Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

No ''US Open'' izstājas arī divkārtējā turnīra čempione Osaka

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

No ''US Open'' izstājas arī divkārtējā turnīra čempione Osaka
Naomi Osaka. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA--AFP. Bijusī pasaules pirmā rakete tenisā un divkārtēja "US Open" čempione japāniete Naomi Osaka otrdien nespēja pārvarēt turnīra pirmo kārtu.

2018. un 2020.gada ASV atklātā tenisa čempionātā uzvarētāja Osaka, kura pašlaik WTA rangā ieņem 44.pozīciju, otrdien pirmās kārtas mačā ar 6-7 (5:7), 3-6 piekāpās ar 19.numuru izsētai mājiniecei Denielai Kolinsai (WTA 19.)

Otrajā kārtā šī gada Austrālijas atklātā čempionāta fināliste Kolinsa tiksies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Kristinu Buksu (WTA 118.), kas pirmās kārtas mačā ar 6-4, 6-4 pieveica Kaju Juvanu no Slovēnijas.

Jau vēstīts, ka zaudējumu otrdien piedzīvoja pagājušā gada čempione Emma Radukanu no Lielbritānijas.

Ar 11.numuru izsētā 19 gadus vecā Radukanu zaudēja francūzietei Alizē Kornē (WTA 40.), kļūstot par turnīra vēsturē trešo čempioni, kas nākamajā gadā zaudē pirmajā kārtā.

Līdz šim "US Open" čempiones, kuras zaudēja pirmajā mačā nākamajā gadā bija vāciete Andželika Kerbere 2017.gadā un Svetlana Kuzņecova no Krievijas. 2005.gadā.

Jau ziņots, ka ar 16.numuru sacensībās izliktā Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko (WTA 16.) pirmās kārtas mačā otrdien piekāpās pasaules ranga 39.numuram Dženai ar 3-6, 6-3, 4-6.

ASV atklātais čempionāts tenisā uz cietā seguma norisinās no 29.augusta līdz 11.septembrim.

Izmantotie resursi:
LETA