ne norges!

  -2 [+] [-]

, 2010-02-21 13:46, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Nu veiksmi turpmak, negaiditi labu sniegumu Slovakija demonstre.
galvenais, lai pēc tam Marsel Rīgā neceļ degunu pārāk augstu

  +2 [+] [-]

, 2010-02-21 14:02, pirms 14 gadiem
da beidziet, nav vajadzīgas zvaigznes, lai spēlētu, piemēram, kā Šveice, pirmkārt jābūt komandai, mūsējos šajās trīs spēlēs, kā komandu neredzēju, neskatoties uz to, ka lielākā daļa visu sezonu spēlē kopā. Ko domā, ja mums nav 10 no nhl, tad mums nav tur ko darīt??? Es tā nedomāju. Komandai nav pilnīgi nekādas taktikas, nav psiholoģiskas sagatavotības. Kā Znaroka komanda KHL-ā spēlē, viņam ir zvaigznes? Sava spēles stila dēļ viņi ir ļoti neērta komanda citiem. Un pie šāda spēles rakstura Latvija izskatās vissūdīgāk par tām visām pārējām grupu pēdējām komandām.
Kā bija pērn pasaules čempī, tas bija pirmais gads, kad es redzēju mūsu komandu, kurai bija noteikts stabils, labs līmenis, apmēram bija skaidrs uz ko tā ir spējīga un to arī parādīja.
Tagad sastāvs gandrīz tāds pats, bet spēlē, kā U20, kas ir mainījies Dinamo degradē izlasi????
Nē nu protams, varam jau slīgt pieticībā, kur nu mēs, mazi melni.....mēs jau neko, ir labi, kā ir... Tā jau ir tā psiholoģija, tā bija ar U20 un tā ir tagad.
Runājot par Slovākiju, viņiem jauns treneris(agrāk jau sevi labi parādījis), būs labi rezultāti.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-21 14:16, pirms 14 gadiem
Salīdzināt mūs ar Šveici arī nevar ,jo visos svarīgos hokeja attīstības punktos pret Šveici mums ir vēl sliktāk nekā pret baltkrieviem.Starp citu Šveicē jau gadus desmit ,ja ne vairāk darbojās valsts hokeja attīstības programma un šīsdienas izlases spēlētāji guva panākumus jau jaunatnes izlases vecumā.Pie tam Šveicē ir labs vietējais čempionāts,kur progresēt jauniem hokejistiem.To ,ka mēs vienreiz apspēlējam Šveici PČ,nenozīmē,ka mēs esam viņiem līdzvērtīgi visā hokeja saimniecībā.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-21 14:20, pirms 14 gadiem
vislabāk atceros statistiku, ko ielika kāds pēc U20 čempionāta. mums bija 1500 juniora vecuma spēlētāju, švieciešiem 15K ar astīti.. he he, tā kā 10x lielāka izvēle. ko vēl šeit salīdzināt? tas jau ir sasniegums, ka mēs ar šiem cīnamies +/- par vienu vietu kopvērtējumā.
bet tā valsts atbalsta sistēma ir perfekts risinājums, tas tikai mūsējie politiķi izliekas neredzam hokeja saimniecības nākotnes perspektīvu. neticās, ka Kira perspektīvā ieguldīs savu naudu hokeja saimniecībā.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-21 14:33, pirms 14 gadiem
viņiem ir kvantitāte un mums kvalitāte, nu nevajag nepārtraukti uzskaitīt, kas ir tiem un kas šiem, mums tieši ir zināms kas mums ir, tad uz to arī jāspiež.
Jums visiem neapnīk gauzties, ka mēs neko nevaram, jāsaka ir,varam un izdarīsim, johaidī. Ja jau mēs esam tajā elitē, jādara ir viss, lai mēs tur būtu arī turpmāk. Pie šādas spēles, baidos, ka PČ arī būs smagi.
Ja jau komanda uziet uz laukuma ar domām "viņiem ir TĀDAS ZVAIGZNES", tad uzreiz var braukt mājās un ļaut mums labi pagulēt.

     [+] [-]

, 2010-02-21 14:53, pirms 14 gadiem
zumm-zumm rakstīja: viņiem ir kvantitāte un mums kvalitāte, nu nevajag nepārtraukti uzskaitīt, kas ir tiem un kas šiem, mums tieši ir zināms kas mums ir, tad uz to arī jāspiež.
Jums visiem neapnīk gauzties, ka mēs neko nevaram, jāsaka ir,varam un izdarīsim, johaidī. Ja jau mēs esam tajā elitē, jādara ir viss, lai mēs tur būtu arī turpmāk. Pie šādas spēles, baidos, ka PČ arī būs smagi.
Ja jau komanda uziet uz laukuma ar domām "viņiem ir TĀDAS ZVAIGZNES", tad uzreiz var braukt mājās un ļaut mums labi pagulēt.
pareizi, labāk staigāt ar rozā brillēm un katru reizi, kad tās nokrīt, smilkstēt, kunkstēt un lamāt spēlētājus, trenerus un visus, kas pie tā varētu būt vainīgi.

     [+] [-]

, 2010-02-21 15:19, pirms 14 gadiem
Lūk, kur arī izpaužās individuālā meistarībā! Mazie laukumi arī parāda, kas ir kas!

     [+] [-]

, 2010-02-21 15:46, pirms 14 gadiem
ex-clusive9 rakstīja: Kādēļ baltkrieviem sanāk cienīgāk spēlēt?
Salīdzini metienus pa vārtiem... nemet viņi vairāk par mums pret lielajiem dūžiem... Seciājums?
Viņiem ir Mezins.
Mums Masaļskis? Jā, ir... redzi pats.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-21 15:46, pirms 14 gadiem
to Jurchiks#2
protams, labāk jau ir braukt uz OS ar lūzera domāšanu, tā jau šajos laikos būtu saucama par naudas šķērdēšanu
Un ja Tu noskatījies 4-os naktī šo sviestu esi apmierināts ar mūsējo sniegumu, tas ir tikai bēdīgi, tāpēc jau latvieši ir lūzeri hokejā, basī, futenē, lai cik arī par to, ka šie sporta veidi Latvijā ir nr1, nekladzinātu.

     [+] [-]

, 2010-02-21 15:56, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: ex-clusive9, 10:30, pirms 2 stundām, citēt
Atcelt Ziņot
Kādēļ baltkrieviem sanāk cienīgāk spēlēt?

Tādēļ,ka baltkrievi šobrīd hokeja attīstībā mums ir priekšā par solīti.Viens no kritērijiem manu prāt,lai izlase labi spēlētu ir labs savs valsts čempionāts.Šo punktu salīdzinot ,mēs esam jaņos!(pat piedalāmies viņu čempī).Otrs no nosacījumiem būtu tas,ka izlases spēlētājiem jāspēlē labos klubos un spēcīgās līgās.Nu nav mums šobrīd izlasē tāda līmeņa uzbrucēji,kā baltkrieviem brāļi Kosticini,Grabovskis,Kaluznijs.Tiesa, diemžēl traumu ,dēļ divi no viņiem šobrīd nevar spēlēt.Augstas klases spēlētājs,kurš to ir pierādījis ar savu sniegumu pasaules stiprākā līgā mums ir tikai viens-Kārlis Skrastiņš un prieks ,ka viņa vietā jau aug aizvietotāji Bārtulis un Kulda,bet viņīem tas būs vēl jāpierāda diena no dienas.Belariem līdzvērtīgs spēlētājs ir aizsardzībā Salejs Ruslans un no jauniem Detroitas sistēmā esošais Sergejs Kolosovs.Nu un trešais varbūt pats svarīgākais punkts hokeja attīstībai valstī ir tieši VALSTS atbalstīta hokeja attīstības programma.Nezinu,ka Baltkrievijā ir ar to programmu,bet zinu ,ka valsts iegulda milzīgu naudu hokejā un šeit mēs esam zoles valodā runājot BEZSTIĶĪ!!!Protams ar to negribu teikt ,ka šobrīd mēs nevaram uzvarēt baltkrievus.Ar pašatdevi un cīņassparu šobrīd vēl varam uzvarēt arī stiprākas komandas,bet tas jau nerāda hokeja attīstību valstī.Un ar katru nākošo gadu mums būs vēl grūtāk uzvarēt pat Baltkrievijas līmeņa hokejistus.Šobrīd mūs glābj
KHL un varbūt nākošsezon arī MHL,ja krievi dos naudu,jeb paši to atradīsim.Bet principā mums kārtība jāieved savās mājās,bet kamēr ekanomika ir dziļa d....,arī tas nav iespējams.Tādēļ iesaku visiem
uztvert to saprotoši un priecāties par to kas mums ir un neprasīt to ko neesam PELNĪJUŠI un nevaram izdarīt.Varbūt kāds tam nepiekrīt,lai pierāda ar saviem argumentiem,kāpēc mums būtu jāuzvar
kaut vai slovāki,nerunājot par čehiem un krieviem.
Viss, kas viņiem tiek darīts, rezultātu nesīs tikai pēc gadiem. Nevarētu teikt, ka viņu izlase ir meistarīgāka par mūsējo, bet pieredzējušāka gan. Paskaties, cik mums ir tādu, kuri guvuši lielu pieredzi augstās līgās un turnīros... Vasiļjevs, Ņiživijs, Skrastiņš, Reķis, Laviņš... Pārējos pat 28 gados var uzskatīt par jauniem Olimpiskajās spēlēs. Tādas valstis kā Kanāda, iespējams, varētu spēlēt arī ar savu U20 izlasi šet cienīgi. Latvijā, līdzīgi kā Baltkrievijā spēlētājs progresa virsotnē, kad klāt ir nākusi arī liela pieredze ir 30 gados, pēc tam cits apstājas, cits pat regresē, lielākajai daļai progress paliek lēnāks.
Un kā jau teicu, Masaļskis nebija glābējs. Jā, nenospēlēja slikti, bet Latvija tādus pretiniekus var uzvarēt tikai laba vārtsarga spēles gadījumā. Atceraties spēli pret Somiju Kanādas PČ, kad Edgars atvairīja 60 metienus... liekas nereāli... bet fakts, ka šādām komandām kā Latvija, Baltkrievija, Vācija, starp citu, arī Šveice, kas tomēr uzbrukumā nevar konkurēt ar TOP izlasēm, vārtsargs ir nevis puse, bet 70-80% no uzvaras...

     [+] [-]

, 2010-02-21 15:58, pirms 14 gadiem
zumm-zumm, 14:33, pirms stundas, citēt
Atcelt Ziņot
viņiem ir kvantitāte un mums kvalitāte, nu nevajag nepārtraukti uzskaitīt, kas ir tiem un kas šiem, mums tieši ir zināms kas mums ir, tad uz to arī jāspiež.
Jums visiem neapnīk gauzties, ka mēs neko nevaram, jāsaka ir,varam un izdarīsim, johaidī. Ja jau mēs esam tajā elitē, jādara ir viss, lai mēs tur būtu arī turpmāk. Pie šādas spēles, baidos, ka PČ arī būs smagi.
Ja jau komanda uziet uz laukuma ar domām "viņiem ir TĀDAS ZVAIGZNES", tad uzreiz var braukt mājās un ļaut mums labi pagulēt.

1)Par kādu kvalitāti ir runa?Kurš no Latvijas izlases šobrīd ir gatavs spēlēt pasaules labākajā līgā,kas arī ir galvenais kvalitātes apliecinājums.(izņemot protams tos divus ,kas tur spēlē)

2)Es personīgi negaužos un no visa spara cenšos to ieskaidrot tiem ,kas gaužās,tevi ieskaitot.Es personīgi , teiksim tevis saprotu,ka šobrīd esam tajā vietā,ko Latvijas hokejs šobrīd ir pelnījis.(domāju pat esam nedaudz augstāk).Tā kā man galīgi nav ko gausties.

