Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" pārspēs "Neftekhimik"

BETS spēles novembra eksperti maukurs un ericsson izdarījuši savas pirmdienas izvēles. Šodien izvēles kritušas uz Kontinetālo hokeja līgu un uz Itālijas "Serie B" futbola līgu.

maukurs (bilance novembrī 7-5)

Spēle: "Neftekhimik" - "Lokomotiv"
Likme: Uzvarētājs pamatlaikā - "Lokomotiv"
Koeficents: 2.00
Pamatojums:

Šodien KHL ietvaros norisināsies 6 spēles. Tikai vienā no tām iedrošinos mēģināt prognozēt uzvarētāju - vietējā Ņižņekamskas kluba cīņu ar viesiem no Jaroslavļas. Lokomotīve pie naftiniekiem ieradīsies ar 3 zaudējumiem kabatā - sēriju, kuru Lokmotīvei nav ne mazākās vēlēšanās turpināt. Jādomā, ka Jaroslavļas komanda būs mācījusies no divām pēdējās minūtēs izlaistām uzvarām (pret Ladu pēdējās 20 sekundēs) un zaudējuma pēcspēles metienu sērijā Ak Bars. Ņižņekamskieši šosezon ir sagadājuši vairākus pārsteigumus, pat pārseigumu sērijas, taču, spriežot pēc pēdējām spēlēm, pārtraukums Neftekhimik ir nācis par sliktu, jo, škiet, emociju vilnis ir nedaudz noplacis un komanda augstāk par savu galvu vairs nav gatava uzlekt. Lokomotīvei par labu runā arī 5 izcīnītās uzvaras pēdējās sešās savstarpējās spēlēs. Turnīra tabulā pretiniekus šķir tikai 6 punkti, taču Neftekhimik ir aizvadījuši par 3 spēlēm vairāk. Lokomotīves 5. vieta turnīra tabulā labi atspoguļo komandas ieceres un spēku samērus šajā sezonā. "Neftekhimik" šodien nonāks Lokomotīves kurtuvē.

ericsson (bilance novembrī 6-9)

Spēle: Empoli Fc - Us Grosseto
Likme: mazāk par 2,5 vārti
Koeficents: 1.80
Pamatojums:

Šovakar Itālijas B sērijā notiek interesanta spēle starp abiem līgas līderiem Empoli Fc - Us Grosseto . Jāatzīmē, ka abas komandas spēlē rezultatīvu futbolu, tomēr tiekas divi līderi, tāpēc pēc manām prognozēm komandas piekops aizsardzības futbolu, jo Itālijā tas ir raksturīgi, svarīgākajās spēlēs galveno uzmanību pievērst saviem vārtiem.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-17 15:24, pirms 16 gadiem
Šovakar Itālijas B sērijā notiek interesanta spēle starp abiem līgas līderiem Empoli Fc - Us Grosseto . Jāatzīmē, ka abas komandas spēlē rezultatīvu futbolu, tomēr tiekas divi līderi, tāpēc pēc manām prognozēm komandas piekops aizsardzības futbolu, jo Itālijā tas ir raksturīgi, svarīgākajās spēlēs galveno uzmanību pievērst saviem vārtiem.

Tu mani pārliecināji par 0% kape būtu jāliek uz šo likmi.. Vismaz pliku statistiku varēji iesviest..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-17 17:15, pirms 16 gadiem
Viņam tevi nav jāpārliecina! Tie ir viņa paša secinājumi, domas un intuīcija. Cilvēks izvēlējies likmi un viņam nav neviens jāpārliecina. Tev ir iespēja arī nelikt

     [+] [-]

, 2008-11-17 17:51, pirms 16 gadiem
Piekriitu ka Lokomatiive uzvarees un domaju ka pat paarliecinoshi ...
Bet Ericson ir uzraxtiijis tik paarliecinoshi ka gribas iekiilaat maaju un likt iwsu naudu totalizatoraa uz winja izveeleeto limi /sarkasms/

  -1 [+] [-]

, 2008-11-17 20:22, pirms 16 gadiem
maukurs
Es teiksu, ka viena no komandam uzvares pecspeles metienos ar 2:1, bet kura - neteiksu.

     [+] [-]

, 2008-11-17 23:03, pirms 16 gadiem
M-jā, pamatojums protams nav slikta lieta, bet galvenais jau tomēr ir un paliek - rezultāts. Droši vien ne vienmēr visu iespējams pietiekami pārliecinoši pamatot ar skaitļiem un faktiem, jo ne viss notiek saskaņā ar tiem. Nu kaut vai VEF - Ķeizarmežs: kā varētu pārliecināt likt uz pēdējo?

Un vēl būtu ļoti jauki, ja m... varētu pamainīt savu godavārdu. Citādi kādam var likties, ka ienācis m.. mājā.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-18 00:36, pirms 16 gadiem
Maukuram maukura mūžs...