Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Hokejs, dāmu sports un futbols Sportacentrs.com tiešraidēs

Hokejs, dāmu sports un futbols Sportacentrs.com tiešraidēs
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.

Sestdien sāksies Synnotip Virslīgas 23.kārta, kad FK “Spartaks Jūrmala” Slokas stadionā uzņems līgas pastarīti FK “Metta/LU”. FK “Spartaks Jūrmala” trešdien jau otro reizi šosezon nomainīja treneri un slovāka Jozefa Vukušiča vietā stājies lietuviešu speciālists Valds Urbons. Jūrmalnieki ir piedzīvojuši divus zaudējumus pēc kārtas, kas ir ļāvis FK “Liepāja” un “Riga” FC pietuvoties tabulas kopvērtējumā. Jāpiebilst, ka jūrmalnieki ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk. Savukārt, FS “Metta/LU” joprojām atrodas pēdējā vietā līgā un sagādāja pārsteigumu iepriekšējā kārtā, kad nospēlēja neizšķirti ar FK “Ventspils”. Abas komandas šosezon savā starpā ir tikušās divas reizes un abus dueļus ir uzvarējuši jūrmalnieki.

Dienas otrajā mačā FK “Ventspils” tiksies ar “Riga” FC. Rīdzinieki ir uzņēmuši tempu un pēdējās četrās spēlēs ir izcīnījuši trīs uzvaras un vienu neizšķirtu, bet ventspilnieki ir gājis kā pa kalniem. No uzvaras pār līderi FK “Spartaks Jūrmala” pirms divām nedēļām līdz neizšķirtam iepriekšējā spēlē pret FS”Metta/LU”. Ventspilnieki joprojām ir labāka aizsardzībā līgā, bet “Riga” FC otrā labākā aizsardzība līgā. Abas komandas šosezon ir tikušās trīs reizes un vienreiz uzvaru ir svinējuši ventspilnieki un divreiz ir spēlēts neizšķirti. Abas spēles varēs redzēt tiešraidē Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Optibet hokeja līgā jau ir aizvadītas trīs aizraujošas un vārtiem bagātas kārtas. Sestdien HK "Prizma" savā laukumā uzņems HK “Mogo”. HK “Prizma” pašreiz atrodas pēdējā vietā līgā, bet HK “Mogo” otrajā vietā. HK “Prizma” nav veicies ar metienu realizāciju un trīs spēlēs ir gūti tikai četri vārti. Savukārt, HK “Mogo” ir guvuši 14 vārtus, kas dod viņiem otro vietu līgā. Lielu artavu HK ‘Mogo” vārtu realizācija ir pielicis uzbrucējs Ronalds Cinks, kurš ar pieciem punktiem ir trešais rezultatīvākais spēlētājs līgā. Skaties šo spēli Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

HS “Rīga” tiksies ar aizgājušas sezonas čempioniem HK “Kurbads”. Pēc aizvadītām trīs kārtām HS “Rīga” ir sliktākā aizsardzībā līgā un ir ielaiduši 13 vārtus. Bet “Kurbads” šosezon ir izcīnījuši tikai vienu uzvaru, ko noteikti nebija gaidījuši ne paši hokejisti, ne hokeja eksperti. Jāpiemin, ka HK “Kurbads” ir labākā vairākuma realizācija līgā, savukārt HS “Rīga” ir sliktākais mazākums līgā.

Trešo kārtu noslēgs HK ”Zemgale/LLU” ar līgas līderiem HK “Liepāja/Optibet”. Liepājnieki šosezon spēlē ļoti rezultatīvu hokeju un trīs spēlēs iemetuši 18 vārtus. Komandu pārstāv divi līgas rezultatīvākie spēlētāji Mārtiņš Oskars Freimanis, kurš ir ieguvis deviņus punktus un Bruno Zabis, kurš ir ieguvis astoņus punktus. Savukārt, HK “Zemgale/LLU” piekopj aizsardzības tendētu hokeju. Trīs spēļu laikā jelgavnieki ir ielaiduši tikai deviņus vārtus, kas ir labākais radītājs līgā, bet ar uzbrukuma nav sekmējies un ar astoņiem gūtiem vārtiem ir otrs sliktākais uzbrukums līga.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
23.09.201712.00FutbolsBeactive futbola maratonsno plkst. 18.00 Sportacentrs.com TV
23.09.201713.00HokejsHK Prizma - HK MogoSportacentrs.com TV
23.09.201713.00HokejsHS Rīga - HK Kurbads
23.09.201716.00FutbolsValmiera Glass VIA - Grobiņas SCSportacentrs.com TV
23.09.201717.30HokejsHK Zemgale/LLU - HK Liepāja/Optibet
23.09.201718.30BasketbolsLiepājas papīrs/LSSS - Al Riyadi
23.09.201720.00FlorbolsĶekava - Betsafe/Ulbroka
24.09.201714.00FutbolsFK Spartaks Jūrmala - FK Metta/LUSportacentrs.com TV
24.09.201716.00FutbolsFK Ventspils - Riga FCSportacentrs.com TV
24.09.201716.00FutbolsRēzekne BJSS - Rīgas Futbola skola
24.09.201716.00FlorbolsRubene - SK Pārgauja
24.09.201717.30BasketbolsLiepājas papīrs/LSSS - Kibirkstis VilniusSportacentrs.com TV