Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Likmes.com: sporta prognozētāju portāls. Prognozē un pelni!

Sportacentrs

Pavisam nesen darbību uzsācis jauns portāls Likmes.com, kas ikvienam tā lietotājam piedāvās jaunas emocijas un lielu azartu. Portāla darbības principi ir labi pārdomāti, godīgi un caurspīdīgi, tāpēc aicinām iepazīties ar likmes.com un to apciemot!

Kāpēc tika radīts Likmes.com?

Tie, kuri seko sportam, kā arī lasa dažādus forumus un sociālos portālus, noteikti ne reizi vien ir pamanījuši līdzīgus „reklāmsaukļus”: „Šodien trīs labas likmes! Raksti uz šo epastu un varēsi laimēt arī tu!” vai „Lūk, pierādījums, ka mūsu likmes ir vienas no drošākajām no visiem kantoriem! Neviens jums tādas likmes neatradīs!” Teiksim atklāti – šādi teksti nešķiet uzticami un attiecīgie „darboņi” uzticību nevieš. Dažbrīd pat kaitina...

Tāpēc radīts portāls likmes.com. Mērķis – caurspīdība! Portālā likmes.com gan augstākminētajiem „darboņiem”, gan jebkuram citam no Jums būs iespēja pierādīt savas zināšanas sportā ar darbiem, nevis pliku runāšanu! Likmes.com uzskaitīs Jūsu veiksmes un neveiksmes, un bez reālas naudas likšanas uz sporta notikumiem varēsiet pārbaudīt savas spējas un rezultātus!

Vienkārši pamēģini!

Precīzi Likmes.com darbības principi un noteikumi atrodami šeit, tamdēļ vienkārši tiekat aicināti apciemot portālu un ar visu iepazīties!

Īsumā var sacīt tā:
1) Tie, kuri spēs pierādīt savas sporta zināšanas ar darbiem, varēs šīs zināšanas „pārdot” un pavisam reāli pelnīt, 2) Pārējie varēs vienkārši sekot līdzi portāla ekspertiem, aplūkot viņu bezmaksas prognozes, un būs arī iespēja iegādāties veiksmīgāko, sevi statistiski pierādījušo ekspertu likmes.

Taču vēlreiz – labāk vienreiz redzēt, nevis simts reiz dzirdēt. Aicinām ciemos portālā Likmes.com!

Konkursi

Projekts Likmes.com šobrīd tikai sper savus pirmos soļus, taču jau tuvākajā laikā ir plānoti arī ar prognozēšanu saistīti konkursi, kuros varēs laimēt vērtīgas balvas. Pievienojies – izveidosim kopā sporta prognozētāju komūnu! Būs interesanti!

  +4 [+] [-]

, 2014-12-01 10:04, pirms 9 gadiem
Kāpēc no neta pazudis raksts- Totalizatora sērgas patiesā puse? Pirms iesaistīšanās šāda godīga un caurspīdīga portāla piedāvātajās aktivitātēs, to katram derētu izlasīt.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-01 10:27, pirms 9 gadiem
Tie likmju pamatojumi diezgan bērnišķīgi liekas, Vītoliņš pēc grūtās spēles gribēs revanšēties,tāpēc šodien uzvarēs..ne nu lai jau veicas.

     [+] [-]

, 2014-12-01 10:48, pirms 9 gadiem
Keksis,eksperts vārdā ProgN,tabulā izskatās diezgan jaudigi

  +7 [+] [-]

, 2014-12-01 11:00, pirms 9 gadiem
Kārtējais lohotrons. Džekiem laikam pašvaki iet toto, ja tā grib savākt pie sevis zinošus cilvēkus, izsijāt līdz VIPam un tad vēl noslaukt 30%.
Neuzķerieties uz šādiem portāliem, tāds ir mans aicinājums. Apspēlējiet paši vai atrodat normālas izsūtnes, nevis donorējiet šitādus te.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-01 12:02, pirms 9 gadiem
jbk rakstīja: Kārtējais lohotrons. Džekiem laikam pašvaki iet toto, ja tā grib savākt pie sevis zinošus cilvēkus, izsijāt līdz VIPam un tad vēl noslaukt 30%.
Neuzķerieties uz šādiem portāliem, tāds ir mans aicinājums. Apspēlējiet paši vai atrodat normālas izsūtnes, nevis donorējiet šitādus te.
Nu nu, šis viss ir reali labs bizness, tikai vajag baigo uzņēmību. Es ar agrāk centos kautko tādu veidot, bet biju viens, un tas viss ātri apnika. Šeit vienkārši zēni cenšas atrast labus bettotājus, kuri attiecīgi ķip pelnīs no tā, ka kāds pirks viņu likmes. Tātad, ja ir šie labie likmju piedāvātāji, ir interese par portālu un pašam mākslīgi nekas nav jādara. Manā gadījumā bija tā, ka es biju viens un tas bija ļoti apnicīgi. Galvenā doma ir tā, lai cilvēki reģistrējas zem tava bannera, ķip affilate programma, un slaukt no toto kantoriem procentus, par to, ka viņi zaudē naudu.

Man šī bilance ir kkur ap +800 mārciņām iekš bet365 tikai no viena cilvēka kkur 2 gadu laikā. Parēķini pats, ja piesaisti vēl un vēl, kaut 50 šādus, tad profits ir iespaidīgs. Jo labi zinam cik % reali pelna Pasaulē ilgtermiņā uz toto.

     [+] [-]

, 2014-12-01 12:12, pirms 9 gadiem
Ideja kā tāda laba, bet nezinu vai daudz būs to pircēju. Ir saiti, kur ir iespējams bez maksas izmantot ekspertu liktās likmes (jā zinu, liela daļa nav nekādi eksperti, bet ir arī sakarīgi saiti, kurus pats izmantoju, kur var gan pats prognozēt un cīnīties par balvām (sākot no 10 poundiem, kurus reāli ir iespējams vinnēt un saņemt - pārbaudīts!), gan vienkārši kā twitterī, pēc tā paša principa, piesekot kādam, kuram ir ļoti labi stati un izmantot viņa ieteiktās likmes.
(Saita nosaukumu gan nelikšu, jo tad tā būtu lieka reklāma)

     [+] [-]

, 2014-12-01 12:24, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu nu, šis viss ir reali labs bizness, tikai vajag baigo uzņēmību. Es ar agrāk centos kautko tādu veidot, bet biju viens, un tas viss ātri apnika. Šeit vienkārši zēni cenšas atrast labus bettotājus, kuri attiecīgi ķip pelnīs no tā, ka kāds pirks viņu likmes. Tātad, ja ir šie labie likmju piedāvātāji, ir interese par portālu un pašam mākslīgi nekas nav jādara. Manā gadījumā bija tā, ka es biju viens un tas bija ļoti apnicīgi. Galvenā doma ir tā, lai cilvēki reģistrējas zem tava bannera, ķip affilate programma, un slaukt no toto kantoriem procentus, par to, ka viņi zaudē naudu.

Man šī bilance ir kkur ap +800 mārciņām iekš bet365 tikai no viena cilvēka kkur 2 gadu laikā. Parēķini pats, ja piesaisti vēl un vēl, kaut 50 šādus, tad profits ir iespaidīgs. Jo labi zinam cik % reali pelna Pasaulē ilgtermiņā uz toto.
Labi tipsteri tādas huinjas nelien, un kas tas par 800 mārciņām plusā,sanak kad regulāri kassi?

     [+] [-]

, 2014-12-01 12:33, pirms 9 gadiem
norins rakstīja: Labi tipsteri tādas huinjas nelien, un kas tas par 800 mārciņām plusā,sanak kad regulāri kassi?
Nu doma jau nav atrast tieši labu tipsteru, bet pilnīgos muļķus, kas zaud savu naudiņu par labu saitam. Nauda nāk no tā, ka kāds zem tevis reģistrējies bettotājs zaudē naudu.

800 mārciņas plusā nozīmē, ka zēns 2 gadu laikā ir nolējis diezgan lielu summu naudas. Es gan īsti neatceros cik % pienācās no zaudētās summas, bet tie manuprāt bija smagi zem 30%.

     [+] [-]

, 2014-12-01 12:36, pirms 9 gadiem
tikko paskatījos, nē tie ir tieši 30% no zaudētās summas.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-01 13:28, pirms 9 gadiem
Šausmas, cik tad bija jāsamaksā Baltijas sporta ziņu gigantam par šāda draņķa ievietošanu,!?? Pirmkārt lētucis, otrkārt, kaut kāds ototo atdarinājums. Treškārt šādi saiti, kur var smelties tiešām likmes no augsta līmeņa ASV profesionāļiem daudz gadu garumā(tas viss ir redzams) ir daudz vērtīgāk.

     [+] [-]

, 2014-12-01 13:33, pirms 9 gadiem
PiebalgsA rakstīja: Šausmas, cik tad bija jāsamaksā Baltijas sporta ziņu gigantam par šāda draņķa ievietošanu,!?? Pirmkārt lētucis, otrkārt, kaut kāds ototo atdarinājums. Treškārt šādi saiti, kur var smelties tiešām likmes no augsta līmeņa ASV profesionāļiem daudz gadu garumā(tas viss ir redzams) ir daudz vērtīgāk.
Kā tu domā, kā šie ASV profesionāļi sāka savu karjeru interneta vidē? Es gan nesaku, ka šis saits tāds būs, bet katrs par kko lielu var kļūt. Diezgan stulbi ir pārmest kko tādu.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-01 13:56, pirms 9 gadiem
Īstenībā pati ideja ir ok, lapa arī daudz maz ok uztaisīta. Bet pa lielam portāla nākotne atkarīga cik tur salasīsies spējīgu toto spečuku, pagaidām tur redzu tikai vienu daudz maz pēc statiem labu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-12-01 14:01, pirms 9 gadiem
Samaksājot 300EUR, eksperts saņem VIP statusu, apejot 3. punkta prasības. Samaksājot 100e Sporta centram, vēl nedēļu būsiet visur 1. lapā. Pēc pāris mēnešiem, kad tiešām uzradīsies, kāds augstas klases eksperts, čaļi ieberzīsies, parādīsies, ka serveris neeksistē vai pārveides stadijā Neticu, ka kāds normāls cilvēks dienu vecam kantorim maksās 300e, bet par maksas likmēm arī diezin vai savāks, kaut ko normālu. Iznīks kā ototo... drīz sāksies masveida sūdīga likmju ieteikšana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-01 16:35, pirms 9 gadiem
fans366 rakstīja: No kā tad ienāk nauda ekspertiem?
No likmes pircēja vai bukmeikeriem, kuri iegūst naudu pateicoties tam, ka kāds idiots ir noticējis tavai likmei?
Īsti nesapratu tavu domu? Nauda ienāk arī tev, ne tikai bukmeikeriem. Uz katriem zaudētiem 10 eur, tu nopelnīsi 3 eur.

     [+] [-]

, 2014-12-01 16:42, pirms 9 gadiem
Daudzas populāras totalizatora mājas lapās man neļauj ieiet,kā jūs redzat iecienīto toto koefus,ja nevar tikt mājas lapās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-01 18:33, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: tikko paskatījos, nē tie ir tieši 30% no zaudētās summas.
tas 30% figureja ari kaut kada azartspelu likuma punkta,kas bija minimalais atdeves %,tapec jau ir izdomati visadi VIP punkti,un vel visadas huinjas,respektivi toto kantoris nevar paturet 100% tavu nospeleto naudu,un tas neatiecas tikai uz toto

     [+] [-]

, 2014-12-02 11:31, pirms 9 gadiem
fans366 rakstīja: Nauda nāk no bukmeikeriem vai no tā, kas nopērk tavu likmi?
No bukmeikera, tik jābūt viņu affilate programmā. Ķip ieliec reklāmu savā mājaslapā, un ja cilvēks reģistrējas zem tava bannera, tad viņam spēlējot un zaudējot, 30% tiek tev, ko maksā tev bukmeikers. Šodien pat aizsūtīju 78 mārciņu rēķinu šiem, izmaksā viņi uz tava toto konta sākot no 50 mārciņām, vai uz bankas kontu sākot no 500.

     [+] [-]

, 2014-12-02 11:32, pirms 9 gadiem
norins rakstīja: tas 30% figureja ari kaut kada azartspelu likuma punkta,kas bija minimalais atdeves %,tapec jau ir izdomati visadi VIP punkti,un vel visadas huinjas,respektivi toto kantoris nevar paturet 100% tavu nospeleto naudu,un tas neatiecas tikai uz toto
Nu to naudu toto kantoris jau neatdod tīri tam cilvēkam kas šo naudu ir nospēlējis. Bet ok, spēlejot kā VIPs var dabūt kko atpakaļ, bet tas ir tikai pokerā vai kazino. TOTO, Tu VIP varbūt iegūsi, ja būsi nospēlējis 1M

  +1 [+] [-]

, 2014-12-02 13:25, pirms 9 gadiem
Fredža rakstīja: Daudzas populāras totalizatora mājas lapās man neļauj ieiet,kā jūs redzat iecienīto toto koefus,ja nevar tikt mājas lapās?
Ir lapas, kur apvienotas visu populārāko toto kantoru likmes, vajag tik guglēt. Es toto nespēlēju un tev arī neiesaku. Likmes apskatos, kad ir kādi prognožu konkursi. Toto vinnē tikai bukiji.

     [+] [-]

, 2014-12-02 16:05, pirms 9 gadiem
Man vislabāk patika betrespect.com laiki, tagad sportabirza.com arī ir laba, bet nu tur vairāk treids

     [+] [-]

, 2014-12-02 17:35, pirms 9 gadiem
sportabirza.com ir vairāk noderīga info, kā kādreiz Betrespect bija

     [+] [-]

, 2014-12-16 20:16, pirms 9 gadiem
otins rakstīja: Kāpēc no neta pazudis raksts- Totalizatora sērgas patiesā puse? Pirms iesaistīšanās šāda godīga un caurspīdīga portāla piedāvātajās aktivitātēs, to katram derētu izlasīt.
Beidzot atradu, bija izņemts, bet vērtīgs raksts pirms tēlot ekspertu vietējā miestā. Totalizatora sērgas patiesā puse!: Laiks atvērt...