Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Kirjoss atzīst, ka atdevis ceturto setu, un pasmejas par Vimbldonas dreskodu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kirjoss atzīst, ka atdevis ceturto setu, un pasmejas par Vimbldonas dreskodu
Niks Kirjoss. Foto: AFP/Scanpix

Tenisa sliktais puika Niks Kirjoss vakar sasniedza Vimbldonas ceturtdaļfinālu, pēc uzvaras neslēpjot, ka atdevis ceturto setu. Kortā Austrālijas tenisists, kurš turnīra laikā jau saņēmis naudas sodu, ieradās, pārkāpjot Vimbldonas viss baltā dreskodu.

Spēkojoties pret pasaules 56. raketi Brendonu Nakašimu un ceturtajā setā atrodoties iedzinējos ar 3:5, Niks Kirjoss nolēma piebremzēt servi, uzservēja no apakšas un ātri nonāca iedzinējos ar 0:40. Sāncensis izmantoja iespēju tikt pie breika un uzvarēja ceturtajā setā, panākot 2-2. Izvēlētā taktika Kirjosam nāca par labu, jo piekto setu viņš uzvarēja ar 6:2 un iesoļoja ceturtdaļfinālā.

"Jau no paša sākuma zināju, ka nespēlēju tik labi, cik gribētos. Bumbu nejutu tik labi, cik pret Cicipasu vai Krajinoviču, tāpēc zināju, ka jānodur galva un jācīnās. Psiholoģiskajā plānā viss bija kārtībā," pēc panākuma teica Kirjoss.

"Ceturtā seta beigās atdevu serves geimu, jo zināju, ka neesmu ritmā. Viņš sāka pārņemt iniciatīvu, tāpēc gribēju viņu izsist no sliedēm. Tas nostrādāja."

Kirjoss Vimbldonas ceturtdaļfinālu sasniedzis pirmo reizi kopš 2014. gada, bet "Grand Slam" pusfinālā viņš vēl nav spēlējis. Nākamajā mačā pretī stāsies čīlietis Kristians Garīns, kurš pasaules rangā atrodas trīs vietas aiz Kirjosa.

Kirjoss uz maču izsoļoja sarkanos Jordan apavos, kurus uzvilka arī pēc mača, kad kortā sniedza interviju, pievienojot sarkanu cepuri. Vimbldonas noteikumi paredz, ka kortā – arī pirms un pēc spēlēm – jābūt tērptam tikai baltā. Par izdarībām mačā pret Cicipasu viņš tika sodīts ar 14 tūkstošiem, bet šoreiz saņems mutisku brīdinājumu.

"Es daru, ko es gribu," par stila izvēlēm teica Kirjoss. Vēlāk gan viņš piebilda, ka uz nākamo maču negrasās atkārtot kļūdu. "Man patīk visi šie skandāli."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/wimbledon-...
https://sports.yahoo.com/pat-cash-a...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-05 15:56, pirms 2 gadiem
Šis ar Aļonu labu pārīti veidotu. Moška vajadzēja jaukto dubulteni uzlaist, būtu šoviņš.

     [+] [-]

, 2022-07-05 18:04, pirms 2 gadiem
D-Mob rakstīja: Šis ar Aļonu labu pārīti veidotu. Moška vajadzēja jaukto dubulteni uzlaist, būtu šoviņš.
Viņš patīk Sevastovai.