Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

10 slaveni sportisti ar satriecošiem hobijiem ārpus sporta

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Profesionāli sportisti dara apbrīnojamas lietas savā izvēlētajā sporta veidā, taču tas, ko viņi dara ārpus sporta, dažkārt paliek nepamanīts. Lai gan šīs superzvaigznes sportā dara lietas, ko liela daļa cilvēku nespētu, patiesībā viņi ir tādi paši cilvēki un dara to pašu, ko gandrīz jebkurš līdzjutējs. Daži labprāt spēlē arī citus sporta veidus, daži nodarbojas ar mākslu, citiem ir abrīnas vērtas kolekcijas.

Ir jautri uzzināt, ko superzvaigznes dara ārpus spēles laukuma, tāpēc apskatīsim 10 sportistus un viņu neparastos hobijus.

1. Rajons Rondo (Rajon Rondo) – profesionāls basketbolists

Rajons Rondo sāka skrituļslidošanu, kad spēlēja Bostonas "Celtics". Kad kāds domā par hobiju, kurā vēlas kļūt labs, pirmais, kas nāk prātā, noteikti nav skrituļslidu uzvilkšana un braukšana, cenšoties nesalauzt vienu vai divus kaulus. Taču Rondo tas tā bija, un viens no NBA ātrākajiem spēlētājiem uz cietā seguma, šķiet, ir labi apguvis arī skrituļslidošanu.

2. Krištianu Ronaldu (Cristiano Ronaldo) – profesionāls futbolists

Cilvēks, kuru apskauž par viņa labo izskatu, pasaules klases meistarību un vēlmi demonstrēt abas šīs īpašības miljoniem cilvēku priekšā, labprāt spēlē kaut ko tik vienkāršu kā bingo. Ronaldu mīl bingo spēli, ko viņš izmantoja kā palīgu, lai apgūtu angļu valodas skaitļus un izteicienus. Bingo varbūt nav tas pats, kas optibet.lv/casino/games/book-of-ra-deluxe, bet arī šeit var iemācīties dažādus vārdus angļu valodā.

3. Lerijs Ficdžeralds (Larry Fitzgerald) – profesionāls amerikāņu futbola spēlētājs

Kad Lerijs Ficdžeralds nespēlē Arizonas "Cardinals" komandas rindās, viņš fotografē. Tas lielākoties notiek starpsezonā, kad kā viņš ceļo pat uz 10 dažādām valstīm. Viņš ievēro saspringtu ceļojumu grafiku. 20 - 30 dienu laikā apceļojot 6 - 10 valstis. Viņam tik ļoti patīk ceļot, ka starpsezonā viņš ceļo, cik vien var. Ficdžeralds ir bijis Taizemē, Indijā, Ķīnā, Tokijā, Kenijā, Brazīlijā, Ēģiptē un tas ir tikai sākums viņa milzīgajam ceļojumu sarakstam.

4. Roberts Grifins Trešais (Robert Griffin III) - bijušais amerikāņu futbola saspēles vadītājs

Lielākajai daļai profesionālu sportistu patīk kolekcionēt zeķes. Jūs noteikti ziniet, Air Jordans un Yeezys slavenās zeķes, bet Robertu Grifinu III vairāk interesē tas, kas ir uz tām uzzīmēts. Nopietni, šis ir puisis, kurš uz apbalvošanu uzvilka zeķes ar bruņurupučiem nindzja un Supermenu, lai saņemtu savu Heismana trofeju.

5. Kriss Pols (Chris Paul) - profesionāls basketbolists

Šis ir sporta veids, ko var atbalstīt ikviens - boulings. Kas var būt labāks veids, kā atbrīvoties no stresa, kā mest bumbu pa kegļiem? Dažiem puišiem ir citi hobiji, bet viņš spēlē boulingu kopš vidusskolas pēdējās klases. Viņš izmanto savu otru iecienītāko spēli arī kā līdzekli labiem mērķiem, jo viņa fonds katru gadu rīko slavenību spēli. Šo spēli padara foršu tas, ka jebkurš līdzjutējs var uzvilkt savu formu un arī spēlēt boulingu.

6. Mišela Vī (Michelle Wie) – profesionāla golfa spēlētāja

Arī profesionāliem sportistiem ir vajadzīga atpūta ārpus darba. Viņas darbs ir golfs, bet brīvā laika pavadīšana - gleznošana. Vī tas nav tikai hobijs - viņa to dara neticami labi. Viņas sociālo mediju kontos parasti ir redzami daži no viņas darbiem. Šī vaļasprieka labā puse? Tā nav sacensība. Ikviens var paņemt rokās zīmuli un papīru un ķerties pie darba.

7. Džeisons Hammels (Jason Hammel) - bijušais profesionālais beisbola spēlētājs

Nav tādas lietas, kā būt pārāk vecam kaut kam, īpaši, ja mēs runājam par LEGO. Viņam ļoti patīk savienot kopā klucīšus, kuru tematika ir visdažādākā - no Disneja filmas līdz "Gredzenu pavēlniekam" un Betmenam.

8. Džo Džonsons (Joe Johnson) – profesionāls basketbolists

Lielākā daļa no mums noteikti neveidos tādu apavu kolekciju, kā profesionāls sportists. Taču viņa apavu kolekcija ir galvu reibinoša. Mēs runājam par ar pirkstu nospiedumu atveramu skapi, kas varētu būt muzejs. Tur ir vairāk nekā 430 apavu pāru.

9. Džimijs Grāhams (Jimmy Graham) - amerikāņu futbola spēlētājs un brīvais aģents

Lidošana nav domāta visiem. Citi, piemēram, aizraujas ar lidošanu un triku veidošanu, kā šis sportists. Lielākajai daļai cilvēku doma par lidmašīnas apgāšanos ir gluži kā no šausmu filmas. Taču šim sportistam tā ir tikai viena diena viņa dzīvē, hobijs, kas viņu attālina no ikdienas dzīves.

10. Damians Lillards (Damian Lillard) – profesionāls basketbolists

D.O.L.L.A. pazīstams arī kā Damians Lillards, varētu mierīgi repot un tikai ar to pelnīt naudu. Viņš ir tik labs, ka ne velti tādi mākslinieki kā Lil' Wayne ir piedalījušies Lillarda dziesmās. Lillardam ir neticami spoža nākotne gan laukumā, gan ārpus tā. Viņa prasme un aizraušanās ar hobiju līdz profesionālam līmenim ir iedvesmojoša.