Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

TV6, TV5 un "Viasat Sport Baltic" pārraidīs KHL Zvaigžņu spēli

Rolands Eliņš

TV6, TV5 un "Viasat Sport Baltic" pārraidīs KHL Zvaigžņu spēli
Iļja Kovaļčuks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

2015.gada 25.janvārī kanāli TV6, TV5 un Viasat Sport Baltic (VSB) skatītājiem sagādās īstus svētkus, jo būs skatāma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēle. Šoreiz gadskārtējais, vienmēr gaidītais notikums risināsies Sočos. Sekojiet līdzi KHL Zvaigžņu spēles meistarības stafetēm 25.janvārī 16:25 un Zvaigžņu spēlei 17:55 tiešraidē kanālos TV6, TV5 un VSB!

Septītā KHL Zvaigžņu spēle norisināsies 25.janvārī Krievijas kūrortpilsētā Sočos, savā starpā sacenšoties Rietumu un Austrumu konferences komandām. Vispirms hokejisti sacentīsies Zvaigžņu spēle meistarības stafetēs, kas līdzinās īstai akrobātikai, bet pēc tam risināsies pati Zvaigžņu spēle.

Rietumu starta sākumsastāvā iekļuva vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko (Maskavas Dinamo), aizsargi Niks Beilens (Minskas Dinamo) un Raiens Gundersons (Helsinku Jokerit), kā arī uzbrucēji Aleksandrs Radulovs (CSKA), Iļja Kovaļčuks (SKA) un Stīvs Mozess (Jokerit). Savukārt Austrumu starta sākumsastāvā spēlēs Magņitogorskas vienības aizsargs Kriss Lī, kā arī uzbrucēji Sergejs Mozjakins un Daniss Zaripovs. Tāpat sastāvā iekļuva Ak Bars uzbrucējs Sergejs Kosticins, Ufas Salavat Julajev aizsargs Kirils Koļcovs un Avangard vārtsargs Konstantīns Baruļins.

TV6, TV5 un VSB ir gandarīti, ka ar televīzijas starpniecību skatītāji Latvijā var kļūt par īpašās KHL Zvaigžņu spēles aculieciniekiem. Tās būs aizrautīgas sacensības, kuras komentēs Viasat Sport Baltic (VSB) komentētāji Toms Prāmnieks, Oļegs Sorokins, Vladimirs Ivanovs un Anatolijs Kreipāns.

KHL Zvaigžņu spēle. Meistarības stafetes 25.janvārī 16:25 kanālos TV6, TV5 un VSB!

KHL Zvaigžņu spēle 25.janvārī 17:55 kanālos TV6, TV5 un VSB!

Informāciju sagatavoja:
Marta Zandersone

  +9 [+] [-]

, 2015-01-08 12:15, pirms 9 gadiem
Neinteresants pasākums. Labāk būtu NHL asg pārraidījuši. Šo te KHL zvaigžņu spēli viņi var iebāzt...- tāpat neviens neskatīsies.

  -4 [+] [-]

, 2015-01-08 12:20, pirms 9 gadiem
Kada gan starpiba? Zvaigznu spelu zina NHL=KHL=Fufelis

  +6 [+] [-]

, 2015-01-08 12:25, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: Kada gan starpiba? Zvaigznu spelu zina NHL=KHL=Fufelis
Paskatīties uz Zemgu un citiem šīs planētas labākajiem hokeja meistariem.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 12:27, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Neinteresants pasākums. Labāk būtu NHL asg pārraidījuši. Šo te KHL zvaigžņu spēli viņi var iebāzt...- tāpat neviens neskatīsies.
Par NHL,da arī NBA divu domu nav. Es gan iemetīšu aci,intereses pēc jāapskatās,kas tur notiksies,var būt,nebūs tik liels bezpriģels.

  +3 [+] [-]

, 2015-01-08 14:10, pirms 9 gadiem
Ignorēšu kodēju līgas balli.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-08 14:11, pirms 9 gadiem
šito Kolhoza mēslu izlaidīšu Jāgaida NHL All Star kur būs patiešām lieli meistari izņemot pašu spēli kur reāli nav godīgi čikāgas mafija kur reāli Toews bija jābut un varbūt Kaneram un tas viss Girgensons protams letiņi izceļas tā ka mainīs basošanas sistēmu un tad varēs laizīt pirksteļus ka viņs vairs nespēlēs zvaigžņu spēlē tā pipļuka vietā Krosbijam bija jābūt vai Malkinam un Crawforda vieta Fleury vai Price

  -1 [+] [-]

, 2015-01-08 14:12, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ignorēšu kodēju līgas balli.
KHL=Krievijas Hokeja Līga

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 14:28, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: KHL=Krievijas Hokeja Līga
Precīzāk -kremļa hokeja līga:-D

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 15:09, pirms 9 gadiem
Nu man intrese,es viemer skatos jo ir intresanti verot labakos spēletajus KHL

     [+] [-]

, 2015-01-08 16:01, pirms 9 gadiem
Emka man ir vēl pāris versiju....
1. Kremļa huilistu liellīga
2. Kakova hu.a lien līga
3. Kolhoznieku homiķu līga
4. Kodējiem hokejā labi līga
5. Kontinenta histēriķu līga
Ierosinu balsot par sev tīkamajiem variantiem, tos uzlabojot vai papildinot. Labāko variantu ieviešam

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 17:23, pirms 9 gadiem
Sviests. Labāk NHL All Star Game būtu parādijuši.

     [+] [-]

, 2015-01-08 17:26, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Neinteresants pasākums. Labāk būtu NHL asg pārraidījuši. Šo te KHL zvaigžņu spēli viņi var iebāzt...- tāpat neviens neskatīsies.
Vai tad patiešām neviens visā Latvijā neskatīsies. Neviens treneris, līdzjutējs, hokejists. Varbūt tev taisnība, uzprasīšu paziņām , draugiem vai viņi nepazīst kādu, kurš tomēr skatīsies.

     [+] [-]

, 2015-01-08 17:30, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Emka man ir vēl pāris versiju....
1. Kremļa huilistu liellīga
2. Kakova hu.a lien līga
3. Kolhoznieku homiķu līga
4. Kodējiem hokejā labi līga
5. Kontinenta histēriķu līga
Ierosinu balsot par sev tīkamajiem variantiem, tos uzlabojot vai papildinot. Labāko variantu ieviešam
Asprātis. Varēji vēl uzrakstīt Kārtējā Haļava Latvijai vai Kasatonova Harlamova Larionova pēcteči.

     [+] [-]

, 2015-01-08 17:30, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Vai tad patiešām neviens visā Latvijā neskatīsies. Neviens treneris, līdzjutējs, hokejists. Varbūt tev taisnība, uzprasīšu paziņām , draugiem vai viņi nepazīst kādu, kurš tomēr skatīsies.
Zinu ka Funis skatīsies.

     [+] [-]

, 2015-01-08 17:41, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Zinu ka Funis skatīsies.
Man vienmēr interesē, kurš no maniem oponentiem ir patiesībai vistuvāk spriedelējumies par mani. Tas no tā viedokļa, kurš psiholoģijā ir spēcīgākais. Šoreiz tu kļūdījies ,Zvaigžņu spēles gandrīz nekad neskatos ne KHL , ne NHL ,ne NBA vai arī Latvijas basketbola līgas utt. Nav sportiskā azarta, jā ir šovs, var kaut kādus fragmentus paskatīties. Esmu tā kārtīgi pēdējos gadus noskatījies tikai vienu zvaigžņu spēli - Rīgā KHL.

     [+] [-]

, 2015-01-08 17:45, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Man vienmēr interesē, kurš no maniem oponentiem ir patiesībai vistuvāk spriedelējumies par mani. Tas no tā viedokļa, kurš psiholoģijā ir spēcīgākais. Šoreiz tu kļūdījies ,Zvaigžņu spēles gandrīz nekad neskatos ne KHL , ne NHL ,ne NBA vai arī Latvijas basketbola līgas utt. Nav sportiskā azarta, jā ir šovs, var kaut kādus fragmentus paskatīties. Esmu tā kārtīgi pēdējos gadus noskatījies tikai vienu zvaigžņu spēli - Rīgā KHL.
Te gan mazs sakars ar psiholoģiju, bet viena lieta gan Tev izteikta - izfantazēt kaut ko kas nav

  -1 [+] [-]

, 2015-01-08 17:52, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Vai tad patiešām neviens visā Latvijā neskatīsies. Neviens treneris, līdzjutējs, hokejists. Varbūt tev taisnība, uzprasīšu paziņām , draugiem vai viņi nepazīst kādu, kurš tomēr skatīsies.
Tad tik- uz priekšu! Tikai neaizmirsti, ka tavai aptaujai ir jābūt objektīvai, citādi vēl iznāks līdzīgi kā ar asg balsojumu :-D

  -1 [+] [-]

, 2015-01-08 18:23, pirms 9 gadiem
Vai loģiskāk nebūtu bijis parādīt NHL zvaigžņu spēli? Tur pa 100% vismaz viens mūsējais būs! Tā teikt, ja jau rāda kādu "hokejšovu", tad vismaz to, kur arī kāds mūsējais piedalās! Domāju arī, ka mūsu skatītāju interese tad būtu lielāka nekā par kaut kādu šovu, kur pat neviena mūsējā nebūs! Pa ilgiem laikiem to NHL šovu laikam paskatīšos, kamēr tā KHL mērkaķošanās gan man šogad absolūti neinteresēs....

