Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri prognozē Gulbja sniegumu "Roland Garros" kortos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Bukmeikeri prognozē Gulbja sniegumu "Roland Garros" kortos
Ernests Gulbis
Foto: AP

Pagājušā gada "French Open" Latvijas labākajam tenisistam izvērtās ļoti veiksmīgs. Vai šogad Ernestam Gulbim izdosies pirms gada iekrāto ranga punktu ražu saglabāt?

Betsafe.com bukmeikeri ir diezgan skeptiski, kas droši vien pamatots ar līdzšinējiem šī gada rezultātiem, kā arī izlozi, kas latvietim nav tik veiksmīga kā pērn. Ja vēl pirmās kārtas spēlē Gulbis pret Kveriju ir neliels favorīts, tad otrajā kārtā pret Almagro viņam šāda loma vairs netiek paredzēta. Tas neskatoties uz to, ka pirms aptuveni mēneša Romas Masters turnīra Ernests savu potenciālo 2. kārtas pretinieku uzveica ar 3:6, 7:6 un 6:2. Līdz ar to Gulbja iekļūšana trešajā kārtā tiek vērtēta ar koeficientu 4.50 jeb aptuveni 20% izredzēm. Kā zināms, tad trešās kārtas potenciālais pretinieks varētu būt spēcīgais spāņu tenisists Fernando Verdasko. Šis scenārijs Gulbja izredzes iekļūt arī ceturtajā kārtā samazina jau līdz aptuveni 5% jeb koeficientam 20.00.

Varam secināt, ka bukmeikeri diezgan pesimistiski raugās uz Ernesta izredzēm pagājušajā gadā iekrāto punktu ražu paturēt vēl uz vienu gadu. Taču domājams Gulbim ir cits viedoklis. Ernests nedēļu pirms „French Open” pavadījis cītīgi trenējoties bijušā trenera Piliča akadēmijā, kas liek noprast par nolūkiem būt optimālajā formā.

Runājot par favorītiem, Betsafe.com gan kungu, gan dāmu turnīrā prognozē pasaules pirmo rakešu triumfu. Nadals (ar koeficientu 1.42 jeb 65% iespējamību uzvarēt) ir izteikts favorīts kungiem, kamēr Dinarai Safinai (4.60 jeb 20%) ceļš uz „Roland Garros” troni tiek prognozēts daudz smagāks.

Interesanti, ka atsevišķa prognoze ir arī uz pēdējo trīs gadu kungu fināla atkārtojumu. Jāsaka, ka bukmeikeri drīzāk neredz nekā redz iespēju, ka Federeram būs iespēja revanšēties Nadalam. Koeficients uz Federera – Nadala finālu arī šogad ir 3.20, bet jebkādu citu finālu 1.30.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-23 09:36, pirms 15 gadiem
visas "iespeejas" izkrist pirmajaa kaartaa,diemzheel.....

  +5 [+] [-]

, 2009-05-23 10:05, pirms 15 gadiem
Gulbis apgāzīs visas šīs prognozes

  +2 [+] [-]

, 2009-05-23 10:38, pirms 15 gadiem
Varēja necensties, prognozēt