3) Es atvainojos par jautājumu,Latvija brauc mājās,tu eji gulēt un vairs hokeju neskaties.Čalīt īstais hokejs tikai sāksies un tas notiek reizi četros gados!!!Ar tādu attieksmi par hokeju tev spriest nebūtu ētiski.

     [+] [-]

, 2010-02-21 16:14, pirms 14 gadiem
to lvhockey
Pilnīgi pareizi un es nekur neesmu teicis,ka nevaram šī brīža belaru izlasi
apspēlēt.Bet nākotne,man galīgi nešķiet rožaina,kaut gan atklāti sakot,gadus desmit atpakaļ domāju,ka aizejot padomju gados augušiem hokejistiem mūsu vieta pasaules hokejā būs pirmā divīzija.Izrādījās ,bija patīkami kļūdīties.Latvija šajā ziņā ir unikāla valsts,jo pat tajās valstīs ,kuras atrodās aiz mums starptautiskā hokeja reitingā,gan savi čempionāti augstākā līmenī,gan valsts ekanomika sakārtota,Pat nezinu ar ko to izskaidrot,kāpēc Dānija,Norvēģija,šobrīd arī Vācija,Itālija,Austrija atrodās aiz mums.Katrā ziņā viņu valsts čempionāti ir noteikti augstākā līmenī nekā mūsu un arī ekanomikā mēs viņiem visiem zaudējam vienos vārtos.Ar hokeja tradīcijām arī neizskaidrosi,jo visās šajās valstīs hokeju spēlēja vēl pirms otrā pasaules kara.Tā kā nav mums nemaz tik slikti,kā varētu būt.

     [+] [-]

, 2010-02-21 16:15, pirms 14 gadiem
par gulēšanu es domāju mūsējo kontekstā
par pārējo protams tikai viss sākas
es jau arī nesaku, ka mūsējiem bija jāuzvar, bet tik briesmīgu uzvedību laukumā gan negaidīju
Tu kā gudrinieks, varbūt vari pakomentēt, kāpēc Latvijas izlase salaiž vārtos tās n-tās ripas spēles sākumā, nu gluži, kā Dinamo, it kā tas būtu normāli, pašsaprotami, vai mūsu aizsargi ir tādi lohi, kādi OS izskatās?
Atceroties PČ2009 nesaprotu, kas šie ir par krabjiem nolasīti izlasē.

     [+] [-]

, 2010-02-21 16:36, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: to lvhockey
Pilnīgi pareizi un es nekur neesmu teicis,ka nevaram šī brīža belaru izlasi
apspēlēt.Bet nākotne,man galīgi nešķiet rožaina,kaut gan atklāti sakot,gadus desmit atpakaļ domāju,ka aizejot padomju gados augušiem hokejistiem mūsu vieta pasaules hokejā būs pirmā divīzija.Izrādījās ,bija patīkami kļūdīties.Latvija šajā ziņā ir unikāla valsts,jo pat tajās valstīs ,kuras atrodās aiz mums starptautiskā hokeja reitingā,gan savi čempionāti augstākā līmenī,gan valsts ekanomika sakārtota,Pat nezinu ar ko to izskaidrot,kāpēc Dānija,Norvēģija,šobrīd arī Vācija,Itālija,Austrija atrodās aiz mums.Katrā ziņā viņu valsts čempionāti ir noteikti augstākā līmenī nekā mūsu un arī ekanomikā mēs viņiem visiem zaudējam vienos vārtos.Ar hokeja tradīcijām arī neizskaidrosi,jo visās šajās valstīs hokeju spēlēja vēl pirms otrā pasaules kara.Tā kā nav mums nemaz tik slikti,kā varētu būt.
Izskaidrojums ļoti vienkāršs. Pats jau pateici. Valsts ekonomika sakārtota. Un ne jau vienkārši sakārtota (izņemot Itāliju (kā jau dienvidu valsts)), bet arī salīdzinoši attīstītāka. Un no tā izriet jebkura sporta veida atbalstīšana no valsts.
Tu domā, ja Latvijas budžets būtu ar pārpalikumu, nebūtu tādu muļķīgu runu par algu celšanu, jo tās jau būtu labā līmenī un gadu desmitiem (!) iestrādāta valsts pārvalde, arī pie mums nebūtu valsts necenstos atbalstīt Ziemas olimpisko spēļu populārāko sporta veidu Latvijā un ne tikai olimpisko spēļu...?
Nesaku, ka ir labi ņemt piemēru no tādām valstīm kā Islande, bet, liekas, tas būtu vienīgais, ja Latvijas komercbankas iegūtu lielu tirgu pasaulē, kas būtu lielāks par 3 - 5 miljoniem klientu. Es pat nepārmestu, ja valsts šādu banku izveidotu zem kāda valstij piederoša apakšuzņēmuma. Tad arī varētu dzēst tos mīnusus, kas sakrājušies, sevišķi tos, kurus savilkušas ārzemju bankas. Protams risks ir liels, bet nevajag riskēt kā to darīja Parex.
Cits variants, kā valsts var atbalstīt vairāk sportu? Tikai ar budžeta palielinājumu. Iespēja jau degungalā: Rīgas - Hersonas kanāls. Izmantot izdevību, ka Eiropas savienība mums dos miljardus atpakaļ neprasot ir labs veids, kā paaugstināt labklājību. Godīgi sakot, labāk redzu sakoptus, apstrādātus laukus, sporta skolas, kur bērni var trenēties par brīvu, cilvēki, kuru katru dienu nestaigā drūmi un Daugavu ar nolīdzinātiem krastiem, nekā dabiskos Daugavas lokus, kādu Pasaulē ir miljoniem.

