Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eirolīgas piektās kārtas spēles

VSB piedāvā Eirolīgas piektās kārtas spēles
Dāvis Bertāns ("Laboral Kutxa")
Foto: Baskonia.com

Šonedēļ Viasat sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas 5. kārtas spēles: Klaipēdas "Neptunas" – "Valencia", Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" – "Crvena Zvezda", "Olympiacos" – "Galatasaray", Minhenes "Bayern" – "Fenerbahce", "Sasari Dinamo" – Kauņas "Žalgiris" un "Anadolu Efes" – Madrides "Real". Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

Pēc pirmajām četrām "Turkish Airlines" Eirolīgas kārtām, katrā grupā ir pa vienam klubam, kas joprojām spēlē bez zaudējumiem – Madrides "Real", Maskavas CSKA, "Barcelona" un "Olympiacos". Šonedēļ Madrides "Real" izbraukumā spēlēs ar Stambulas "Anadolu Efes", Maskavas CSKA viesosies pie "Limoges", "Barcelona" savā laukumā spēlēs ar Jāņa Blūma "Panathinaikos" un "Olympiacos", arī savā laukumā, ar Stambulas "Galatasaray". Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" uzņems Belgradas "Crvena Zvezda", bet Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" otro reizi četru dienu laikā tiksies ar Kazaņas "Unics". Pirmdien VTB līgas mačā Bagatska klubs izbraukumā izcīnīja uzvaru ar 89:78.

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "D grupā līdz šim viesos spējuši uzvarēt tikai "Olympiacos". Tas stiprinās Klaipēdas komandas pārliecību, ka ceturtdien ir iespējams izcīnīt vēl vienu vēsturisku uzvaru. Valensija turnīru sāka ar trim zaudējumiem, bet joprojām saglabā labas izredzes iekļūt TOP 16."

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: ""Laboral Kutxa" pret "Crvena Zvezda" ir svarīga mājas spēle Dāvim Bertānam. Šobrīd uz iekļūšanu nākamajā kārtā pretendē visas C grupas komandas, ieskaitot pēdējās divas ieņemošās "Valencia" un Klaipēdas "Neptunas", tāpēc katrs mačs ir īpaši svarīgs. Galvenais uzdevums mājiniekiem ir apturēt 221 cm garo milzi Bobanu Marjanoviču."

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Eirolīgas debitanti un Itālijas kausa ieguvēji "Sasari Dinamo" līdz šim pie uzvarām nav tikuši, toties Kauņas "Žalgiris" turpina priecēt ar stabilu un saturīgu sniegumu. Uzvara Itālijā viņu izredzes iekļūt TOP 16 jau tuvinātu 100%.”

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 13. novembrī 18:55 Klaipēdas "Neptunas" – "Valencia"
• Ceturtdien, 13. novembrī 21:25 "Laboral Kutxa" – "Crvena Zvezda"
• Ceturtdien, 13. novembrī 23:30 "Olympiacos" – "Galatasaray"
• Piektdien, 14. novembrī 1:30 Minhenes "Bayern" – "Fenerbahce"
• Piektdien, 14. novembrī 21:25 "Sasari Dinamo" – Kauņas "Žalgiris"
• Sestdien, 15. novembrī 00:00 "Anadolu Efes" – Madrides "Real"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2014-11-13 19:18, pirms 10 gadiem
kur Barcelona-Panathinaikos?? kārtas centrālā spēle ar Jāni Blūmu!!!
skatamies livebasketball.tv, naudiņa simboliska