Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas vadošo klubu spēles

Andrejs Siliņš

Sestdien, 5.oktobrī, un svētdien, 6.oktobrī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā piecas Anglijas Premjerlīgas 7.kārtas spēles – Manchester City pret Everton, Liverpool pret Crystal Palace, Sunderland pret Manchester United, Norwich City pret Chelsea un West Bromwich pret Arsenal.

Anglijas Premjerlīgā pēc 6 kārtām pirmajā vietā ar 15 punktiem joprojām ir Londonas Arsenal, bet pa 13 punktiem ir izcīnījuši Liverpool un Tottenham Hotspur. Abiem Mančestras klubiem sezonas sākums nav izdevies – City ar 10 punktiem ir 7, United ar 7 punktiem 12.vietā. No 7.kārtas spēlēm VSB piedāvā praktiski visu vadošo komandu mačus – Arsenal izbraukumā spēlēs ar West Bromwich, Liverpool savā laukumā ar Crystal Palace, Chelsea izbraukumā ar Norwich City, bet Manchester City un Manchester United attiecīgi ar Everton un Sunderland.

Liverpool galvenais treneris Brendans Rodžers uzbrucēju pāri Staridžs - Suarezs uzskata par draudīgāko Premjerlīgā
VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Iepriekšējā kārtā pēc 10 spēļu diskvalifikācijas Liverpool sastāvā atgriezās Luiss Suarezs un atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem. Komandas galvenais treneris Brendans Rodžers uzbrucēju pāri Staridžs - Suarezs uzskata par draudīgāko Premjerlīgā un atrodoties otrajā vietā, Liverpool ir metusi izaicinājumu cīņai par čempiontitulu. Lai šīs cerības saglabātos, uzvara savās mājās pret priekšpēdējā vietā esošo Crystal Palace ir obligātā programma!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”:

Sestdien, 5.oktobrī 14:40 Anglijas Premjerlīga. Manchester City – Everton
Sestdien, 5. oktobrī 16:55 Anglijas Premjerlīga. Liverpool – Crystal Palace
Sestdien, 5. oktobrī 19:25 Anglijas Premjerlīga. Sunderland – Manchester United
Svētdien, 6. oktobrī 15:25 Anglijas Premjerlīga. Norwich City – Chelsea
Svētdien, 6. oktobrī 17:55 Anglijas Premjerlīga. West Bromwich – Arsenal