     [+] [-]

, 2015-01-08 19:52, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Vai loģiskāk nebūtu bijis parādīt NHL zvaigžņu spēli? Tur pa 100% vismaz viens mūsējais būs! Tā teikt, ja jau rāda kādu "hokejšovu", tad vismaz to, kur arī kāds mūsējais piedalās! Domāju arī, ka mūsu skatītāju interese tad būtu lielāka nekā par kaut kādu šovu, kur pat neviena mūsējā nebūs! Pa ilgiem laikiem to NHL šovu laikam paskatīšos, kamēr tā KHL mērkaķošanās gan man šogad absolūti neinteresēs....
jā tika starpība cikos ir NHL šovs un cikos KHl šovs.. + Viašrotam ir visas tiesības uz KHL pārraidēm, attiecīā uz NHL vismaz Latvijai pieejamajā varianā šadu pārraižu jau vairākus gadus nav. tur arī ir visa sāls. Nav viņiem tiesības,un Viašrotistu bosi nedos naudiņu nopirkt tiesības pārraidīt ASG letiņiem ,tik tāpēc,ka tur ticis girgis,jo A) skandināvi to redzēs(viasat hokey) ,b) igauņi un leiši diez vai veidos lielu auditoriju. Tāpēc arī izvēlās KHL spēli - tiesības ir,lieku piķi nav jātērē un kautkāda auditorija jau arī būs

  -2 [+] [-]

, 2015-01-08 20:53, pirms 9 gadiem
dueto rakstīja: jā tika starpība cikos ir NHL šovs un cikos KHl šovs.. + Viašrotam ir visas tiesības uz KHL pārraidēm, attiecīā uz NHL vismaz Latvijai pieejamajā varianā šadu pārraižu jau vairākus gadus nav. tur arī ir visa sāls. Nav viņiem tiesības,un Viašrotistu bosi nedos naudiņu nopirkt tiesības pārraidīt ASG letiņiem ,tik tāpēc,ka tur ticis girgis,jo A) skandināvi to redzēs(viasat hokey) ,b) igauņi un leiši diez vai veidos lielu auditoriju. Tāpēc arī izvēlās KHL spēli - tiesības ir,lieku piķi nav jātērē un kautkāda auditorija jau arī būs
Paldies, ka apgaismoji citādi es nezināju, ka viašrots NHL te nerāda un kapēc nerāda! Bet ja nopietni, tad ja jau ļoti gribētu, tad gan jau vienu spēli (tieši ASG) jau varētu parādīt arī pa VSB, jo auditorija pieļauju, ka būtu tad gana laba par cik: 1) ne jau katru gadu kāds no letiņiem tiek ASG (patiesībā jau gadus padsmit neviens pēc Ozo nav ticis); 2) vienas spēles izmaksas te uz Baltiju nebūtu nemaz tik dārgas un vairāk tā ir attieksme pret Baltijas(šajā gadijumā Latvijas) "bauriem" kā sugu un negribēšana viņu dēļ te tagad "iespringt un tērēties".... no sērijas- lai šie skatās savu KHL! A man piem. (un domāju lielai daļai citu LV fanu) nafig tas KHL ASG ļembasts, it sevišķi, šogad neinteresē un, domju, arī skatītāju viņam te būs šogad savas reizes 3 mazāk nekā tas būtu potenciāli tādam NHL ASG!

     [+] [-]

, 2015-01-08 20:53, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Paskatīties uz Zemgu un citiem šīs planētas labākajiem hokeja meistariem.
jā jā, paskatīties kā laiž muļķi

     [+] [-]

, 2015-01-08 20:58, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Paskatīties uz Zemgu un citiem šīs planētas labākajiem hokeja meistariem.
jā jā, paskatīties kā laiž muļķi
tad labāk paskatīties kā MHL izlases spēlē, tur jauniešiem azarts

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 21:47, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: jā jā, paskatīties kā laiž muļķi
Savā ziņā- visa televīzija tāda muļķa laišana vien ir ☺

  -1 [+] [-]

, 2015-01-08 23:26, pirms 9 gadiem
Pārlasījos, ka pārraidīs NHL, ak es naivais