Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Kapteinis Fīrmanis: "Florbola izlase ir kaplētāji"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Latvijas florbola izlase, kas nedēļas nogalē Zviedrijā uzsāks cīņu par pasaules čempionu titulu, uz citu valstu fona izceļas ar savu fizisko spēku un bezkompromisu cīņu. "Esam kaplētāji," - tā, viesojoties TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV" paziņoja izlases kapteinis Oskars Fīrmanis.

Tāpat viņš norādīja, ka priekšsacīkšu apakšgrupu, kurā bez Latvijas ir arī šī brīža pasaules reitinga divas spēcīgākās izlases - Zviedrija un Somija, kā arī septītajā vietā esošā Vācija, uzskata par ļoti labu. Pret Vāciju būšot laba iespēja revanšam, atceroties sāpīgo zaudējumu iepriekšējā čempionāta pusfinālā, bet spēles pret pašreizējo pasaules čempioni Zviedriju un vicečempioni Somiju parādīšot uz ko patiesi spējīga Latvijas izlase.

Bez tam šīs dienas "Overtime TV" viesojās Sandijs Semjonovs, kurš, filmējot dokumentālo filmu "Leģenda Dinamo" ar kameru ticis tur, kur tās iepriekš nekad nav bijušas, bet Dinamo treneris Ģirts Ankipāns pauda pārliecību, ka Rīgas komanda tiks šīs KHL sezonas izslēgšanas spēlēs, bet viņam uzticētā Latvijas U-20 izlase atgriezīsies pasaules spēcīgāko komandu pulkā.

Raidījumu pilnībā skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja