Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Četras "Dinamo" mājas spēles VSB un TV6 tiešraidēs

Četras "Dinamo" mājas spēles VSB un TV6 tiešraidēs
Jānis Vaguls
Foto: VSB

Šonedēļ TV6 un "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs četras Rīgas "Dinamo" spēles ar Vladivostokas "Admiral", Novokuzņeckas "Metallurg", Novosibirskas "Sibir" un Habarovskas "Amur". Baudiet KHL spēles kanālos TV6 un VSB!

Pēc četru spēļu izbraukuma turnejas, Rīgas "Dinamo" nākamos četrus mačus aizvadīs savā laukumā. Turklāt visi pretinieki turnīra tabulā ieņem zemākas vietas par "Salavat Yulaev" un "Metallurg", ar ko "Dinamo" tikko spēlēja Ufā un Magņitogorskā. No četriem nākamajiem pretiniekiem - Vladivostokas "Admiral", Novokuzņeckas "Metallurg", Novosibirskas "Sibir" un Habarovskas "Amur", vienīgi "Sibir", ar ko "Dinamo" spēlēs piektdien, šobrīd ir play off zonā. Par iekļūšanu Gagarina kausā cīnās arī Vladivostokas "Admiral", kas šobrīd Austrumos ir 9.vietā, no astotās atpaliekot četrus punktus. Vladivostokas pamatvārtsargs ir Jevgēņijs Ivaņņikovs, bet uzbrukumā rezultatīvākie ir Niklass Bergforss, Feliks Šucs un Envers Ļisins.

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Lai arī Vladivostokas komanda dodas savā tālākajā un grūtākajā sezonas izbraukuma sērijā, mērojot 7000 km līdz Rīgai, mūsējos sagaida ļoti smaga cīņa, jo "Admiral" vienībai izslēgšanas spēles pēc būtības jau ir sākušās. Komanda atrodas četru punktu attālumā no Austrumu konferences 8.vietas un katrā no atlikušajām spēlēm uzdevums ir izdarīt visu, lai spēlētu Gagarina kausa izcīņā. Rīgas "Dinamo" no sava gada pirmā izbraukuma atgriežas labā noskaņojumā. Pēdējā spēlē pret "Traktor" izcīnīta rakstura uzvaru, kurā lielu ieguldījumu deva visi spēlētāji. Ja izdosies šādā manierē aizvadīt 60 minūtes pret "Admiral", skatītājus sagaida aizraujošs hokejs!”

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “Vladivostokas klubs turpina izmisīgu cīņu par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā (pašlaik 9.vieta Austrumu konferencē), un punktus tā pat vien neatdos. Pēdējā mačā "Admiral" gan zaudēja, atrodoties vadībā ar 2:0 (2:3 pret "Atlant"), taču pirms tam bija trīs nozīmīgas uzvaras spēlēs ar SKA, "Lokomotiv" un "Severstal". Līgas debitanti sevi pierādījuši no labākās puses, ko apliecina vieta turnīra tabulā, un "Dinamo" nāksies kārtīgi nopūlēties, lai tiktu pie tik vajadzīgajiem trim punktiem.”

KHL spēles komentēs Jānis Vuguls un Aivars Zahārovs.

KHL spēles kanālā TV6:
• Pirmdien, 13.janvārī 19:15 KHL. Rīgas "Dinamo" – Vladivostokas "Admiral"
• Trešdien, 15.janvārī 19:15 KHL. Rīgas "Dinamo" – Novokuzņeckas "Metallurg"
• Piektdien, 17.janvārī 19:15 KHL. Rīgas "Dinamo" – Novosibirskas "Sibir"
• Svētdien, 19.janvārī 16:45 KHL. Rīgas "Dinamo" – Habarovskas "Amur"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa

     [+] [-]

, 2014-01-14 10:49, pirms 10 gadiem
Spēles labāk skatos TV5. Kaut arī krievu valodā, bet tur vismaz var var dzirdēt komentētājus! Gribētos uzzināt, vai arī citi TV6 skatītāji komentētāju vietā dzird skaļu, kaitinošu mūziku, bet gandrīz nedzird komentārus? Ja tā, tad ļoti žēl tos cilvēkus, kas tik centīgi mēģina mums kaut ko stāstīt.

     [+] [-]

, 2014-01-14 22:51, pirms 10 gadiem
Stipri dīvaina izvēle un iemesls (?) Man rādās ka tev dekoderim kā pamat valoda iestatīta Krievu