Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidē "Chelsea" iespēja kļūt par Premjerlīgas līderiem

Andrejs Siliņš

VSB tiešraidē  "Chelsea" iespēja kļūt  par Premjerlīgas līderiem
Žuzē Mourinju
Foto:AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas 17.kārtas spēles: Liverpool – Cardiff City, Manchester United – West Ham United, Fulham – Manchester City, Southampton – Tottenham Hotspur, Swansea City – Everton un Arsenal – Chelsea.

Starp Anglijas Premjerlīgas 17.kārtas spēlēm uzmanības centrā atkal būs viena – pirmdien, 22:00 pēc Latvijas laika Londonas derbijā tiksies Arsenal un Chelsea. Žuzē Mourinju klubam, izcīnot uzvaru, ir iespēja atgriezties turnīra tabulas pirmajā vietā. Vēl pēc 5.kārtas spēlēm abi klubi dalīja Premjerlīgas 1.vietu, bet pēc 1:1 neizšķirta ar Tottenham Hotspur, Chelsea noslīdēja uz 3.pozīciju. Tomēr pat uzvaras gadījumā, maz ticams, ka Chelsea varēs būt vienīgie līderpozīcijas īpašnieki. Liverpool savā laukumā spēlēs ar Cardiff City, un izcīnot uzvaru, Sarkanajiem būtu tikpat punktu cik Chelsea. Tikai par punktu mazāk kā Chelsea un Liverpool šobrīd ir Manchester City – Pilsētnieki sestdien izbraukumā spēlēs ar Fulham. VSB piedāvā arī Manchester United – West Ham United, Southampton – Tottenham Hotspur un Swansea City – Everton spēles.

Liverpūles komanda pēc iespaidīgās uzvaras izbraukuma spēlē ar Hotspur, būs pacilātā noskaņojumā un mačs pret Kārdifas City ir teicama izdevība, lai tiktu pie vēl trim svarīgiem punktiem.

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “Liverpūles komanda pēc iespaidīgās uzvaras izbraukuma spēlē ar Hotspur, būs pacilātā noskaņojumā un mačs pret Kārdifas City ir teicama izdevība, lai tiktu pie vēl trim svarīgiem punktiem pirms gada nogalē gaidāmajām divām grūtām izbraukuma spēlēm (ar Mančestras City un Chelsea). Skaidrs, ka punktus Kārdifas komanda tā pat vien dāvāt negribēs, bet vēl sarežģītāk tos iegūt būs pret abiem piminētajiem grandiem. Tā, ka Liverpool ir labas izredzes atkal kļūt par premjerlīgas līderiem. Suvukārt, velsiešu vienība turpina cīņu par atraušanos no izkrišanas zonas un par katru cenu mēģinās šajā mačā tikt kaut pie punkta.”

Pēc pēriena pret Manchester City ar 3:6 iepriekšējā Premjerlīgas spēlē, nav jāšaubās par Arsenal mobilitātes pakāpi. Droši vien jāsāk ar aizsardzību, kas līdz pieminētajai sakāvei vismaz uz papīra skaitļos bija labākā līgā
VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs:“ Pēc pēriena pret Manchester City ar 3:6 iepriekšējā Premjerlīgas spēlē, nav jāšaubās par Arsenal mobilitātes pakāpi. Droši vien jāsāk ar aizsardzību, kas līdz pieminētajai sakāvei vismaz uz papīra skaitļos bija labākā līgā. Taču arī Chelsea brauc ar saviem uzdevumiem – uzvarot šajā Londonas derbijā un paklūpot vēl vienai konkurentei Liverpool, komanda var kļūt par turnīra līderi! Šis pagodinošais mirklis šosezon baudīts tikai vienreiz – pēc 2.kārtas.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB

Sestdien, 21.decembrī 14:40 Anglijas Premjerlīga. Liverpool – Cardiff City
Sestdien, 21.decembrī 16:55 Anglijas Premjerlīga. Manchester United – West Ham United
Sestdien, 21.decembrī 19:00 Anglijas Premjerlīga. Fulham – Manchester City
Svētdien, 22.decembrī 15:25 Anglijas Premjerlīga. Southampton – Tottenham Hotspur
Svētdien, 22. decembrī 17:55 Anglijas Premjerlīga. Swansea City – Everton
Pirmdien, 23. decembrī 21:55 Anglijas Premjerlīga. Arsenal – Chelsea

     [+] [-]

, 2013-12-20 16:07, pirms 11 gadiem
Autor, ja čukčas vinnēs Arsenal un Liverpool uzspraudīs Kārdifu tad 1.vietā tabulā būs LFC .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-20 21:31, pirms 11 gadiem
Davai sarauj CHELSEA ir jauzvar šī būs viena interesanta sezona BPL

     [+] [-]

, 2013-12-20 21:33, pirms 11 gadiem
nu cerams chelsea panems arsenal!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 10:27, pirms 11 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: Jau vienu pērienu Arsenal dabūja šosezon un vsp jau kādas 4 spēles Arsenal nav uzvarējuši!
Tātad par lielisku Londonas derbiju!!!
Pērienu kur 2. sastāvi spēlēja?
Arsenal derbijs ir ar Spurs.
Chelsea derbijs ir ar Fulham.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 12:49, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Pērienu kur 2. sastāvi spēlēja?
Arsenal derbijs ir ar Spurs.
Chelsea derbijs ir ar Fulham.
Chelsea derbijs ir ar West Ham United. un pat ar QPR ir lielāks kā ar Fulham. Fulham vnk. tiek saukti par kaimiņiem
Nevajag muldēt tur, kur neko nefiltrē.
Tas ka līdz Cottage var aizrāpot, vēl neko nenozīmē!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-22 18:11, pirms 11 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: Nu piedod man ja spēlēt savās mājās pret tik nopietnu pretinieku var atļauties tik stulbi atmazgāties, tad tā turpini!
Tikai kpc pie 0-1 Arsenal nāca laukumā Ozil un uzreiz pēc Matas gola nāca Giroud????
Tak uz kausiem visiem ir po, man arī. Nezinu, neskatījos, jo po.

     [+] [-]

, 2013-12-22 18:12, pirms 11 gadiem
DaMarcus rakstīja: Chelsea derbijs ir ar West Ham United. un pat ar QPR ir lielāks kā ar Fulham. Fulham vnk. tiek saukti par kaimiņiem
Nevajag muldēt tur, kur neko nefiltrē.
Tas ka līdz Cottage var aizrāpot, vēl neko nenozīmē!!!!!
West London derby - Wikipedia, the free...

The derby's most common match, Chelsea vs Fulham, has taken place 75 times. By contrast, the North London derby has been contested over 170 times

Jums pat raivalu īsti normālu nav, pļa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja