Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā Anglijas Premjerlīgas trīs atliktās spēles

Rolands Eliņš

VSB kanālā Anglijas Premjerlīgas trīs atliktās spēles
"Manchester City" rezultatīvākais spēlētājs Jaja Turē
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien, 6.maijā, un trešdien, 7.maijā, „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā trīs Anglijas Premjerlīgas atliktās spēles: "Manchester United" – "Hull City", "Manchester City" – "Aston Villa" un "Sunderland" – "West Bromwich Albion". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Vienu kārtu pirms Anglijas Premjerlīgas finiša tiks aizvadītas trīs atliktās spēles. "Manchester City" trešdien savā "Etihad" stadionā tiksies ar "Aston Villa". "City" šis ir viens no pēdējiem diviem mačiem, kuros kopā jāizcīna 4 punkti, lai otro reizi pēdējo trīs gadu laikā kļūtu par čempioniem. Birmingemas klubs ir 14.vietā un jau nodrošinājis palikšanu Premjerlīgā, tomēr Manuels Pelegrini saviem futbolistiem noteikti atgādinās, ka tikko "Crystal Palace" nospēlēja neizšķirti 3:3 ar "Liverpool", līdz minimumam samazinot "City" konkurentu izredzes izcīnīt titulu. "Manchester United", kas pamanījušies zaudēt arī Raiena Gigsa vadībā, pirmdien spēlēs ar Anglijas kausa finālistiem "Hull Cit"y.

Trešajā no atliktajām spēlēm "Sunderland" mēģinās turpināt savu fantastisko četru spēļu sēriju, kuras laikā Gusa Pojeta komanda spēlējusi neizšķirti ar "Manchester City" un uzvarējuši "Chelsea", "Cardiff City" un "Manchester United". Izcīnītie 10 punkti komandai ļāva pacelties no pēdējās uz 17.vietu. Taču 18.vietas īpašnieki "Norwich City" atpaliek tikai par 2 punktiem un "Sunderland" ir vajadzīgi punkti arī mačā ar "West Bromwich Albion".

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Mančestras pašas rokās ir šī gada čempiontituls. Atlikušajās divās spēlēs pret turnīra tabulas vidusdaļas apakšējo galu – "Aston Villa" un "West Ham United", pietiek ar uzvaru un neizšķirtu. "Aston Villa" iepriekšējā kārtā izcīnīja uzvaru, noņemot no saviem pleciem izkrišanas slogu. Šādās reizēs komandas mēdz spēlēt ar prieku un pārliecību. Pirmdienas "Liverpool" mačs pret "Crystal Palace" un notikumi Spānijas čempionātā pēdējās kārtās parāda to, ka cīņā par titulu paši pēdējie soļi ir vissmagākie.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB

DienaLaiksSpēle
Otrdien 6.maijā21:40. Manchester United – Hull City
Trešdien 7.maijā21:40. Manchester City – Aston Villa
Trešdien 7.maijā23:45Sunderland – West Bromwich Albion

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja