Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā sešas Premjerlīgas priekšpēdējās kārtas spēles

VSB piedāvā sešas Premjerlīgas priekšpēdējās kārtas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas 37.kārtas spēles: "West Ham United" – "Tottenham Hotspur", "Manchester United" – "Sunderland", "Everton" – "Manchester City", "Arsenal" – "West Bromwich Albion", "Chelsea" – "Norwich City" un "Crystal Palace" – "Liverpool". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Pirms priekšpēdējās, 37.kārtas Anglijas Premjerlīgas spēlēm, trīs klubi joprojām turpina cīņu par titulu. "Liverpool" ir 80, "Chelsea" 78 un "Manchester City" 77 punkti, bet pēdējiem vēl ir spēle rezervē. Pēc "Liverpool" zaudējuma "Chelsea" iepriekšējā kārtā, tieši Manuela Pelegrīnī "City" atkal kļuvuši par galvenajiem titula pretendentiem. Ja "City" pēdējās trijās spēlēs uzvar "Everton", "Aston Villa" un "West Ham United", visticamāk, Mančestras klubs tiks pie sava otrā titula pēdējos trijos gados – pat ja "Liverpool" un Mančestras klubam būs vienāds punktu skaits, "City" šobrīd ir par 8 vārtiem labāka iesisto un ielaisto vārtu attiecība un tieši šis rādītājs tiek ņemts vērā kā nākamais pēc izcīnītajiem punktiem. Interesanti, ka arī 2011/12.gada sezonā "City" savu pirmo titulu 44 gadu laikā izcīnīja pateicoties labākai vārtu attiecībai – pirms diviem gadiem Premjerlīgas finišā pa 89 punktiem bija abiem Mančestras klubiem, "City" un "United". Sestdien "Manchester City" izbraukumā spēlēs ar "Everton", svētdien "Chelsea" savā laukumā ar "Norwich City" un pirmdien "Liverpool" izbraukumā ar "Crystal Palace". VSB piedāvā arī "West Ham United" – "Tottenham Hotspur", "Manchester United" – "Sunderland", un "Arsenal" – "West Bromwich Albion" spēles.

VSB komentētājs Oskars Morozovs: “"Everton" futbolisti praktiski zaudējuši cerības uz Čempionu līgas turnīru nākamajā sezonā, bet Mančestras "City" turpina cīņu par čempionu titulu, un "Everton" ir tā komanda, kas pilsētniekiem var atņemt tik svarīgos punktus. Par to, ka "Everton" negrasās aizvadīt sezonas beigas dežūrrežīmā, liecina Roberto Martinesa teiktais par to, ka viņa komanda negrasās nevienam palīdzēt izcīnīt čempiona titulu. Īrisiņu sezonas beigas nav sanākušas tik veiksmīgas, kā cerēts, taču savu klasi Martinesa komanda vēl var apliecināt un pabeigt sezonu uz mažora nots, tieši uzvarot Manuela Pellegrini vienību, un tomēr netieši palīdzot savas pilsētas otrajai komandai uzvarēt čempionātā. Savā laukumā "Everton" nav zaudējuši pēdējās četrās savstarpējās spēlēs ar "City", gūstot šajā periodā septiņus un zaudējot vienus vārtus. Pat neņemot vērā šo faktu, spēle būs azartiska un intriģējoša, tas nu ir skaidrs!”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “Šis mačs būs īsta rakstura pārbaude "Chelsea" futbolistiem, kuri nupat izstājušies no UEFA Čempionu līgas, paliekot soli no kārotā fināla. Tādos brīžos var piemeklēt tukšuma sajūta, lai arī sezona vēl nav galā - "Chelsea" joprojām ir izredzes izcīnīt Anglijas čempionu titulu. Tikmēr Noričas komanda ir stipri pretējā pozīcijā – komanda pēc piecu zaudējumu sērijas cīnās par izdzīvošanu – vietas saglabāšanu Premjerlīgā.”

VSB komentētājs Oskars Morozovs: “"Liverpool", lai saglabātu kaut niecīgas, tomēr cerības uz čempionu titulu, ir jāuzvar abās sezonas atlikušajās spēlēs, un vispirms izbraukumā jātiek galā ar pārsteidzošo "Crystal Palace", kas pēc piecu uzvaru sērijas, 36.kārtā savā laukumā piekāpās Mančestras "City". Pirmajā aplī Brendona Rodžera vienība tika galā ar "Crystal Palace" viegli - 3:1, taču Tonijs Pjulis pie "Palace" stūres tad vēl nebija stājies, un Pjuļa vadībā "Palace" ir daudz grūtāks pretinieks, par to vēl nesenā vēsturē pārliecinājās gan "Chelsea", kas zaudēja ar 0:1, gan "Everton", kas zaudēja ar 2:3. Intriģējoša cīņa 37.kārtas noslēgumā.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 3.maijā 14:40 Anglijas Premjerlīga. "West Ham United" – "Tottenham Hotspur"
• Sestdien, 3.maijā 16:55 Anglijas Premjerlīga. "Manchester United" – "Sunderland"
• Sestdien, 3.maijā 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Everton" – "Manchester City"
• Svētdien, 4.maijā 15:25 Anglijas Premjerlīga. "Arsenal" – "West Bromwich Albion"
• Svētdien, 4.maijā 17:55 Anglijas Premjerlīga. 'Chelsea" – "Norwich City"
• Pirmdien, 5.maijā 21:55 Anglijas Premjerlīga. "Crystal Palace" – "Liverpool"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja