Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB turpina pārraidīt EČ sievietēm finālturnīra spēles

Rolands Eliņš

VSB turpina pārraidīt EČ sievietēm finālturnīra spēles
Francijas un Grieķijas izlašu cīņa
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic turpina pārraidīt Eiropas sieviešu basketbola čempionāta finālturnīra spēles. Turnīra otrajā kārtā 12 izlases sacenšas par vietu ceturtdaļfinālā, kurā iekļūs astoņas labākās komandas. Baudiet basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Eiropas sieviešu basketbola čempionāta finālturnīra grupu turnīra otrajā kārtā cīņu turpina 12 labākās komandas. E grupā iekļuvušas Francijas, Baltkrievijas, Turcijas, Melnkalnes, Čehijas un Grieķijas izlases, F grupā – Krievijas, Spānijas, Slovākijas, Serbijas, Lietuvas un Horvātijas izlases. Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas četras labākās komandas.

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Eiropas čempionāta apakšgrupu posms no turpmākās cīņās par augstām vietām izslēdzis arī tādas izlases kā Zviedrija un Latvija. Tomēr visas galvenās turnīra favorītes pirmo posmu aizvadījušas bez klupieniem. Nākamās spēļu kārtas atklās vai tendence paliks nemainīga arī turpmāk, un toni turnīrā joprojām noteiks Francijas, Spānijas un Baltkrievijas komandas, bet varbūt pēc lēnas iešūpošanās turnīra ievadā, uz augšu strauji kāps turcietes.”

Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm spēles kanālā Viasat Sport Baltic

DienaDatumsLaiksIzlases
Ceturtdien18.jūnijā18:55Lietuva - Krievija
Piektdien19.jūnijā21:25Francija – Turcija
Sestdien20.jūnijā16:25Lietuva – Horvātija
Pirmdien22.jūnijā18:55Spānija – Krievija
Pirmdien22.jūnijā21:25Serbija – Lietuva

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa

  -1 [+] [-]

, 2015-06-18 12:56, pirms 9 gadiem
5 no 18 spēlēm! Vienkārši fantastika! Vakar jau nosūtīju iesniegumu, lai slēdz nost līdz brīdim, kad parādīsies kaut kas, kā vērts slēgt atpakaļ. Ir neliela cerība, ka vīru čempi parādīs drusku vairāk.