Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas "Top 16" spēles VSB kanālā

Eirolīgas "Top 16" spēles VSB kanālā
Kaspars Vecvagars
Foto: zalgiris.lt

Šonedēļ "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā piecas "Turkish Airlines" Eirolīgas TOP 16 4.kārtas spēles: Maskavas CSKA – Madrides "Real", Stambulas "Fenerbahce Ulker" – Atēnu "Panathinaikos", "Barcelona" – Malagas "Unicaja", Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" – Kauņas "Žalgiris" un Stambulas "Anadolu Efes" – Milānas "EA7 Emporio Armani". Baudi basketbolu kanālā VSB!

Iespējams, visu laiku labākais Eiropas basketbola treneris Žeļko Obradovičs neatrodas tālu no bezdibeņa malas. Viņa trenētā Stambulas "Fenerbahce" mačā ar Malagas "Unicaja" pagājušajā nedēļā piedzīvoja trešo zaudējumu trijās TOP 16 spēlēs. Šobrīd bez uzvarām Eirolīgas 2.posmā ir vēl vienīgi abi pārējie Turcijas klubi un Kauņas "Žalgiris". Protams, TOP 16 vēl jāaizvada 11 spēles.

Taču jāatceras, ka F grupas ceturtā komanda ¼ finālā tiksies ar pagaidām, šķiet, neuzvaramo Madrides "Real", ar kuru diez vai "Fenerbahce" vēlētos tikties jau ¼ finālā (kurā, protams, vēl ir jāiekļūst). Turklāt TOP 16 4.kārtā "Fenerbahce" tiekas ar Atēnu "Panathinaikos" – komandu, kuru Obradovičs trenēja 13 gadus, un ar kuru kopā izcīnīja 5! Eirolīgas un 11! Grieķijas titulus (Pireju "Olympiacos" visus šos gadus joprojām piedalījās Grieķijas čempionātā). Skaidrs, ka uz papīra "Fenerbahce" var uzvarēt jebkuru pretinieku. Bet dzīve rāda, ka laukumā Turcijas klubs arī zaudēt var jebkuram. Eirolīgas kalendārs mums šonedēļ piedāvā vēl vienu supermaču – Madrides "Real" pēc 10 uzvarām regulārajā sezonā un vēl trijām TOP 16 pirmajās spēlēs, dosies uz Maskavu pie CSKA.

Krievu superklubs gan pagājušajā nedēļā ar 72:73 izbraukumā zaudēja Dāvja Bertāna Belgradas "Partizan", tomēr skaidrs, ka tieši Maskavā Spānijas klubam ir pietiekami lielas izredzes piedzīvot pirmo zaudējumu šosezon. No 4.kārtas spēlēm VSB piedāvā arī "Barcelona" pret Malagas "Unicaja", Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" pret Kaspara Vecvagara Kauņas "Žalgiris" un Stambulas "Anadolu Efes" pret Milānas "EA7 Emporio Armani".

VSB komentētājs Madars Bergmanis: “Turnīra tabula šoreiz neko nenozīmē. "Fenerbahce" ir labākā no komandām, kas TOP 16 vēl nav uzvarējušas, un "Panathinaikos" par perfekto bilanci var pateikties arī spēļu kalendāram. Vai kāds vēl atceras, kad pēdējo reizi Žeļko Obradovičs un "Panathinaikos" bija pretinieki?”

VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “Vairs tikai "Žalgiris" un visas trīs Turcijas komandas TOP 16 palikušas bez uzvarām. Savukārt "Lokomotiv", pateicoties Manta Kalnieša precīzajam tālmetienam spēles galotnē, pirms nedēļas atzīmēja pirmo uzvaru arī Eirolīgas TOP 16. Tomēr vēl īpašāka Kalnietim solās būt šīs nedēļas cīņa pret Kauņas "Žalgiris", kurā lietuvietis pavadījis lielāko daļu savas karjeras, bet piektdien pirmo reizi mūžā laukumā dosies kā "Žalgiris" pretinieks!”

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā VSB:
• Trešdien, 22.janvārī 18:40 TA Eirolīga. Maskavas CSKA – Madrides "Real"
• Ceturtdien, 23.janvārī 20:30 TA Eirolīga. Stambulas "Fenerbahce Ulker" – Atēnu "Panathinaikos"
• Ceturtdien, 23.janvārī 21:45 TA Eirolīga. "Barcelona" – Malagas "Unicaja"
• Piektdien, 24.janvārī 17:55 TA Eirolīga. Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" – Kauņas "Žalgiris"
• Piektdien, 24.janvārī 20:10 TA Eirolīga. Stambulas "Anadolu Efes" – Milānas "EA7 Emporio Armani"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja