Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidē translēs abus ČL pusfinālus

Andrejs Siliņš

VSB tiešraidē translēs abus ČL pusfinālus
Lionels Mesi no "Barcelona"
Foto:AP/Scanpix

Otrdien, 23.aprīlī, un trešdien, 24.aprīlī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 pārraidīs UEFA Čempionu līgas abas pirmās pusfināla spēles. Ikviens varēs sekot Minhenes “Bayern” - “Barcelona” un Dortmundes “Borussia” - Madrides “Real” mačiem. Nenokavējiet futbolu 23. un 24.aprīlī ekskluzīvi kanālos VSB un TV.

UEFA čempionu līgas pusfinālā ir tikušas komandas, kas vismaz reizi jau ir uzvarējušas Eiropas Čempionu kausā/Čempionu līgā. Dortmundes “Borussia” par Eiropas spēcīgāko klubu kļuva 1997.gadā, finālā ar 3:1 uzvarot Turīnas”Juventus”. Minhenes “Bayern” un “Barcelona” ir pa četriem Eiropas tituliem, bet Madrides “Real” ir deviņ kārtējs Eiropas klubu čempions.

Ko Lionels Mesi ar palīgiem liks pretī vācu mašīnai?

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: „”Bayern” savās mājās uzvarējis 18 no iepriekšējām 20 UEFA Čempionu līgas spēlēm, bet ”Barcelona” šajā turnīrā nav zaudējusi Vācijas komandām jau 17 spēlēs pēc kārtas... Skaties, no kuras puses gribi, viss liecina, ka otrdien Minhenē ies karsti. Spānijas komandai pirmo maču nāksies aizvadīt ar būtiskiem robiem sastāvā, jo traumu un diskvalifikācijas dēļ ierindā nebūs uzreiz trīs aizsargu – Karlesa Pujola, Havjēra Maskerano un Adrianu, toties pēc traumas kopā ar komandu atkal ir Lionels Mesi. Vai viņam ar palīgiem būs ko likt pretī ”vācu mašīnai”, kuru šajā sezonā nespēj apturēt neviens?”

UEFA Čempionu līgas spēle kanālā VSB:

Otrdien, 23.aprīlī 21:40 UEFA ČL. 1/2 fināls. Minhenes “Bayern” – “Barcelona”

UEFA Čempionu līgas spēle kanālā TV6:

Trešdien, 24.aprīlī 21:40 UEFA ČL. 1/2 fināls. Dortmundes “Borussia” – Madrides “Real”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-22 17:08, pirms 11 gadiem
Kāda jēga tad vispār būtu no šī sporta kanāla, ja tas netranslētu tik lielu sporta notikumu!?