Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Dinamo" cīņu par Cerības kausu, BBL pusfinālus

Jānis Pārums

VSB piedāvā "Dinamo" cīņu par Cerības kausu, BBL pusfinālus
Juris Upītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ, otrdien un ceturtdien, „Viasat” sporta kanāls “Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 pārraidīs Rīgas “Dinamo” izbraukuma spēles Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) Cerību kausa finālā ar Habarovskas “Amur”. Pirmdien VSB piedāvā Laura Dārziņa Kazaņas “Ak Bars” sesto Austrumu konferences pusfināla spēli ar Ufas “Salavat Yulaev”. Tāpat būs skatāmas Baltijas Basketbola līgas pusfināla spēles ar Latvijas klubu piedalīšanos – “Ventspils” spēkosies ar Tallinas “Kalev/Cramo”, bet “Barons kvartāls” ar “Prienai”.

Rīgas “Dinamo” izbraukumā pret Habarovskas “Amur”

Rīgas “Dinamo” pēc divām uzvarām KHL Cerību kausa finālā ar Habarovskas “Amur”, jau otrdien var kļūt par šīs trofejas īpašniekiem. Piektdien “Dinamo” savus pretiniekus uzvarēja ar 2:0, sestdien ar 4:3. Sestdienas spēlē rīdzinieki mača gaitā zaudēja ar 0:2 un 1:3, tomēr prata atspēlēties un izvirzīties vadībā visā sērijā ar 2:0. Vārtus “Dinamo labā pirmajā spēlē guva Miks Indrašis un Džemijs Džonsons, otrajā Gints Meija, Andris Džeriņš un divus Juris Upītis. Cerību kausa finālsērija ilgs četras spēles. Ja pēc ceturtās spēles katra komanda būs izcīnījusi pa divām uzvarām, Cerību kausa un 500 000 ASV dolāru īpašnieks tiks noskaidrots soda metienu sērijā.

VSB komentētājs Jānis Vuguls par Rīgas “Dinamo” - “Amur” izbraukuma spēlēm: “Uzvarot vienā no diviem mačiem Habarovskā, mūsējiem iespēja izcīnīt Cerību kausu un veiksmīgi noslēgt neveiksmīgo sezonu. Rīdzinieki ir lieliski izmantojuši KHL doto iespēju pagarināt sezonu ar līdzdalību šajā turnīrā - izcīnīta prāva naudas summa, jaunie spēlētāji tikuši pie lielāka spēles laika, un iespējas izmēģināt dažādus taktiskos variantus bijušas arī komandas galvenajam trenerim Artim Ābolam. Tas viss kopumā ir sniedzis skatītājiem aizraujošas un emocijām bagātas hokeja spēles, kurās par komandas uzbrukuma līderiem ir kļuvuši Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Pols Šehura un Juris Upītis.”

VSB komentētājs Aivars Zahārovs par Rīgas “Dinamo” - “Amur” izbraukuma spēlēm: “"Dinamo" ir teicama iespēja jau pirmajā mačā tikt pie kārotā Cerību kausa. Skaidrs, ka pēc garā pārlidojuma spēlēt nebūs viegli, taču būtu labi, ja nevajadzētu atlikt kausa ieguvēja noskaidrošanu uz otru maču. Tajā mūsējiem būs vēl grūtāk. Ja uzdevumu augstumos būs arī Mikaels Telkvists, tad mūsējo iespējas uz panākumu tikai pieaugs. Galvenais, lai "Dinamo" jaunajiem uzbrucējiem deguns nebūtu gaisā pēc iepriekšējām veiksmīgajām spēlēm.”

KHL Cerību kausa fināls kanālā VSB:

• Otrdien, 19.martā 9:55 KHL. Habarovskas “Amur” – Rīgas “Dinamo” 3.spēle
• Trešdien, 20.martā 9:55 KHL. Habarovskas “Amur” – Rīgas “Dinamo” 4.spēle *
* Ja 4.spēle būs nepieciešama

KHL Cerību kausa fināls kanālā TV6:

• Otrdien, 19.martā 22:00 KHL. Habarovskas “Amur” – Rīgas “Dinamo” 3.sp. Atkārtojums.
• Trešdien, 20.martā 22:00 KHL. Habarovskas “Amur” – Rīgas “Dinamo” 4.sp. Atkārtojums*
* Ja 4.spēle būs nepieciešama

KHL Gagarina kausa spēle kanālā VSB:

• Pirmdien, 18.martā 14:55 KHL. Ufas “Salavat Yulaev” – Kazaņas “Ak Bars” 6.spēle

BBL pusfināli

Divi Latvijas klubi turpina cīņu par BBL čempiona titulu – “Ventspils” un “Barons kvartāls”. Ventspilnieki pusfinālā tiekas ar Tallinas “Kalev/Cramo”, rīdzinieki ar lietuviešu “Prienai”. ¼ finālā “Ventspils” uzvarēja “Šiauliai”, Tallinas “Kalev/Cramo” - Pasvales “Pieno žvaigždes”, “Barons kvartāls” - “TU/Rock” un “Prienai” - Rakveres “Tarvas”. Līdzīgi kā ceturtdaļfinālos, arī pusfinālos uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā.

Eksperti par spēlēm

VSB komentētājs Madars Bergmanis par “Ventspils” – Tallinas “Kalev/Cramo” spēli: “Iekļūšana nacionālo čempionātu finālos abām komandām ir ierasta lieta. Plašāka mēroga turnīrā tikt līdz finālam būtu unikāls panākums. “Kalev/Cramo” spēli veido pieredzējuši leģionāri, tostarp Armands Šķēle. “Ventspils” var cerēt uz jauno pašmāju spēlētāju entuziasmu un metienu precizitāti.”

VSB komentētājs Māris Lindenbaums par “Ventspils” – Tallinas “Kalev/Cramo” spēli: “BBL pusfinālā ceļu uz lielo finālu bruģēs astoņkārtējie Latvijas čempioni pret pieckārtējiem Igaunijas čempionāta uzvarētājiem, stiprāko noskaidrojot divu spēļu summā. Abas fināla pretendentes viena pret otru nav spēlējušas vairāk kā gadu, un kopš iepriekšējās reizes "Ventspils" komandā nemainīgi palikuši vien četri spēlētāji, ievērojami mainījušās arī "Kalev" rindas. Protams, interesantāku un Latvijas basketbola līdzjutējiem vēl saistošāku šo dueli padara bijušā "Ventspils" komandas spēlētāja Armanda Šķēles svarīgā loma "Kalev" komandā. Ventspilniekiem, spēlējot izbraukumā, svarīgi ņemt piemēru no ceturtdaļfināla sērijas pret Šauļu komandu, proti, uzvarētāju noteiks divu spēļu summa neatkarīgi no tā kurš uzvarēs pirmdien Tallinā.”

BBL izslēgšanas turnīra spēles kanālā VSB:

• Pirmdien, 18.martā 18:55 BBL. 1/2 fināls. “Kalev/Cramo” – “Ventspils”
• Ceturtdien, 21.martā 17:25 BBL. 1/2 fināls. “Ventspils” – “Kalev/Cramo”
• Piektdien, 22.martā 17:25 BBL. 1/2 fināls. “Prienai” – “Barons kvartāls”

  +2 [+] [-]

, 2013-03-18 11:42, pirms 11 gadiem
Cerams ka kādreiz Dinamo atgriezīsies nacionālajos kanālos lai mēs parastie sprāgoņas arī varētu tās redzēt!!!Bet nu par uzvaru jau pirmajā spēlē!!!

     [+] [-]

, 2013-03-18 13:14, pirms 11 gadiem
To atkārtojumu jūs (viasat)varat iebāst sev .......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-18 13:33, pirms 11 gadiem
kamer KHL ligums ar Viasat, tikmer jau noteikti nebus bezmaksas televizija, skatos VSB programmu, man tiesam roka necelas vinu pieslegt, nav tas naudas verts

     [+] [-]

, 2013-03-18 13:42, pirms 11 gadiem
Nē nu godīgi.
Ja rīt RD zaudē,tad kāda jēga skatīt atkārtojumu?
Ienīstu viasat,visu atņem.
To BBL skatīšos pa Tallina TV,ta kā Viasat var iet pa gaisu.

     [+] [-]

, 2013-03-18 14:03, pirms 11 gadiem
Tad otrdien un trešdien vai otrdien un ceturtdien??? Autor saņemies

     [+] [-]

, 2013-03-18 14:09, pirms 11 gadiem
dale rakstīja: Nu prieksh kam jaaraada kaut kaadu krievu kolhozliigu.Drizzaak buutu jaaciinaas, lai raadiitu izlashu speeles LTV7
Sāc pierast , jo arī Olimpiskās spēles būs pa VSB

     [+] [-]

, 2013-03-18 14:11, pirms 11 gadiem
Торрент ТВ. Первое Torrent-телевидение онлайн Skatieties to VSB veseli. Nokačā pleijeri piereģistrējies un būs vēl 30 sporta kanāli un porņuki piedevām