Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Viaplay un VSB tiešraidē piedāvā 14 UEFA Čempionu līgas trešās kārtas spēles

Andrejs Siliņš

Viaplay un VSB tiešraidē piedāvā 14 UEFA Čempionu līgas trešās kārtas spēles
Harijs Keins
Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 17.oktobrī, un trešdien, 18.oktobrī, kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay tiešraidē pārraidīs 14 UEFA Čempionu līgas trešās kārtas spēles.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra viena no interesantākajām spēlēm notiks Madrides Santiago Bernabeu stadionā, kur vietējais Real tiksies ar Londonas Tottenham Hotspur. Spānijas Karalisko klubu pārstāvošais Garets Beils savulaik sešas sezonas pavadīja Spurs rindās, šoreiz gan traumas dēļ spēle viņam ies secen. Zīmīgi, ka tieši šobrīd Anglijas un Spānijas mediji ziņo par iespējamo rokādi, kuras rezultātā Beils varētu atgriezties Tottenham Hotspur, bet londoniešu līderis Harijs Keins dotos uz Real. Bet pie malas baumas. Pirmajās divās kārtās Real un Spurs izcīnīja divas uzvaras, pārspējot Kipras APOEL un Dortmundes Borussia, un ir pārliecinoši H grupas līderi.

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic/Viaplay komentētājs:
“UEFA Čempionu līgas grupu turnīra E grupas spēlē otrdien slovēņu Maribor uzņems Liverpool futbolistus. Pēc divām spēlēm E grupā viss vēl ir miglā tīts - tajā nav izteikta līdera, tāpēc arī šķietamajiem grupas pastarīšiem Maribor vēl ir iespēja pacīnīties vismaz par trešo vietu un Eirokausu sezonas turpinājumu Eiropas līgā. Slovēnijas čempionu pretinieki Liverpool šosezon nevar palepoties ar nevainojamu sniegumu, Premjerlīgā pēc astoņām kārtām atrodoties tikai astotajā vietā, lielākoties savas nepārliecinošās spēles aizsardzībā dēļ. Ja Maribor pratīs šo britu kluba trūkumu izmantot, saglabās labas iespējas uz punktu gūšanu savā laukumā - iespējams, pat trim!"

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic/Viaplay komentētājs:
“Qarabag trešdienas agrajā spēlē uzņems Madrides Atletico, kas šī gada Čempionu līgas sezonu uzsākusi visai smagnēji. Tomēr Qarabag panākums šajā spēlē ir maz ticams, bet nedrīkst aizmirst to, kā Azerbaidžānas klubs, spēlējot mājās, lika pamocīties Romas klubam. Nedomāju, ka šī būs rezultatīva spēle un vienīgais uz, ko var cerēt mājinieki ir nevainojama spēle savā laukuma pusē."

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic/Viaplay komentētājs:
“Chelsea, kas pēdējā Premjerlīgas kārtā piedzīvoja šokējošu zaudējumu pastarītei Crystal Palace, uzņems Romu. Šī būs lieliska iespēja uzspodrināt savu mundieri, nostiprināties C grupas līderpozīcijā un spert platu soli, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm. Antonio Konte jau iepriekš ir spējis pierādīt, ka spēj komandu savākt pēc šokējošiem zaudējumiem un savās mājās ar Romu no londoniešiem jau redzēsim citu sniegumu."

UEFA Čempionu līgas spēles tiešraidēs Viaplay:

Otrdien, 17.oktobrī 21:35 Madrides Real – Tottenham Hotspur (arī kanālā Viasat Sport Baltic)
Otrdien, 17.oktobrī 21:35 Manchester City – Napoli
Otrdien, 17.oktobrī 21:35 Maribor – Liverpool
Otrdien, 17.oktobrī 21:35 Maskavas Spartak – Sevilla
Otrdien, 17.oktobrī 21:35 Leipzig – Porto
Otrdien, 17.oktobrī 21:35 Roterdamas Feyenord – Doņeckas Šahtar
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Lisabonas Benfica – Manchester United (arī kanālā Viasat Sport Baltic)
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Londonas Chelsea – AS Roma
Trešdien, 18.oktobrī 18:50 Qarabag – Madrides Atlético (arī kanālā Viasat Sport Baltic)
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Anderlecht – PSG
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Barcelona – Pireju Olympiacos
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Turīnas Juventus – Lisabonas Sporting
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Maskavas CSKA – Basel
Trešdien, 18.oktobrī 21:35 Minhenes Bayern – Glāzgovas Celtic

Informāciju sagatavoja
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs