Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Grabuste: "Rekordu uzstādīju ar "izgulētu" lēcienu"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Nesen pārspējusi 30 gadus seno Latvijas rekordu tāllēkšanā telpās, Aiga Grabuste TV6 raidījumam "Overtime TV" atzīst, ka rekordu atnesušais lēciens izdevies pēc kārtīgas izgulēšanās un atpūtas prom no ģimenes. Tomēr, kopumā ņemot, par labajiem rezultātiem esot jāpateicas vīra un pārējās ģimenes atbalstam. Mirkli vēlāk gan Gribuste atzīst, ka oficiāli vīra viņai nemaz neesot.
Ne līdz galam pārliecināta, ka daudzcīņu pametīs, Grabuste ir apņēmības pilna kļūt par Latvijas rekordisti tāllēkšanā arī brīvā dabā un daudzcīņā šovasar cer startēt vismaz vienās sacensībās.

Tāpat, šīs nedēļas TV6 sporta apskatā, komedianti centīsies pelnīt punktus biatlonista Rastargujeva atbalsta kampaņai, Eurobasket 2015 talismans Frenkijs mācīs fanu kustības 1981. gada Eiropas čempionāta vērtīgākajam spēlētājam Valdim Valteram, bet Armands Puče pavilks svītru Dinamo hokeja sezonai.

Raidījumu skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1