Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Ņujorkā spēlēs kopā ar vācieti Kerberi

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere Ņujorkā spēlēs kopā ar vācieti Kerberi
Līga Dekmeijere

„US Open” tenisa turnīrā, kas startēs tieši pēc nedēļas, Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere spēlēs vienā pārī ar vācieti Angeliku Kerberi. To portālam Sportacentrs.com atklāja pati sportiste. Šonedēļ Līga spēlēs ITF sacensībās Bronksā – jau dubultspēļu pirmajā kārtā viņai pretiniekos būs cita latviete Anastasija Sevastova.

Līdz šī gada „US Open” turnīram atlikusi tikai viena nedēļa. Arī šoreiz tajā spēlēs trīs Latvijas pārstāvji – Ernests Gulbis, Anastasija Sevastova un Līga Dekmeijere. Ja par Gulbi un Sevastovu vienspēlēs viss skaidrs, tad Līgas Dekmeijeres pāriniece turnīrā vēl nebija zināma. Kā portālam Sportacentrs.com atzina pati sportiste, tad Ņujorkā viņa spēlēs duetā ar vācieti Angeliku Kerberi. 22 gadus vecā vāciete šobrīd ieņem 48. vietu WTA vienspēļu rangā, bet dubultspēlēs ir 348. (Dekmeijerei dubultspēļu rangā 71. vieta).

Dubultspēļu turnīros Kerbere šogad spēlējusi tikai četras reizes, bet nevienā no gadījumiem nepārvarēja pirmo kārtu, bet „US Open” viņa līdz šim spēlējusi reizi – 2007. gadā arī netika pārvarēta 1.kārta. Līgai tikmēr šis būs jau sestais starts Ņujorkā – pēdējos divus gadus izdevies tikt otrajā kārtā. Jāpiemin, ka līdz šim Dekmeijere un Kerbere kopā spēlējušas vienu turnīru un tas iznāca ļoti veiksmīgs – 2008. gadā Hertogenbošas WTA sacensībās sasniegts fināls.

Šonedēļ gan Dekmeijere, gan Anastasija Sevastova aizvadīs pēdējo sagatavošanās turnīru turpat Ņujorkā – Bronkas ITF sacensības ar balvu fondu 100 000 ASV dolāru. Sevastova vienspēļu turnīrā ir izlikta ar 6. numuru un pirmajā kārtā tiksies ar austrālieti Sofiju Fergusoni (WTA 113.). Tikmēr dubultspēļu turnīrā jau pirmajā kārtā gaidāma interesanta cīņa starp abām latvietēm – Dekmeijere kopā ar kanādieti Mariju Īvu Peletjē ir turnīra 2. numura godā un spēlēs pret Sevastovu un Lielbritānijas sportisti Annu Ketovangu. Šis mačs plānots jau naktī uz otrdienu (pēc Latvijas laika), tomēr korekcijas vēl var ieviest laika apstākļi - Amerikas austrumkrastā pēdējās dienas līst.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-08-23 17:40, pirms 14 gadiem
Šī gada statistika izsaka visu 6 uzvaras 18 zaudējumi, man šķiet ka attieksme pret tenisu Līgai vispār nav nekāda, tāpēc jau nav arī labas pārinieces, kas ļautu gan saspēlēties gan labus rezultātus uzrādīt.

Protams grūti spriest, bet man šķiet, ka nopietnus sasniegumus no Līgas var vairs negaidīt...

     [+] [-]

, 2010-08-23 20:08, pirms 14 gadiem
labi lai izdodas