Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Peltonens: "Mums ir visi nosacījumi, lai Vankūverā nostartētu veiksmīgi"

Peltonens: "Mums ir visi nosacījumi, lai Vankūverā nostartētu veiksmīgi"
Miķelis Rēdlihs cīņā ar Villi Peltonenu
Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Minskas ''Dinamo'' un Somijas izlases hokejists Ville Peltonens atzinis, ka Somijas izlasei ir tā pieredze, kas nepieciešama, lai uzvarētu.

Lai arī Minskas ''Dinamo'' šodien pārliecinoši ar 5:1 pārspēja līgas vājāko vienību Čehovas ''Vityaz'', komanda jau ir zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs. Par vienu no spēles galvenajiem varoņiem kļuva Peltonens, kurš guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Pēc spēles hokejists atbildēja uz žurnālistu jautājumiem par gaidāmajām ziemas olimpiskajām spēlēm.

''Spēles Vankūverā solās būt ļoti interesantas,'' iesāk Peltonens. "Esmu lepns, ka varēšu pārstāvēt savu valsti. Darīšu visu, kas manos spēkos, lai izlase nospēlētu pēc iespējas labāk. Es un mani draugi, ar kuriem jau ilgu laiku spēlēju izlasē, nav vairs jauni, un šī būs mūsu pēdējā olimpiāde, pēdējais tāda līmeņa turnīrs."

"Uzskatu, ka mums var palīdzēt tas, ka Somijas izlasi Vankūverā neviens neuzskata par favorīti. Mēs zinām savas komandas stiprās puses. Somijas izlase parasti ļoti labi spēlē aizsardzībā un mums komandā ir lieliski meistari, kuri var ļoti labi spēlēt skaitliskajā vairākumā. Tāpat mums izlasē ir arī ļoti labi vārtsargi, tā kā mums ir visi nosacījumi, lai nostartētu veiksmīgi."

"Vai ar šo sastāvu varam nostartēt labāk nekā Turīnā? Uzskatu, ka mēs varam nostartēt ne sliktāk. Mums ir tā pieredze, kas nepieciešama, lai uzvarētu. Olimpiādē būs daudz labu komandu un katrā spēlē būs īsta cīņa, taču mēs tam esam gatavi.''

Atgādināsim, ka 2006.gada olimpiskajās spēlēs Somijas izlase tikai finālā piekāpās Zviedrijai, tādejādi izcīnot sudraba medaļas.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Vai Somijas hokejistiem olimpiskajās spēlēs izdosies iekļūt pirmajā trijniekā?

  • 93

  • 126


  -4 [+] [-]

, 2010-02-07 21:33, pirms 14 gadiem
somi varēja arī labāku sastāvu novākt olimpiādei, bet tās jau ir viņu problēmas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-07 23:06, pirms 14 gadiem
Gan Kanada gan Krievija var parbraukt kā ar buldozeru bet ja pretinieks kaut uz 1 sekundi bus neuzmanigs tad var gaidit brinumus no somijas

     [+] [-]

, 2010-02-07 23:34, pirms 14 gadiem
ja neņems krievija zeltu, ceru ka to izdarīs vismaz somi