Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" un "Liverpool" izšķirošās spēles VSB kanālā

"Manchester City" un "Liverpool" izšķirošās spēles VSB kanālā
Manuels Pelegrīni
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien, 11.maijā, "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā abas izšķirošās spēles par Anglijas Premjerlīgas čempionu titulu: "Manchester City' – "West Ham United" un "Liverpool" – "Newcastle United". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Pēc gada pārtraukuma "Manchester City" atkal ir soļa attālumā no Anglijas Premjerlīgas titula. Lai ceturto reizi kluba vēsturē kļūtu par Anglijas čempioniem, Manuela Pelegrīnī klubam pietiek ar neizšķirtu mačā ar "West Ham United". "Manchester City" par laimi, "West Ham" šobrīd turnīra tabulā ieņem 12.vietu, no Premjerlīgas izkrist nevar un pat uzvara neļautu pacelties augstāk. Līdz ar to tieši pretējā situācijā ir "Liverpool" – pat uzvara mačā ar "Newcastle United", visticamāk, neļaus sarkanajiem tikt pie pirmā titula 24 gadu laikā. Gadījumā, ja "Manchester City" tomēr nospēlētu neizšķirti, Brendana Rodžersa komandai būtu nepieciešama uzvara ar 13 vārtu starpību… "Newcastle United" un "Liverpool" pirmā apļa spēle Ņūkāslā beidzās neizšķirti 2:2.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “Laukuma saimniekiem, lai nodrošinātu čempionu titulu, pietiks pat ar neizšķirtu, jo maz ticams, ka "Liverpool" vienā spēlē spēs iesist vairāk par 13 vārtiem. Turklāt "Manchester City" šosezon teicami spēlē savā laukumā – 16 uzvaras 18 spēles, kas vēl vairāk liek domāt, ka brīnumi ar izmaiņām turnīra tabulas galvgalī diezin vai vairs notiks. Abu vienību savstarpējā mačā Londonā arī uzvarēja "Manchester City" - 3:1.”

VSB komentētājs Oskars Morozovs: “Pēc tam, kad "Liverpool" 37.kārtas spēlē pret "Crystal Palace" savas nolaidības dēļ izlaida no rokām uzvaru, izcīnot tikai vienu punktu, un Mančestras "City" uzvaras pār "Aston Villa", liverpūliešu cerības uz čempionu titulu karājas mata galiņā. Protams, nav nekā neiespējama, ko šī Premjerlīgas sezona ir pierādījusi - līgas naudas maisi vairākkārtīgi ir zaudējuši punktus pret tabulas lejasdaļas komandām, taču "City" sezonas noslēguma sniegums liecina par pilnīgu situācijas apzināšanos un mērķtiecīgumu. Vienīgais, uz ko atliek cerēt "Liverpool" - uz savu uzvaru pār Ņūkāslas United un uz katastrofu Mančestrā. Tikai "City" zaudējuma un "Liverpool" uzvaras gadījumā Brendana Rodžersa vienība tabulā var tikt garām Manuela Pelegrīnī komandai.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Svētdien, 11.maijā 16:55 Anglijas Premjerlīga. "Manchester City" – "West Ham United"
• Svētdien, 11.maijā 19:00 Anglijas Premjerlīga. "Liverpool" – "Newcastle United"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-05-09 15:48, pirms 10 gadiem
Aqueduct Advert Video Player 800x450
Buildapam var atcerēties kā tas notika 11/12

Priecē, ka laikam 1. reizi sezonā, neviens nav traumēts, arī Aguero varēs spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-09 17:34, pirms 10 gadiem
jap, tā vismaz konferencē teica Pelegrīnī

zemāk bilde no šodienas treniņa, tas blakus Kūnam ir Nastasičs
Bofurs rakstīja: Arī Nastasičs un Navass?
';