Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

12 padomi, liekot likmes hokejā

Mārcis Martini
Mārcis Martini

12 padomi, liekot likmes hokejā
Rodrigo Ābols. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Likt likmes hokejā ir viena no populārākajām aktivitātēm azartspēļu vidē, jo sports sniedz daudz iespēju. Tuvojoties PČ hokejā, mēs pastāstīsim par būtiskākajiem padomiem, kas jāņem vērā, veicot likmes. Bet atcerieties, ka svarīgākais padoms ir vienmēr likt likmes uz naudu, kuru vari atļauties zaudēt.

1. Pārbaudi komandas jaunāko sniegumu

Parasti sezonā vienmēr ir periods, kad konkrētai komandai ir ilgstoša zaudējumu vai uzvaru sērija. Pirms likmju veikšanas, vēlams pārbaudīt jaunāko rezultātu. Tas sniegs jums vispārīgas pārdomas par to, vai ir vērts izvēlēties kādu konkrētu komandu, kuru pārstāvēt. Parasti labāk būtu atturēties no neveiksmīgām vai pēdējā laikā zaudējumu sēriju piedzīvojušām komandām. Sniegumu var ietekmēt arī situācija un klimats komandā un ap to. Lasi ziņas un uzziniet, kas notiek komandas spēlētāju starpā.

2. Likmes uz kopējiem rezultātiem

Tā vietā, lai liktu likmes tieši uz rezultātu, vari izvēlēties likt tās uz summām. Lai veiktu precīzas prognozes, vari pārbaudīt kopējo komandas gūto vai ielaisto vārtu skaitu visas sezonas laikā. Kopējās summas parasti sākas no 3,5, bet, liekot likmes uz rezultatīvām komandām, vari izvēlēties pat 6,5. Tā kā hokejs ir dinamiska spēle, kas norisinās 60 minūtes, gaidi, ka tiks gūti daudz vārtu.

3. Pārbaudi izredzes

Sporta totalizatoros likmju līniju pirkšanas jēdziens ir ļoti izplatīts. Lietotājs pārbauda dažādas platformas, lai atklātu, kurai komandai ir labākās izredzes, un tādējādi palielinātu laimestu. Pat mazākajai atšķirībai galu galā ir nozīme, ja spēlējat ar lielu naudas summu. Lai garantētu vislielākās izredzes, varat pārbaudīt tīmeklī pieejamās tiešsaistes sporta totalizatora spēles un to licences.

4. Neaizmirsti likt likmes tiešraidē jeb reālajā laikā

Likmju veikšana spēles laikā ir kaut kas, kas jāņem vērā, jo tas ir lielisks veids, kā atrast likmes ar vērtību, jo līnijas un koeficienti mainās ļoti ātri un bieži. Gandrīz katrs hokeja totalizators piedāvā veikt tiešraides režīmā, kad tās bieži svārstās. Ja redzi, ka tava prognoze, visticamāk, neizdosies, tu vienmēr vari mainīt savas domas un nākt klajā ar kaut ko jaunu. Likmju likšanai tiešraidē nav ierobežojumu– vari izvēlēties vienu spēli un sekot tai līdz beigām.

5. Neaizmirsti bonusus

Bonusiem ir svarīga loma jebkurā likmju veikšanas vietnē. Izmantojot bonusus, tu noteikti vari palielināt savu laimestu. Pirms likmju veikšanas uz hokeja spēlēm, pārbaudi pieejamos bonusus. Parasti tur var atrast 2 galvenos bonusu veidus: depozīta bonusu un bez depozīta bonusu. Tāpat bukmeikeri piedāvā arī izredzes palielināt likmes uz konkrētiem sporta notikumiem. Piemēram, ja tu liec likmi uz spēli starp Vašingtonas Capitals un Edmontonas Oilers, bukmeikeri var piedāvāt paaugstināt likmes. Tas palīdzēs iegūt lielāku peļņu.

6. Pārbaudi spēlētāju traumas un konkrētās spēles komandas sastāvu

Savainojumi ir jebkura sporta veida neatņemama sastāvdaļa, un hokejs nav izņēmums. Bieži vien komandu līderi spēlē var neierasties savainojuma dēļ, kas var radīt lielas problēmas arī spēles kvalitātē un veiksmē. Šajā gadījumā būtu saprātīgi likt likmes uz pretinieku komandu. Piemēram, ja Konors Makdeivids nespēlē Oilers, tad tas ir milzīgs trieciens komandai.

7. Specializējies vienā komandā

Sekot līdzi vairākām komandām hokejā var būt sarežģīti, un galu galā tu vari iegūt neapmierinošu rezultātu. Vēlams izvēlēties vienu komandu – spēcīgu vai vāju, un sekot līdzi tai visas sezonas garumā. Pārbaudot jaunākos rezultātus, pievērs uzmanību spēlētājiem un to sniegumam. Neaizmirsti pārbaudīt jaunu spēlētāju ierašanos komandas sastāvā - tie var būtiski mainīt sezonas plūsmu un gaitu.

8. Izvēlies vienu stratēģiju un pieturieties pie tās

Ir daudz likmju veikšanas stratēģiju, kuras vari izmantot. Tomēr, neskatoties uz to, nav vienas stratēģijas, kas varētu garantēt, ka visu laiku uzvarēsi. Konkrēta stratēģija var būt noderīga, taču izvēlies to, kuru uzskati par sev ērtāko. Pārbaudi, kā tā tiek īstenota praksē, un ievēro to, veicot likmes. Neatmet ar roku stratēģijai, ja tā sākotnēji neizdodas. Var būt nepieciešami vairāki mēģinājumi, lai stratēģiju izprastu un sāktu efektīvi to izmantot.

9. Koncentrējies uz NHL

NHL šobrīd ir populārākā hokeja līga pasaulē. Tajā piedalās pasaules labākie spēlētāji un komandas. Popularitātes ziņā Eiropas hokeja līgas ne tuvu netuvojas NHL. Bieži ir arī negaidīti rezultāti, tāpēc labāk pilnībā pievērsties NHL. Likmes var veikt arī uz lielajiem sporta pasākumiem, piemēram, Pasaules čempionātu hokejā.

10. Pievērs uzmanību savstarpējām spēlēm

Kad nolem veikt naudas likmes, ir ieteicams pārbaudīt konkrētu komandu iepriekšējo spēļu rezultātus. Parasti daudzām komandām ir negatīvi rādītāji pret citām komandām, un to vari izmantot savā labā. Ja redzi, ka komandai ir 5 spēļu zaudējumu sērija pret pretinieku, nav jēgas uz zaudētāju veikt lielu likmi. No otras puses, kad vienai komandai ir izteikts pārsvars, tu vari to izmantot savā labā.

11. Pārbaudi tiesnešus

Hokeja spēlēs tiesnešu darbs ir ļoti svarīgs. Daži tiesneši skrupulozāk skatās uz pārkāpumiem un reaģē biežāk, nekā citi, kuri ir pielaidīgāki. Tas var izraisīt spēlētāju izraidīšanu no laukuma. Uzmanīgi pārbaudi, kas būs spēles tiesneši, un izpēti viņu atzinumus un reputāciju. Svarīga loma var būt arī notikuma statusam. Stenlija kausa izcīņas un Pasaules čempionāta tiesneši parasti ir lojālāki un uz pārkāpumiem nereaģē asi.

Protams, ne vienmēr vari būt uzvarētājs un laimēt lielu naudas summu. Ir brīži, kad jātiek galā ar zaudējumu. Ja viss, ko redzi likmēs, ir gara zaudējumu sērija, paņem pārtraukumu. Pēc kāda laika atkal atgriezies pie hokeja un atsāc spēlēt. Likmes ir tikai izklaide, un tev vajadzētu kontrolēt sevi, pirms zaudē lielu naudu un veselo saprātu.