Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB šajā nedēļas nogalē - bokss un Premjerlīga

Jānis Pārums

VSB šajā nedēļas nogalē - bokss un Premjerlīga
Nonito Doneirs cīņā pret Tošiaki Nišioku
Foto: AFP/Scanpix

Šajā svētdienā, 14.aprīlī plkst. 14:00, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs divu pasaules čempionu – Nonito Donaire un Gilermo Rigondo cīņu par Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) un Pasaules Boksa Asociācijas (WBA) tituliem vieglākajā svarā. Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs. Tāpat VSB nedēļas nogalē būs skatāmas Anglijas futbola Premjerlīgas spēles.

Nonito Doneirs un Gilermo Rigondo

Filipīniešu Zibens, 30 gadīgais Nonito Doneirs, ir bijis pasaules čempions četrās svara kategorijās un šobrīd ir WBO titula īpašnieks vieglākajā svarā. Žurnāla “Ring” ‘pound for pound’ versijā Doneirs ir piektais labākais bokseris pasaulē. Savās pēdējās trijās cīņās Doneirs ir uzvarējis dienvidāfrikāni Džefriju Matebulu, japāni Tošiaki Nišioku un meksikāni Horhi Arse. Kubietis Gilermo Rigondo ir viens no visu laiku labākajiem amatieru bokseriem pasaulē, Sidnejas un Atēnu Olimpisko spēļu čempions, divkārtējais pasaules čempions 1.vieglākajā svarā. 2009.gadā Rigondo aizbēga no Kubas uz Maiami un sāka profesionāļa karjeru. Kubietis ir uzvarējis visas 11 profesionālās cīņas. Jau savā devītajā cīņā uzvarot amerikāni Riko Ramosu, Rigondo kļuva par pasaules čempionu vieglākajā svarā WBA versijā. Pagājušajā gadā Rigondo aizstāvēja savu titulu cīņās ar amerikāņiem Tionu Kenediju un Roberto Marokinu.

Mūs gaida aizraujoša izrāde!

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko par cīņu: “Pilnīgi noteikti gada boksa cīņa! Doneirs un Rigondo ir ļoti ātri, spēcīgi un tehniski bokseri. Man labāk patīk kubietis, bet objektīvi abi ir līdzvērtīgi pretinieki. Pieļauju, ka Rigondo boksēsies no pirmā numura pozīcijām, mēģinās būt aktīvāks par Doneirs. Abu bokseru izredzes ir 50% pret 50%, turklāt arī pirms šīs cīņas neviens no pretiniekiem nav izteikts favorīts. Mūs gaida aizraujoša izrāde, nedomāju, ka šogad notiks vēl kāda tāda līmeņa cīņa.”

Kārtējais spriedzes pilnais Anglijas futbola vakars!

Anglijas Premjerlīgā līdz čempionāta finišam komandām palikušas sešas septiņas spēles. “Newcastle”, un jo īpaši “Sunderland”, uzdevumi atlikušajā sezonas daļā ir skaidri – saglabāt vietu Premjerlīgā. “Newcastle” no bīstamās zonas šķir 5 punkti, bet “Sunderland” ir 31 punkts – tikpat, cik 18.vietā (Premjerlīgu atstāj 18,19. un 20.vietas īpašnieki) esošajai “Wigan”. Arī “Stoke City” ir tādi paši uzdevumi – 34 punkti un 15.vieta šobrīd liecina, ka “Stoke” līdz pēdējai kārtai cīnīsies par vietu Premjerlīgā. Savukārt “Manchester United” arī pēc zaudējuma iepriekšējā kārtā saviem vienīgajiem konkurentiem “Manchester City”, joprojām ir 12 punktu pārsvars pār pilsētas kaimiņiem. Un katri izcīnītie punkti tuvina sera Aleksa Fērgusona klubu 20. Anglijas čempionu titulam.

”Sunderland” būs kā svaigi gurķīši

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs par “Newcastle” – “Sunderland” spēli: “Ceturtdienas vakarā Ņūkāslas komanda savu līdzjutēju priekšā tomēr nespēja pagarināt sezonu UEFA Eiropas līgā, apstājoties pie ceturtdaļfināla barjeras. Lai atgūtu ne tikai fiziskos, bet arī morālos resursus, laika nebūs daudz – tikai divas dienas. Uz tā fona ”Sunderland” būs kā svaigi gurķīši, bet vai to izdosies izmantot? Jāņem vērā tomēr to, ka pēdējiem zeme deg zem kājām – pirms spēlēm nedēļas nogalē ”Sunderland” bija tikpat punktu, cik izkrišanas zonā esošajai ”Wigan Athletic” komandai... Ņūkāslas vienība izkrišanas grafiku apsteidz par pieciem punktiem.”

"Manchester United" atrodas sportiskās formas bedrē

VSB komentētājs Jānis Vuguls par “Stoke City” – “Manchester United” spēli: “Ja "Barcelona" spēle šobrīd tiek uzskatīta par modernā futbola etalonu, tad "Stoke City" piedāvājums ir pilnīgi pretējs. Žurnāla "World Soccer" apskatnieks Pols Gārdners to ir nodēvējis par "viduslaiku futbolu" un "kaunu Anglijas Premjerlīgai". "Stoke City" identitāte ir tālās piespēles un nesaudzīga, izklupieniem bagāta cīņa par bumbu laukuma vidusdaļā. Gan "Stoke City", gan "Manchester United" šobrīd atrodas sportiskās formas bedrē un abām komandām punkti ir ārkārtīgi svarīgi - mājiniekiem cīņā par vietas saglabāšanu Anglijas futbola elitē, viesiem cīņā par divdesmito čempionu titulu. Tas viss sola kārtējo spriedzes pilno Anglijas futbola vakaru!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Svētdien, 14.aprīlī 21:45 Anglijas Premjerlīga. “Newcastle” – “Sunderland”
• Svētdien, 14.aprīlī 23:35 Anglijas Premjerlīga. “Stoke City” – “Manchester United”

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 11:41, pirms 11 gadiem
F1?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja