Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

CrytocoinMiner - labākā kriptodarījumu platforma

Mārcis Martini
Mārcis Martini

CrytocoinMiner platformas dienas ienesīgums ir 1,2%-3%, un ienākumi netiek aplikti ar valsts vai vietējiem nodokļiem. CrytocoinMiner var palīdzēt jums nopelnīt vairāk ienākumu no mākoņu ieguves. Pievienojieties CrytocoinMin, lai baudītu ekskluzīvas priekšrocības un atlīdzības. Nav problēmu nopelnīt 1800 USD dienā.

Saskaņā ar ziņojumiem Charlotte specializējas fotoelektrisko paneļu uzstādīšanā un pirms pieciem gadiem savā pagrabā sāka kriptovalūtas ieguves biznesu. Viņš pirmo reizi piedalījās mākoņu ieguvē un ieguva vissvarīgāko bagātību savā dzīvē. Ar laipnu sirdi viņš vēlējās popularizēt šo vienkāršo naudas pelnīšanas veidu, lai vairāk cilvēku varētu piedalīties un viegli pelnīt naudu. Tomēr, ņemot vērā augstās izmaksas vēlākā posmā un to, ka viņš nebija profesionāls apkopes personāls, viņam nācās pārtraukt savu mākoņraču ieguves ceļu. Viņš nejauši pārlūkprogrammā ieraudzīja CrytocoinMiner reklāmu un pievienojās tai. Reģistrējoties viņam iedeva 10 dolārus. Sākumā viņš bija skeptisks un novēroja ilgu laiku, taču atklāja, ka platforma patiešām turēja savu solījumu, līdzekļi ir drošībā, līdzekļi tika saņemti uzreiz, un no viņa netika ieturētas/iekasētas nekādas maksas, tāpēc viņš jutās atvieglots. Viņš sacīja: "Esmu atpelnījis pamatsummu, un tagad nopelnītās komisijas izmantoju, lai investētu atkārtoti, lai komisijas maksas palīdzētu man nopelnīt vairāk komisijas."

Kas ir CrytocoinMiner? Vai tie ir droši?

Tas ir uzņēmums, kas dibināts 2018. gadā. Viņi izveidoja vienkāršu un ērti lietojamu lapu, lai pieredzējuši vai nepieredzējuši kalnrači varētu ātri sākt darbu, un tas arī ļāva viņu globālajam dalībnieku skaitam ātri pārsniegt 3,7 miljonus. Tie ir uzņēmums, ko regulē FCA (Financial Conduct Authority) un darbojas LSE (Londonas vērtspapīru un biržu komisijas) un ASIC (Austrālijas Vērtspapīru un investīciju komisijas) uzraudzībā. FCA regulē finanšu pakalpojumus, uzņēmumus un tirgus un godīgi izturas pret patērētājiem. Saskaņā ar statistiku, uzņēmums iegulda aptuveni 4,5% no globālā hash likmes.

Tātad, kā mēs pievienojamies CrytocoinMiner?

Vienkārši apmeklējiet viņu oficiālo vietni, noklikšķiniet, lai reģistrētos, un veiciet iestatīšanas darbības. Ja nesaprotat, varat skatīties viņu apmācības vai tieši sazināties ar diennakts tiešsaistes klientu apkalpošanas dienestu.

Cik daudz naudas CrytocoinMiner var man palīdzēt nopelnīt?

1. Jūs varat pelnīt naudu reģistrējoties, un jūs saņemsiet $ 10 bez maksas, reģistrējoties, kā arī jūs varat saņemt 3% ikdienas procentu ienākumus, pierakstoties katru dienu.
2. Pērkot līgumus, jūs nopelnīsit vairāk. CrytocoinMiner ir sācis dažādus skaitļošanas jaudas līgumus ar dienas procentu likmi līdz 3%.

Piemēram, par šādiem līgumiem katru dienu tiek maksāti procenti:

Projekta nosaukums Summa dienas peļņas cikls Kopējie ieņēmumi
Ikdienas pierakstīšanās 10 ASV dolāri 0,3 1 10,3 ASV dolāri
Klasisks līgums 500 USD 6,25 USD 7 543,75 USD
Vidēja līmeņa līgums $5000 $76 30 $7280
Papildu līgumi 10 000 $ 175 50 $ 18750

Piemērs: ieguldiet USD 10 000, lai iegādātos BTC Advanced Computing Power USD 10 000 vērtībā ar līguma termiņu 50 dienas un līguma dienas procentu likmi 1,75%.

Pasīvo ienākumu summa, ko varat iegūt katru dienu pēc pirkuma = 10 000 USD*1,75%=175 USD.
Pēc 50 dienām jūsu pamatsumma un ienākumi = 10 000 ASV dolāri+175 ASV dolāri*50=10 000 ASV dolāri + 8750 ASV dolāri = 18 750 ASV dolāri
(Dažādas līguma skaitļošanas jaudas vērtības, dažādas ieguldījumu summas un termiņi un dažādi ienākumi, lūdzu, piesakieties oficiālajā CrytocoinMiner vietnē, lai skatītu citus līgumus)

3. VIP ekskluzīvas aktivitātes

CrytocoinMiner platforma uzsāk VIP sistēmu, ikviens var kļūt par VIP
Kļūstot par VIP pakalpojumā CrytocoinMiner, jūsu peļņas koeficients tiks palielināts atbilstoši VIP līmenim, un tiks piešķirtas VIP jaunināšanas balvas.

Silts atgādinājums: ja vēlaties piedalīties CrytocoinMiner naudas pelnīšanas biznesā, lūdzu, piedalieties vai lejupielādējiet to, izmantojot oficiālo vietni CrytocoinMiner.com.

Uzņēmuma vietne: CrytocoinMiner
Uzņēmuma e-pasts: info@crytocoinminer.com
Uzņēmuma adrese: 1 Plow Lane Plough Lane, Stoke Poges, Slough, Apvienotā Karaliste