     [+] [-]

, 2010-02-21 16:37, pirms 14 gadiem
To zumm-zumm
Labi mēgināšu šo situāciju izskaidrot pēc sava prāta.Ja tu man piekritīsi,tad tomēr Latvija pēc visiem rādītājiem bija autsaidere šajā grupā jau pirms sacensību sākuma.Jebkuras spēcīgas komandas plāns uz spēli pret potenciāli vājāku komandu ir pirmās desmit minūtēs nospiest pretinieku uz ceļiem,gūt pārsvaru rezultātā un mierīgi novadīt spēli līdz beigām lieki netērējot spēkus,jo tie vēl noderēs turnīra gaitā.Visām trim mūsu pretiniecēm pietika gan spēka,gan meistarības izvirzīto plānu realizēt dzīvē.Mēs netiekam līdzi ne meistarības ziņā,ne ātruma un pieredzes ziņā uz šiem mazajiem Kanādas laukumiem,seko noraidījumi un ripas birst mūsu vārtos.Game over pēc pirmā perioda.Vienīgi pret čehiem izdevās nedaudz aizķērties un arī vienīgi tāpēc,ka viņi nolēma lieki neriskēt,Viss.

     [+] [-]

, 2010-02-21 16:44, pirms 14 gadiem
DinamoRiiga rakstīja: Mani māc lielas šaubas, vai mūsu hokejistiem atliks spēks un emocijas priekš pēdējā izbraukuma KHL ? Kaut arī esam ar 6 punktiem priekšā, viss var ātri mainīties.. No play-off un OS nebūs sanācis nekā.
vot, vot arii saaku par shito baidiities; muuseejie vankuuveraa izskataas nekaadi(maigi sakot) - neizprotu, kurshs pie taa vainiigs;
ceru, ka shuplers sapurinaas muusu dinamieshus!

     [+] [-]

, 2010-02-21 16:50, pirms 14 gadiem
Nepietiks par to varat būt droši un to es vēl rakstīju pirms olimpiādes,ka RD vajag vismaz deviņus punktus foras pret Torpedo,lai tiktu Gagarina kausa izcīņā.šeit domāju viss Torpedo rokās,jo Djnamo no izbraukuma atgriezīsies ar nullīti kabatā.Ja kādam būs pozitīvas emocijas no olimpiādes,tad tikai varbū Marselam,protams ,ja mūsējie nesagādās sensāciju.
1 2 39 komentāri