Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB rādīs Bagatska un Strēlnieka Eirolīgas spēli pret CSKA

Andrejs Siliņš

Ceturtdien, 24.oktobrī, un piektdien, 25.oktobrī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Turkish Airlines Eirolīgas 2.kārtas spēles - Krasnodaras Lokomotiv Kuban pret Viļņas Lietuvos Rytas, Milānas EA7 Emporio Armani pret Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris, Stambulas Galatasaray pret Pireju Olympiacos, Maskavas CSKA pret Ainara Bagatska un Jāņa Strēlnieka Kijevas Budivelnik, Atēnu Panathinaikos pret Vitorijas Laboral Kutxa un Stambulas Fenerbahce Ulker pret Barcelona.

Starp sešām Turkish Airlines Eirolīgas 2.kārtas spēlēm, VSB piedāvā arī Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris izbraukuma maču ar Milānas EA7 Emporio Armani un Ainara Bagatska un Jāņa Strēlnieka Kijevas Budivelnik spēli izbraukumā ar Maskavas CSKA. Kauņas Žalgiris pirmās kārtas spēlē zaudēja vieniem no sezonas galvenajiem favorītiem Madrides Real, bet Kijevas Budivelnik piekāpās vienam no spēcīgākajiem Turcijas klubiem Stambulas Fenerbahce Ulker.

Emporio Armani un Žalgiris – divas komandas, kurām trauksmes signāls jau atskanējis VSB komentētājs Madars Bergmanis: “Emporio Armani un Žalgiris – divas komandas, kurām trauksmes signāls jau atskanējis. Pirms nedēļas abas piedzīvoja zaudējumus ar 20 punktu starpību un abas pieļāva vairāk par 20 kļūdām. Tālāk viss ir vienkārši – vai nu strauji jāuzlabo sniegums, vai arī Top-16 spēlēs citi. Šī varēja būt pirmā spēle ULEB eirolīgas vēsturē, kurā piedalās divi igauņu basketbolisti. Tomēr Kristjanam Kanguram nupat veikta muguras operācija un Sīms Sanders Vene paliek viens.”

Atēnu klubam zaudējums sezonas pirmajā spēlē nav nekas jauns, taču divreiz pēc kārtas Eirolīgas sezonas startā Panathinaikos 21. gadsimtā zaudējis nav.

VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “Eirolīgas D apakšgrupā nopelniem bagātākās komandas (Panathinaikos, Maccabi un Laboral) pērn finišēja vienā turnīra stadijā, izstājoties ceturtdaļfinālā. Tas varētu liecināt par to, ka tieši šie klubi savstarpēji sadalīs labākās vietas grupā un šonedēļ gaidāma līderu cīņa, taču jau pašā sezonas ievadā pie dažādu vienkāršāko scenāriju sapiņķēšanas ķērušies Lietuvos Rytas basketbolisti, kas spēles papildlaikā pārspēja Panathinaikos. Atēnu klubam zaudējums sezonas pirmajā spēlē nav nekas jauns, taču divreiz pēc kārtas Eirolīgas sezonas startā Panathinaikos 21. gadsimtā zaudējis nav. Laboral brīnumaino izglābšanos pirms gada lielā mērā sekmēja galvenā trenera nomaiņa, taču Žans Tabaks spāņu klubam izrādījās nevajadzīgs, tiklīdz pēc vairāk nekā 10 gadu pārtraukuma par komandas galveno treneri atkal piekrita kļūt Serdžio Skariolo, kas Vitorijas klubam atkal nozīmē jaunu sākumu.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”:

Ceturtdien, 24.oktobrī 18:55 TA Eirolīga. Krasnodaras Lokomotiv Kuban – Viļņas Lietuvos Rytas
Ceturtdien, 24.oktobrī 21:25 TA Eirolīga. Milānas EA7 Emporio Armani – Kauņas Žalgiris
Ceturtdien, 24.oktobrī 23:25 TA Eirolīga. Stambulas Galatasaray – Pireju Olympiacos
Piektdien, 25.oktobrī 18:55 TA Eirolīga. Maskavas CSKA – Kijevas Budivelnik
Piektdien, 25.oktobrī 21:25 TA Eirolīga. Atēnu Panathinaikos – Vitorijas Laboral Kutxa
Piektdien, 25.oktobrī 23:25 TA Eirolīga. Stambulas Fenerbahce Ulker – Barcelona