Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 piedāvā Rīgas "Dinamo" mačus pret "Jokerit", CSKA un Minsku

VSB un TV6 piedāvā Rīgas "Dinamo" mačus pret "Jokerit", CSKA un Minsku
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins/f64

"Viasat Sport Baltic" (VSB) un TV6 šonedēļ piedāvā trīs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas spēles ar Helsinku "Jokerit", Maskavas CSKA un Minskas "Dinamo". Baudiet KHL spēles kanālos TV6 un VSB!

Rīgas "Dinamo" šonedēļ aizvadīs divas spēles izbraukumā ar Helsinku "Jokerit" un Minskas "Dinamo", bet Ziemassvētku dienā "Arēnā Rīga" tiksies ar Kontinentālās hokeja līgas labāko klubu Maskavas CSKA. Uz Helsinkiem rīdzinieki ir devušies bez Marcela Hosas, Pjotra Sčastļivija, Georgija Pujaca un Edgara Masaļska, ar kuriem "Dinamo" lauzusi līgumus. Toties komandā atgriezies Broks Troters, kurš Rīgas komandā spēlēja 2010/11. gada sezonā.

Helsinku "Jokerit" ar 83 punktiem KHL Rietumu konferencē ieņem trešo vietu. 83 punkti ir arī Sanktpēterburgas SKA, bet pirmo vietu rietumos un arī visā līgā ar 89 punktiem ieņem Maskavas CSKA, "Dinamo" nākamie pretinieki.

Toms Prāmnieks, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Abām komandām pirms šis spēles ir bijusi nedēļu gara pauze un iespēja kārtīgi sagatavoties gaidāmajam mačam. Būs interesanti pavērot jaunos Rīgas "Dinamo" vaibstus pret vienu no spēcīgākajām līgas komandām - Helsinku "Jokerit". Komanda ir lauzusi līgumus ar četriem spēlētājiem uz kuriem tika liktas lielas cerības sezonas sākumā - Hosa, Sčastļivijs, Pujacs un Masaļskis, savukārt komandai atkal ir pievienojies Broks Troters, kura otro debiju "Dinamo" kreklā, varēsim redzēt tieši Helsinkos. "Jokerit" komandu vēl neesam pārspējuši šajā sezonā un esam piekāpušies gan Helsinkos, gan Rīgā, bet spēles starp šim komandam ir bijušas aizraujošas, agresīvas un rezultatīvas. Iespējam ko līdzīgu varēsim redzēt arī šovakar. Pirms nedēļas Bratislavas "Slovan" rādija lielisku piemēru, kā jāspēlē ar "Jokerit" komandu, ar kādu pašatdevi, spēka spēli un neatlaidību var pārspēt "Jokerit", protams arī izmantojot savas vārtu gūšanas iespējas, kuras pret "Jokerit" nav retums ņemot vērā augsto spēles tempu.“

KHL spēles kanālā VSB:
• Pirmdien, 22. decembrī 18:25 Helsinku "Jokerit" – Rīgas "Dinamo"
• Otrdien, 23. decembrī 18:25 Jaroslavļas "Lokomotiv" – Maskavas apg. "Vityaz"
• Trešdien, 24. decembrī 16:30 Ufas "Salavat Yulaev" – Omskas "Avangard"
• Ceturtdien, 25. decembrī 17:55 Jaroslavļas "Lokomotiv" – Maskavas apg. "Atlant"
• Sestdien, 27. decembrī 15:55 Minskas "Dinamo" – Rīgas "Dinamo"

KHL spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 24. decembrī 13:45 Rīgas "Dinamo" – Maskavas CSKA

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-22 16:04, pirms 9 gadiem
premjiers17 rakstīja: :O Šis man patīk,domāju ka būs jaizlaiž Joker spēli,ja pa tv6 rāda ,kapeč neizmantot tādu iespēju.
Tie redaktori raksta tā ka bl* var noticēt tam kā vispār nav ! TV6 nērāda translāciju pret Jokerit , bet rāda pret CSKA - a redaktors gudrs un raksta ka patīk ! SC raksti iespārda loģikā ; saturā ; pareizrakstībā !