Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Geclafs vesels, spēlēs olimpiādē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Geclafs vesels, spēlēs olimpiādē
Raiens Geclafs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas ''Ducks'' centra uzbrucēja Raiena Geclafa gūtais potītes savainojums nav tik nopietns, kā šķitis sākumā, tāpēc spēlētāja dalība 2010. gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs vairs nav apdraudēta, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Neilgi pēc ārstu apskates Geclafs un Kanādas valstsvienība saņēma patīkamas vēstis - veiktās pārbaudes nav atklājušas neko nopietnu, kas nozīmē, ka viens no Anaheimas ''Ducks'' līderiem pēc pāris dienu atpūtas varēs atsākt treniņus un piedalīties gaidāmo olimpisko spēļu hokeja turnīrā.

''Šodien mana potīte jūtas krietni labāk, un esmu atvieglots, ka testu rezultāti neuzrādīja neko nopietnu. Mans mērķis ir šonedēļ atgriezties uz ledus. Ar nepacietību gaidu pievienošanos Kanādas valstsvienības sastāvam,'' izplatītajā paziņojumā presei citēts pats Geclafs.

Gadījumā, ja Geclafa atlabšanas process neritēs pēc plāna, viņa vietu sastāvā, visticamāk, ieņems Oskara Bārtuļa komandas biedrs Filadelfijas ''Flyers'' rindās Džefs Kārters.

Šosezon 24 gadus vecais hokejists ''Ducks'' rindās piedalījies 55 NHL regulārā turnīra spēlēs, gūstot 15 vārtus un izpildot 42 rezultatīvas piespēles partneriem.

Izmantotie resursi:
The Canadian Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-11 21:39, pirms 14 gadiem
Witch king of Angmar rakstīja: zhel, shis spelet nemak, labak butu lecavielier
Ja vins nemacetu spelet tad vins nespeletu pasaule labakaja liga
Un es tev ietiektu paturet muti ja neko nezini

  +3 [+] [-]

, 2010-02-11 22:19, pirms 14 gadiem
Witch king of Angmar rakstīja: zhel, shis spelet nemak, labak butu lecavielier
Labi ka tu maki un spele Kanadas izlase