Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Parīzes "Masters" tenisa turnīrs VSB tiešraidēs

Jānis Pārums

Parīzes "Masters" tenisa turnīrs VSB tiešraidēs
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) tiešraidēs pārraidīs ATP 1000 Parīzes Masters tenisa turnīru. To latviešu valodā komentēs Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis. Baudiet tenisu no 30.oktobra visas nedēļas garumā tiešraidē kanālā VSB!

Parīzes Masters tenisa turnīrs

Parīzē ir sācies sezonas devītais un pēdējais ATP 1000 sērijas tenisa turnīrs – Parīzes Masters. Pēc zaudējuma “Swiss Indoors” Bāzeles turnīra finālā no Parīzes turnīra izstājies Rodžers Federers. Šveicietis pēc iespējas labāk vēlas sagatavoties ATP Pasaules Tūres finālam, kas jau nākamnedēļ sāksies Londonā, un ko varēs vēros VSB kanālā. Arī Rafaels Nadals joprojām nav atgriezies tenisa laukumos. Tomēr Parīzes turnīra sastāvs joprojām ir ļoti spēcīgs – “Bercy” sporta pilī spēlēs 18 no ATP ranga pirmajiem 20 tenisistiem.

Parīzes turnīrs notiek kopš 1968.gada, kad čehs Milans Holečeks finālā uzvarēja austrālieti Robertu Kārmaiklu. Trīs reizes Parīzē uzvarējis krievs Marats Safins un vācietis Boriss Bekers, pa divām amerikāņi Pīts Samprass un Andrē Agasi. Pēdējos gados turnīrā labi spēlējuši Francijas tenisisti. 2008.gadā Džo Vilfrīds Conga izcīnīja uzvaru, bet trīs nākamajos gados Gaels Monfīss un tas pats Dž.V.Conga spēlējuši finālā. Pērn R.Federers finālā uzvarēja Dž.V.Congu ar 6:1 7:6. Parīzes Masters tenisa turnīru latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis.

Pēdējais turnīrs pirms atvaļinājuma

Māris Rozentāls par turnīru: “Pat ja Federers nebūtu izstājies, bet tagad jo īpaši galvenais favorīts Parīzē atkal būs Novaks Džokovičs, kurš ir tuvu tam, lai atgūtu ATP ranga pirmo vietu. Izloze gan serbu nav pārāk lutinājusi – jau pirmajā spēlē pretī var nākt Kerijs vai Verdasko, vēlāk serba zarā ir gan Isners gan tikko Bāzelē uzvarējušais del Potro. Un tas viss vēl līdz pusfinālam. Endijs Marejs ir otrajā zarā un abi tenisisti atkal varētu tikties finālā. Turklāt jāatceras, ka jau pēc nedēļas sāksies ATP Pasaules Tūres fināls Londonā. Oficiāli brīvas vēl ir divas vietas. Conga, Tipsarevičs, Gaskē, Almagro, Monako – visi grib braukt arī uz Londonu, bet tikai divi no viņiem to varēs darīt. Nu un pārējiem spēlētājiem Parīze ir pēdējais turnīrs pirms lielā atvaļinājuma. Tenisisti varēs spēlēt atraisīti un atbrīvoti. Katrā ziņā būs interesanti!”

Parīzes Masters tenisa turnīrs kanālā VSB:
• Otrdien, 30.oktobrī 12:00 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1, 2.kārtas spēles
• Otrdien, 30.oktobrī 22:30 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1, 2.kārtas spēles
• Trešdien, 31.oktobrī 11:30 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 2.kārtas spēles
• Trešdien, 31.oktobrī 23:45 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 2.kārtas spēles
• Ceturtdien, 1.novembrī 11:30 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1/8 fināli
• Ceturtdien, 1.novembrī 23:40 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1/8 fināli
• Piektdien, 2.novembrī 12:35 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1/4 fināli
• Piektdien, 2.novembrī 16:35 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1/4 fināli
• Sestdien, 3.novembrī 21:30 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1/2 fināls
• Svētdien, 4.novembrī 2:00 Parīzes Masters tenisa turnīrs. 1/2 fināls
• Svētdien, 4.novembrī 18:50 Parīzes Masters tenisa turnīrs. Fināls

Informāciju sagatavoja:
Viasat Sport Baltic