Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā Eirolīgas septītās kārtas spēles

VSB kanālā Eirolīgas septītās kārtas spēles
Jānis Blūms
Foto: newsit.gr

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas septītās kārtas spēles: "Crvena Zvezda" – Klaipēdas "Neptunas", Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" – "Olympiacos", Telavivas "Maccabi" – Maskavas CSKA, Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" – Kauņas "Žalgiris" un Jāņa Blūma "Panathinaikos" – Minhenes "Bayern". Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Šonedēļ svarīgas spēles "Turkish Airlines" Eirolīgā aizvadīs Dāvja Bertāna, Jāņa Blūma un Ainara Bagatska klubi. Blūma Atēnu "Panathinaikos" uzvarot Minhenes "Bayern", var nodrošināt vietu TOP 16. Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" un Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" cīņu par vietu nākamajā kārtā, visticamāk, turpinās līdz pat pēdējai grupu turnīra kārtai. "Laboral Kutxa" tiksies ar vēl nezaudējušajiem D grupas līderiem "Olympiacos", bet "Nizhny Novgorod" savā laukumā mēģinās revanšēties Kauņas "Žalgiris" par sagrāvi pirmā apļa spēlē.

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: ""Laboral Kutxa" regulāro sezonu pabeigs ar trim smagām spēlēm pret tiešajiem konkurentiem cīņā par vietu TOP 16. Tāpēc spēle pret līdz šim nezaudējušo "Olympiacos" ir laba iespēja iegūt priekšrocības. "Olympiacos" sev jau ir nodrošinājuši vietu TOP 16 un var neraizēties par vienas atsevišķas spēles iznākumu. Viņu pārsvars pār citām D grupas komandām turnīra tabulā šobrīd pat teorētiski nevarētu būt lielāks nekā tas ir."

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Lai gan čempionu sastāvs stipri mainījies, CSKA spēlētājiem lieku reizi nav jāatgādina zaudējums "Maccabi" pērnās sezonas pusfinālā. Varbūt tieši tāpēc pirmajā aplī maskavieši šo komandu sagrāva, 26 punktu pārsvaru sasniedzot jau pēc trešās ceturtdaļas (visā spēlē 99:80). Šoreiz abas komandas tiekas Telavivā, kur līdzjutēju atbalsts mājiniekiem vienmēr devis papildus enerģiju, tāpēc CSKA uzvaru sērija (6 – 0) varētu tikt apdraudēta."

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Bavārieši savu vienīgo uzvaru šosezon izcīnījuši pret Jāņa Blūma pārstāvēto "Panathinaikos", bet nav vēl izkrituši no cīņas par TOP 16. Blūms un "Panathinaikos" nav zaudējuši savās mājās jau septiņas reizes pēc kārtas un netaisās to darīt arī šoreiz. Bo Makalebs aizvadīja vāju debijas spēli pret Barcelonu, centīsies reabilitēties šonedēļ pret Atēnu superklubu. Būs interesanti!"

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Viena no svarīgākajām atlikušajām spēlēm A grupā, kas var izšķirt TOP 16 dalībnieku sastāvu. Fakts, ka pirms mēneša Kauņā pret šo pretinieku "Žalgiris" trāpīja divas trešdaļas metienu un uzvarēja ar 34 punktu starpību, noderēs tikai salīdzinājumam. Un vēl ilustrācijai, cik ļoti var atšķirties divas spēles ar vienu un to pašu komandu piedalīšanos.”

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 27. novembrī 19:55 "Crvena Zvezda" – Klaipēdas "Neptunas"
• Ceturtdien, 27. novembrī 21:45 "Laboral Kutxa" – "Olympiacos"
• Ceturtdien, 27. novembrī 23:45 Telavivas "Maccabi" – Maskavas CSKA
• Piektdien, 28. novembrī 18:55 "Nizhny Novgorod" – Kauņas "Žalgiris"
• Piektdien, 28. novembrī 20:55 "Panathinaikos" – Minhenes "Bayern"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat' sabiedrisko attiecību vadītāja